A List Magazine ∙ June 12, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 12-18 iunie 2023!

Berbec

Strălucești la începutul săptămânii, ai curaj, forţă, noroc şi farmec. Relaţiile parteneriale sunt tensionate, dar cu atâtea raze astrale benefice, vei reuşi să depăşești orice situaţie delicată. Pe 14 şi pe 15 iunie revin în atenția ta aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupă de calculele financiare ale salariaților, pierderi, furturi de bani și bunuri. Fii foarte prudent și pune-ți în siguranță banii și bunurile! Evită cheltuielile sau rezumă-te la strictul necesar. Finalul săptămânii va pune accentul pe relațiile cu anturajul apropiat. Dialogurile și întâlnirile cu rudele vor răsturna bunul mers al lucrurilor în acest segment relațional.

Taur 

Săptămâna începe cu stări interioare delicate. Odihnește-te, lasă forfota cotidiană deoparte și gândește-te numai la tine și planurile tale personale. Revin în atenție afecțiunile renale și cele specifice segmentelor capului. Ți se îmbunătățește starea de spirit începând de Miercuri, astfel că te vei avânta în mijlocul celorlalţi cu mult elan. Totuși nu forța nota și ocupă-te de activitățile necesare ție. Finalul săptămânii va fi marcat de un context astral deosebit ce îți va aminti de segmentul financiar din zona profesională. Totodată sunt posibile cadouri sau recompense. Recomandarea este să-ți pui în ordine aspectele financiare, deoarece astrele îți trimit raze minunate. Se închid unele variante de câștig din munca proprie, dar se face loc pentru altele.

Gemeni 

Primele zile ale săptămânii vor scoate în evidență relațiile cu prietenii și activitățile profesionale comune cu aceștia. Sunt posibile situaţii delicate, aflarea unor picanterii bine ascunse multă vreme, de aceea atenţia trebuie să fie maximă. Intervalul 14 – 16 iunie aduce stări interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil să te odihnești şi chiar să te retragi din tumultul cotidian. Totodată, duşmanii ascunşi îți pot crea neplăceri. Sănătatea ridică ceva probleme, astfel că bine ar fi să le iei în seamă. Sunt afecțiuni de fond, poate chiar ereditare ce trebuie ținute sub observație alături de îndrumarea unor specialiști. Weekend-ul aduce răscoliri sufletești și decizii importante privitoare la relațiile și evenimentele în care ești implicat.

Rac 

La începutul săptămânii se evidențiază aspectele profesionale și cele privitoare la imaginea ta în ochii celorlalți. Se pare că ai sarcini de lucru importante, astfel că acum șefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvi. Este bine să vorbești direct și la obiect, pentru că unii îți pot pune bețe în roate. Aspectele locative, cele legate de familie sau de treburi gospodărești sunt şi ele prezente în preajma ta. Sunt posibile situaţii delicate, de aceea trebuie multă atenţie, discernământ şi răbdare. Zilele de 14 şi de 15 iunie îți aduc prieteni şi protectori deosebiți. Urmează-le sfaturile, dar tu evită să-ți expui prea mult slăbiciunile și temerile. La sfârșitul săptămânii este posibilă o multitudine de stări, trăiri, senzații și emoții.

Leu 

Primele zile ale săptămânii îți aduc dorinţă de elevare, planuri de călătorii sau studii pe termen lung. Deocamdată, astrele nu-ți susţin doleanţele, dar la momentul potrivit te vor ajuta. Alcătuiește un plan de activități culturale și antrenează-i și pe cei dragi alături de tine. În zilele de 14 şi 15 iunie te va preocupa domeniul profesional, respectiv relațiile cu șefii şi poziția ta în cadrul unui grup de lucru. Fii prudent, pentru că sunt posibile discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte cu implicare juridică pe termen lung. La sfârșitul săptămânii se evidențiază un final în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul socio-profesional.

