A List Magazine ∙ February 13, 2022 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 14-20 februarie 2022.

Bebec

Persoana iubită îţi solicită atenţia în debutul acestei săptămâni. Sunt posibile discuţii aprinse, dezvăluiri neplăcute legate de sentimentele celor dragi faţă de tine sau tu la rândul tău îţi poţi da seama că prietenii actuali sau o relaţie de iubire mai veche nu îţi mai sunt pe plac. Traversezi o perioadă în care ar putea veni în viaţa ta personaje noi, chiar o nouă iubire sau, funcţie de logica lucrurilor, poate apărea un copil. Intrevalul 16-18 Februarie anunţă forfotă la serviciu. Dozează-ţi eforturile! Pentru îmbunătățire sănătății îți sunt de mare folos remediile naturiste, dieta, odihna şi plimbările în aer liber. Situații interesante în plan partenerial la finalul săptămânii.

Taur

În prima parte a săptămânii sunt susținute treburile gospodăreşti. S-ar putea să primeşti favoruri materiale din partea unor rude, dar însoţite de reproşuri. Depăşeşte situaţiile neplăcute cu umor şi respect vizavi de concepţiile sau tradiţiile altora. Energia vitală va fluctua mult, de aceea fii prudent şi echilibrează-ţi stările sufleteşti prin dietă, exerciţii fizice moderate sau dialoguri plăcute cu prietenii. Relațiile cu persoana iubită sunt dinamice, fiind zile bune pentru a desfășura activități comune distractive, însă și pentru a trasa noi planuri de viitor. La finalul săptămânii se conturează treburi de rutină atât acasă, cât și la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă. Îngrijește-te corespunzător!

Gemeni

Se conturează cheltuieli la începutul săptămânii. Sunt șanse să primești și sume de bani restante, suficiente cât să rezolvi situațiile de moment. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt dinamice prin întâlniri și dialoguri interesante. Probabil să finalizezi unele dintre aceste relații, din varii motive. Este bine să fii ceva mai selectiv în prvința anturajului și în ceea ce spui despre tine și intențiile tale. Călătorii pe distanțe scurte, secvențe de învățare, schimb de informații utile pe termen lung. A doua parte a săptămânii este favorabilă activităților gospodărești și reuniunilor de familie. Posibile contradicții de la bani și bunuri comune. La sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă distracții alături de cei dragi.

Rac

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile rezolvării aspectelor financiare legate de cumpărăturile necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, poţi primi cadouri, recompense sau informaţii preţioase legate de salarizarea şi condiţiile unui loc de muncă în care activezi sau doreşti să te angajezi. În privinţa domeniului muncii există neplăceri, situaţii controversate şi relaţii colegiale disonante. De aceea bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Se vor evidenția și călătoriile, dialogurile și întâlnirile cu persoanele apropiate plus informații deosebite și utile. La sfârșitul săptămânii îți sunt favorizate treburile gospodărești și trasarea planurilor domestice pe termen lung.

Leu

Săptămâna debutează cu stări sufleteşti fluctuante, dar şi cu o dorinţă de a rezolva tot şi toate cât mai repede. Bine ar fi să-ţi linişteşti sufletul şi trupul prin tratamenete cosmetice, masaje, plimbări în aer liber sau dialoguri plăcute cu cineva drag. Se conturează o nouă etapă de viață și activitate. Sunt momente bune pentru a trasa planuri personale și profesionale noi cu efecte pe termen lung. Primești susținere din partea celorlalți. Aceștia îți oferă idei bune, soluții viabile de care ai nevoie acum, însă ți se oferă și susținere materială sau financiară. Selectează prioritățile și ascultă ce îți spun ceilalți. În weekend se întrezăresc călătorii scurte, întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.

Fecioara  

În prima parte a săptămânii se pare că ai nevoie de linişte şi de retragere din forfota cotidiană. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a ultimelor evenimente şi a informaţiilor adunate. Pe de altă parte, bine ar fi pur şi simplu să te plimbi în aer liber, să te bucuri de energia unui parc, golindu-ţi mintea de tot şi de toate. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Îngrijește-te corespunzător și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate. A doua parte a săptămânii îți aduce stări mai bune și posibilitatea de a rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. În weekend intervin cheltuieli cotidiene, însă primești fie bani, fie cadouri și favoruri deosebite.

