A List Magazine ∙ January 31, 2022 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 31/ 01 – 06/ 02/ 22.

Berbec

La începutul săptămânii ești dornic să te sfătuiești cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, plus și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul deoarece riști să neglijezi relațiile cu cei apropiati. Este nevoie să te odihnești mai mult. Evită, pe cât posibil, tratamentele alopate, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Regândește-ți programul zilnic și relațiile socio-profesionale. Pe de altă parte, ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorbă cu persoane cu experiență spirituală și relațională și urmează-le sfaturile.

Taur

Multă forfotă în relațiile socio-profesionale, atât la nivel de comunicare, cât și faptic. Intâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu aceste persoane îți vor aduce informații importante pentru pdezvoltarea ta personală și profesională. Poate fi nevoie să-ti modelezi gândirea si felul în care vorbești. Este o perioadă în care ți se arată adevărata situație a relațiilor cu prietenii. Ar fi bine să te debarasezi fără rezerve de persoanele inoportune și să te deschizi din toata inima către altele noi. Se conturează o nouă etapă profesională, fiind probabile schimbări importante la nivel de conducre și legislație. Poți obține o funcție importante, sarcini de lucru noi plus recunoașterea meritelor în câmpul muncii. La finalul saptamanii, astrele iti recomanda odihna.

Gemeni

Sfera profesionala este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefi, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei în ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Sunt zilele definitorii în acest sens, de aceea fii prudent. Ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea sa-ti schimbi total profesia și condițiile de muncă. Totuși, analizează pe îndelete ce se petrece in acest sector și nu dă cioara din mână pe vrabia de pe gard. Pe de altă parte, imaginea ta în ochii lumii, statutul social ți le poți schimba în sens pozitiv, dar pentru asta trebuie să depui eforturi serioase și pe termen lung. In weekend, bucură-te de prieteni. Stai de vorbă cu aceștia și cere-le sfaturile vizavi de situațiile de viață în care ești implicat. 

Rac

Pornind de la banii si bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare și riscantă. Bine ar fi să stabilești prioritățile financiare, în funcție atât de nevoile tale personale, cât și ale celor dragi. Ai grijă să-ți achiți la timp facturile, taxele sau alte datorii față de ceilalți. Strălucești în anturaj, ești deschis către ceilalți și ai spor in toate acțiunile pe care le întreprinzi. La sfârșitul săptămânii se recomandă studii și cercetări legate de teme spirituale, istorice sau profesionale.

Leu

Săptămâna debutează cu aspecte ce țin de relațiile parteneriale. Se deschide o etapă nouă, atât în relația de cuplul, cât și în relațiile de colaborare profesionale. Sunt momentan favorabile pentru a elimina din preajma ta toate situațiile neprofitabile. Apar cheltuieli comune cu alții, fiind nevoie totodată să achiți facturi taxe, restanțe financiare și materiale către partenerii de afaceri sau către membrii familiei. pe de altă parte, este vremea să-ți schimbi viziunea asupra vieții. Minunat este ca suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Implicarea într-un program de instruire poate duce la neplăceri cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu.. Legăturile cu străinătatea sunt o altă temă interesantă. Demersurile pentru călătorii au succes.

Fecioara

În primele zile ale săptămânii este multă agitație la serviciu. Apar responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten sau un protector îți va da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Ține cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, adoptă o dietă potrivită și odihnește-te regulat. Este o perioadă în care dialogurile cu specialiștii în sănătate pot fi frecvente. Relațiile parteneriale sunt răscolite. Prudența și discernământul te vor feri de neplăcerile existente, deocamdată, în acest sector de viață. Spre sfârșitul intervalului analizat revin în atenție achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.  

Balanța

Zilele acestea se deschie o nouă etapă sentimentală. Dialogurile cu persoană iubită și copiii te vor pune pe gânduri, fiind nevoit să iei măsuri și să te adaptezi solicitărilor acestor persoane. De mare folos îți sunt practicarea unui sport ușor sau a unor activități de tipul hobby. La serviciu este mult de lucru, existând riscul să forțezi nota. Se petrec schimbări, mai mult sau mai puțin vizibile, de aceea fii prudent. Relațiile colegiale sunt tensionate si foarte usor se pot deteriora iremediabil. Selectează prioritățile și evită provocările celorlalți. Sănătatea are de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesionala. Odihnește-te și plimbă-te mai mult în aer liber. Spre finele săptămânii, relațiile parteneriale devin foarte solicitante.

Scorpion

Săptămâna îți duce evenimente interesante în segmentul domestic și în relațiile familiale. Este rost de dialoguri importante. Sunt momente bune pentru vânzarea, achiziționarea unor bunuri patrimoniale și pentru treburi gospodărești. Apar noutăți și în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Ar fi bine să stabilești limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, pentru că există riscul să rămâi, atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de alta parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și schimbătoare. Ceea ce îți oferă persoanele existente acum în preajma ta, este departe de ceea ce îți dorești tu. De aceea ar trebui sa te orientezi spre alte povești de iubire, chiar dacă asta implică eforturi suplimentare. Zilele weekend-ului anunță treburi de rutină fie acasă, fie la serviciu. 

Săgetător

Debutul săptămânii îți aduce multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Într-un anume fel, gândirea ta este focalizată, deocamdată pe bani și bunuri materiale pe care le poți obține și folosi de la și prin alții. De aici si felul in care vorbești are legătura cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. De asemenea, se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale. Îți sunt favorizate activitățile gospodărești de anvergură și dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent și ține cont si de nevoile sau doleanțele membrilor familiei. La finalul răstimpului analizat se conturează petreceri, ieșiri in lume cu persoana iubită, dar și momente de răsfăț cu un hobby.

Capricorn

Aspectele financiare care te preocupă la începutul săptămânii au legătură cu sfera partenerială. Din colaborările în care esti implicat poți primi o sumă de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri si joi se întrezăresc dialoguri și întâlniri importante cu neamurile și prietenii apropiați. Gândirea și comunicarea îți sunt îngreunate, de aceea fii prudent și ascultă mai mult, dar vorbește direct și la obiect. Evită deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul săptămânii, astrele îți recomandă să te retragi în liniștea și siguranța casei. Sunt momente excelente de a-ți îmbunătăți condițiile de trăi de acasă, de a alcătui planuri gospodărești și de a sta de vorbă cu cei dragi.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a-ți face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți. Este adevărat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descura excelent. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc. Se deschid variante noi fie de colaborare, fie de oficializare a unei relații amoroase mai vechi.

Pești

Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. Important este să te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea de orice fel în treburile altora. Se pot accentua unele afecțiuni vechi. Se recomandă dialogurile cu specialiști medicali, odihna și detașarea de tumultul cotidian. La finalul săptămânii apar câștiguri interesante din munca desfășurată la serviciu.    

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…