Fecioara

În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cheltuielile comune cu alții, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Pe 14 şi pe 15 iunie apar tot soiul de răscoliri sufletești și mentale, astfel că avalanșa de stări interioare controversate va duce la o mare dorință de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ți eforturile spre a plănui o vacanță îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău. Sau lecturează cărți bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi și de încredere. Finalul săptămânii aduce influențe deosebite în plan profesional. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Balanța 

La începutul săptămânii se vor evidenția relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională. Dinamismul lor te va încuraja să-ți reevaluezi părerile și intențiile atât față de relația cu partenerul de viață, cât și față de relațiile profesionale. Atenție! Nu ești în cea mai bună formă, fapt pentru care există tendinţa de a da vina pe ceilalţi. Pe 14 şi pe 15 iunie vor intra în preocupările tale, cheltuielile comune cu alții, cadourile băneşti, moştenirile sau partajele personale și profesionale. Sunt posibile veşti secrete, unele chiar interesante. Finalul săptămânii aduce turnuri importante în planurile privitoare la studii, cercetări, călătorii. Rezervă momente pentru odihnă și discuții amicale cu cei dragi.

Scorpion 

Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care te poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte, se vor evidenția unele afecțiuni mai vechi. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, însă ai susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare. Se pot petrece răsturnări de situaţie, unele chiar agreabile. Pe 14 şi pe 15 iunie, relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice şi interesante. Fii prudent, pentru că atât partenerul de viață, cât și cei profesionali au cu totul alte planuri și doleanțe decât de a fi alături de tine sau de a lucra împreună cu tine. În weekend se conturează schimbări importante în plan financiar.

Săgetător

Primele zile ale săptămânii aduc chef de petrecere şi dorința de a te implica în relații amoroase frivole. Constructiv ar fi să-ți canalizezi energia și eforturile spre un hobby sau spre discuții interesante cu prietenii. La serviciu apar situații deosebite, unele tensionate bine în zilele de 14 și de 15 Iunie. Fii prudent, deoarece există riscul să declanșezi conflicte pe termen lung în relațiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase în zonele de lucru. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Rezervă momente pentru odihnă și evită, pe cât posibil analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. La sfârșitul săptămânii se conturează un final în relațiile parteneriale.

Capricorn 

Intervalul 12 – 14 Iunie îți aduce spor în activităţile gospodărești și în relațiile cu membrii familiei. Sunt favorizate dialogurile cu neamurile pe teme patrimoniale, dar și rezolvarea unor chestiuni familiale care trenează de ceva vreme. Faptul că trebuie să te ocupi şi de sarcinile profesionale de la locul de muncă îți displace, dar astrele te pun la treabă, neţinând cont de  toanele tale. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Pe 14 şi pe 15 Iunie revin în atenția ta, sub o formă sau alta, iubirile trecute. Fii prudent și nu te lăsa încântat de vorbele sau gesturile mieroase ale unora. La finalul apar imbolduri serioase de a schimba ceva în domeniul muncii și în cel al sănătății.  

Vărsător 

Debutul săptămânii te găsește în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiați, bucurându-te din plin. Vorbești frumos, îți etalezi cu mult farmec talentul oratoric şi ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuți. Călătoriile pe distanțe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante pentru tine, demne de luat în calcul. Pe 14 şi pe 15 Iunie vor interveni aspecte patrimoniale sau situații deosebite în plan familial. Fii prudent și ajută-ți neamurile cu tot ce poți. Chiar și o vorbă bună, un zâmbet, o îmbrățișare contează enorm. Weekend-ul anunță turnuri importante în plan amoros și în relațiile cu copiii.

Pești 

Aspectele privitoare la banii câștigați din munca proprie sunt preocupările tale din primele zile ale săptămânii. Sunt șanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense în urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, însă cu siguranță te vor ajută să treci mulțumitor peste această perioadă. Învață și obișnuiește-te să folosești strictul necesar! Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în zilele de 14 și de 15 Iunie, dar într-un mod destul de supărător. Sunt posibile discuții aprinse, sterile, hotărându-te chiar să te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine și viața ta. Finalul săptămânii este potrivit pentru a-l petrece acasă, alături de membrii familiei.

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…