Balanța  

Prietenii îţi deschid această săptămână, oferindu-ţi sfaturi şi informaţii bune legate de domeniul profesional şi de sănătate. Cu toate că relaţiile cu prietenii şi protectorii sunt controversate, există şanse de a te bucura de favorurile lor. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le din plin şi ascultă-ţi de fiecare dată vocea interioară. Bine ar fi ca, din când în când, să faci o evaluare printre cei apropiaţi şi să renunţi imediat la persoanele care îţi pun beţe în roate. Pe la mijlocul săptămânii se vor evidenția oboseala și niscai probleme de sănătate. Este bine să te odihnești conștient și, la nevoie, să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate. Finalul săptămânii aduce stări bune și situații frumoase.

Scorpion

Domeniul profesional este tema propusă de astre pentru începutul acestei săptămâni. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef. Imaginea ta în ochii celorlalţi şi poziţia socială sunt controversate, însă depinde de tine cum te prezinţi în lume şi cum îţi menţii statutul. Evită provocările, situaţiile frivole şi excesul de zel. Unii prieteni te vor provoca la discuții interesante și acțiuni comune. Selectează prioritățile și concentrează-te pe scopurile tale personale și profesionale. Este bine să te desprinzi din relațiile toxice care îți afectează relațiile cu membrii familiei și ambientul domestic. Weekend-ul este favorabil odihnei, discreției și detașării de tot și toate.

Săgetător

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de relațiile parteneriale, relațiile cu străinătatea și cele cu șefii. Sunt posibile vești interesante de la persoane aflate departe de țară. Te poți ocupa de chestiuni ce vizează o călătorie, fie în scop turistic, fie în interes de serviciu. Se conturează reuniuni cu șefi și cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Există o mare probabilitate de a schimba direcția profesională. Totuși, analizează atent ceea ce se petrece în plan profesional și evită luarea deciziilor grăbite. Finalul săptămânii aparține prietenilor. Sunt zile excelente pentru conversații dinamice și fructuoase. Călătorii pe distanțe scurte, secvențe de învățare, schimb de informații util tuturor.

Capricorn

Capitolul financiar îţi captează atenţia la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru a-ţi achita datoriile. Fii prudent în privinţa documentelor pentru că există riscul deteriorării, fraudării sau pierderii acestora. Pe de altă parte, se pare că ar fi şanse să-ţi vină bani sau bunuri de la alţii, dar verifică pe îndelete totul şi evită investiţiile sau asocierile în afaceri. Apar situații legate de străinătate sau de abordare a unor forme de instruire. Sunt favorizate dialogurile cu persoane străine, călătoriile în scop profesional sau de agrement. Schimbul de informații, participarea la diverse cursuri, conferințe, reuniuni profesionale îți rafinează sufletul și îți îmbogățesc bagajul de cunoștințe.

Vărsător

Săptămâna debutează cu aspecte legate de parteneriate şi colaborări. Sunt posibile discuţii aprinse şi dezvăluiri neaşteptate vizavi de activităţile pe care le desfăşori cu alţii. Este o perioadă în care ies la iveală atât neplăcerile, cât şi temerile tale vizavi de ceilalţi. Încearcă să fii cât mai obiectiv, stăpâneşte-ţi emoţiile şi reacţiile exagerate. Se finalizează o etapă partenerială, atât în plan personal, cât și în plan profesional, probabil de la bani și bunuri comune. Sunt momente bune pentru a verifica bugetul de venituri și cheltuieli, pentru a achita facturi, taxe sau pentru a trasa un plan financiar de investiții pe termen lung. La finalul săptământii desfășoară activități culturale.

Pești

În prima parte a săptămânii se întrezăresc multe şi mărunte de făcut la serviciu. Eşti foarte entuziasmat de activităţile pe care le desfăşori în sfera muncii, dar încearcă să-ţi temperezi reacţiile şi elanul. Relaţiile colegiale sunt tesionate, existând riscul izbucnirii unor conflicte pe termen lung. Se finalizează o etapă în câmpul muncii. Discret se vor evidenția noi direcții profesionale, condiții de muncă schimbate, colegi noi, poate chiar abordarea unui alt domeniu profesional. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. Apar provocări parteneriale. Este nevoie de dialog constructiv, atât în relația de cupalu, cât și în relațiile de colaborare profesională. Cheltuieli neașteptate.

TEXT DE ASTROLOG ANCA STOICA

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…