A List Magazine ∙ March 18, 2024 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 18-24 martie 2024.

Berbec

Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupările importante de la începutul acestei săptămâni. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poți restabili armonia și echilibrul în viața ta și a celor dragi. Există persoane în preajma ta care au nevoie de sprijinul și sfaturile tale pertinente. A doua parte a săptămânii aduce, pe de o parte, probleme de sănătate, iar pe de altă parte, treburi profesionale sau personale ce trebuie rezolvate cât mai repede. Sunt posibile situații controversate la locul de muncă, de aceea fii vigilent și menține ritmul cu ceea ce se petrece în această zonă a vieții cotidiene.

Taur

Ești vorbăreț la începutul săptămânii, ceea ce spui este important, astfel că se vor aduna mulți în preajma ta. Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuși ar fi bine să vorbești direct, la obiect și mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți. Sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte sau participarea la cursuri, seminare, dezbateri personale sau profesionale. Finalul săptămânii aduce răscoliri emoţionale, amintiri neplăcute legate de foste iubiri sau de copii. Însă, cu toate acestea vei simți în paralel și un soi de eliberare sufletească. Relaxarea pe malul apelor, aerul curat și compania celor dragi sunt remedii excelente.

Gemeni

Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante și de durată. Strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă îți vor pune bețe în roate dacă le acorzi prea multă încredere. Zilele de 20 și 21 Martie se remarcă prin dialoguri și întâlniri cu persoanele apropiate, dar și cu neamurile. Roiește multă lume în preajma ta, iar informațiile aflate îți vor fi de folos la momentul potrivit. La finalul săptămânii, odihnește-te acasă, alături de familie. Demarează o nouă etapă de viață familială, de aceea fii prezent alături de cei dragi.

Rac

Ești gânditor și destul de retras la începutul săptămânii. Controlează-ți atitudinea, pentru că astfel relațiile cu ceilalți se vor desfășura anost și în detrimentul tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Evită intervalul 18 – 20 Martie pentru demersuri medicale! Până la urmă, tu îți ești cel mai bun prieten și terapeut, iar acum sunt momente bune de a folosi aceste atribute. Apar și preocupări legate de bani. Sunt posibile situaţii conflictuale la locul de muncă vizavi de drepturile tale salariale. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

Leu

Săptămâna debutează cu stări interioare controversate, astfel că reacțiile tale vizavi de ceilalți și de evenimentele în care ești implicat sunt pe măsură. Ocupă-te de treburi ușoare, iar la nevoie cere sprijinul celor dragi și de încredere. Relațiile de prietenie nu mai sunt ce au fost, iar acum vei primi dovezi clare asupra celor pe are îi considerai prieteni până nu demult. Sănătatea este vulnerabilă în zilele de 18, 19 și 20 Martie. Un plan medical de îmbunătățire a stării de sănătate a organismului ar fi de mare folos. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Noutăți financiare importante.

Fecioară

Ești înconjurat de prieteni în primele zile ale săptămânii, care te vor ajuta să descâlcești ițele din segmentul profesional. Totuși, unii sunt nesinceri și vor doar să epateze în fața ta. Cântărește bine cele spuse de alții și hotărăște doar tu cu tine ce vei face mai departe. Pe 20 și pe 21 Martie te vei retrage în mediul tău personal, abordând dictonul tăcerea e de aur. Dorința de a medita în taină la treburile tale este mare și ușor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, revenind cu succes în mijlocul celor dragi. Odihnește-te mai mult!

Balanță

Ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți la începutul acestei săptămâni. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă, prin situațiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi. Pe 20 și pe 21 Martie este rost de sfaturi și îndrumări utile din partea prietenilor sau a persoanelor din mediul profesional alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Fii prudent și nu te lăsa în totalitate pe mâna altora. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și relaxării în natură, alături de cei dragi.

Scorpion

Săptămâna debutează cu aspecte legate de călătorii, dar apar și discuții sau întâlniri cu persoanele străine sau cu cele aflate în străinătate. Schimbul de idei, aflarea unor informații prețioase te vor face să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și spirituale. Însă, discerne atent ce anume introduci în noua ta filozofie de viață. Totodată va apărea și dorința de a comenta pe teme diverse. Planificarea sau regândirea unei călătorii îndepărtate sau a unor studii pe termen lung sunt binevenite. În plan profesional apar situații urgente cărora trebuie să le faci față. La finalul săptămânii, recomandabile sunt activitățile comune cu prietenii.

Săgetător

Chestiunile financiare şi moştenirile sunt în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Zilele de 20 și 21 Martie sunt potrivite pentru a viziona un film bun, o piesă de teatru sau pentru discuții elevate cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile și îmbogățirea bagajului tău educațional reprezintă teme importante, însă de realizat într-un viitor ceva mai îndepărtat. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socioprofesional. În relaţiile sociale apar noutăți interesante. Prudență, discernământ, răbdare!

Capricorn

Începutul săptămânii este tensionat în plan profesional. Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilelor, dar se pare că îți este dificil să te concetrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Pe 20 și pe 21 Martie sunt posibile veşti legate de chestiuni financiare sau de moşteniri. Este posibil să primești recompense sau să se rezolve datorii vechi. Evită cheltuielile nefondate! Rezervă momente și pentru relaxare, plimbări în aer liber sau discuții amicale cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduc vești importante despre călătorii sau despre faptul că este nevoie să-ți îmbunătățești competențele profesionale.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii aduc forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent și ocupă-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite și este bine să le iei în calcul. Sunt vizate sistemul digestiv, ficatul și sistemul respirator. Îngrijește-te și alternează corespunzător munca cu odihna. Pe 20 și pe 21 Martie sunt posibile situaţii dinamice în relaţiile sociale, dar cu prudenţă şi răbdare le vei depăşi cu bine. Weekendul vine cu aspecte legate de bani, bunuri de valoare, moşteniri sau partaje.

Pești

Relațiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune la începutul săptămânii pentru a lămuri chestiuni vechi și pentru a pune la punct planuri noi fie pentru distracții, fie pentru activități comune de genul hobby. În următoarele zile te pui pe treabă, implicându-te cu spor în activităţile specifice locului de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să te menajezi și să adopți un ritm de viață și activitate cât mai sănătos și potrivit constituției tale. Finalul săptămânii aduce zarvă în relaţiile parteneriale. Reconsiderarea propriilor repere în viaţă și a oamenilor cărora le acorzi încredere, ar fi binevenită.

Foto: Unsplash

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…