A List Magazine ∙ February 6, 2022 ∙ 7 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 7-13 februarie 2022.

Berbec

Aspectele financiare care te preocupă la începutul săptămânii au legătură cu sfera partenerială. Din colaborările în care ești implicat poți primi o sumă de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri și joi se întrezăresc dialoguri și întâlniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Evita deciziile majore, declaratiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul săptămânii, astrele îți recomandă să te retragi în liniștea și siguranța casei.

Taur 

Primele zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a-ți face ordine in relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort si bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți. Spre finalul intervalului analizat se animă relațiile cu anturajul apropiat.

Gemeni

Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ti remodela personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. Se recomandă dialogurile cu specialiști medicali și analize de rutină. La finalul săptămânii primești bani din munca desfășurată la serviciu. Cheltuielile vor fi și ele prezente.    

Rac

La începutul săptămânii ești dornic să te sfătuiești cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, însă și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul deoarece riști să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiați. Sunt posibile neplăceri legate de sănătate. Reorganizează-ți programul zilnic și relațiile socio-profesionale. Pe de altă parte, ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta.

Leu

Sfera profesională este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei in ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să-ți schimbi profesia și condițiile de muncă. Analizează pe îndelete ce se petrece in acest sector și nu da cioara din mână pe vrabia de pe gard. Pe de altă parte, imaginea în ochii lumii, statutul social ți le poți schimba în sens pozitiv, dar pentru asta trebuie sa depui eforturi serioase și pe termen lung. In weekend, bucură-te de prieteni.

Fecioara

Vei fi nevoit să găsești un echilibru între aspectele materiale ale vieții, dorința sufletească de a discuta cu oameni rafinați, cu o pregătire specială în domenii spirituale. Sun momente bune pentru a-ți schimba viziunea asupra vieții și pentru a-ți crea noi legături cu ierarhiile divine. Minunat este că suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Legăturile cu străinătatea sunt o altă temă interesantă. In weekend este loc de evenimente cu multă lume. 

Balanța  

Pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, relațiile tale vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investiții, credite sau alte tipuri de planuri financiare este mare și riscantă. Energia vitală este la cote mari, iar asta îți va conferi strălucire, deschidere sufletească față de ceilalți și spor în toate acțiunile pe care le întreprinzi. La sfârșitul săptămânii se recomandă studii și cercetări legate de teme spirituale, istorice sau profesionale.

Scorpion  

Multa agitație în relațiile socio-profesionale. Apar responsabilități noi care îțti vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten sau un protector îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, adoptă o dietă potrivită și odihnește-te regulat. Relațiile parteneriale sunt răscolite datorită veniturilor comune. Prudența și discernământul te vor feri de neplăcerile existente deocamdată în acest sector de viață. Spre sfârșitul intervalului analizat intervin planuri de călătorie sau de studii.  

Săgetător  

Ar fi bine să-ți canalizezi eforturile către locul de muncă. Se petrec multe schimbări, mai mult sau mai puțin la vedere, de aceea fii prudent și prezent la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Activitățile tale profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute care nu au fost finalizate corect și la timp. De aceea poți simți uneori că bați pasul pe loc și ca unele discuții sau evenimente se tot repetă. Sănătatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesională. Odihnește-te și plimbă-te mai mult în aer liber. Spre finele săptămânii, apar solicitări parteneriale.

Capricorn  

Evenimente interesante în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și în continuă schimbare. Copiii sunt o altă temă importantă a acestor zile, datorită situațiilor în care aceștia te implică vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunță treburi de rutină fie acasă, fie la serviciu. Ai grijă și de sănătatea ta. Rezervă momente și pentru hobby drag sufletului tău.  

Vărsător

Debutul săptămânii îți aduce dialoguri cu membrii familiei, fie pe teme de larg interes, fie pe teme patrimoniale. Intr-un anume fel, gândirea ta este focalizată deocamdată pe bani și bunuri materiale. De aici și felul în care vorbești are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. De asemenea, se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale. Ține cont de nevoile sau doleanțele membrilor familiei. În weekend se conturează petreceri, ieșiri în lume cu persoana iubită, dar și momente de răsfăț cu un hobby.

Pești  

Multă forfotă în relațiile cu persoanele apropiate. Întâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu aceste persoane îți vor aduce informații importante pentru propria ta dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să-ți modelezi gândirea si felul in care vorbești. Ar fi bine sa te debarasezi fără rezerve de persoanele inoportune și să te deschizi din toata inima către altele noi. In relațiile familiale apar modificări. Sunt zile bune pentru a-ți înfrumuseța casa și pentru a trasa planuri domestice noi. Dialogurile cu cei dragi îți vor aduce liniște și sfaturi bune.

TEXT de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…