A List Magazine ∙ September 6, 2022 ∙ 9 min read

Descoperă horoscopul lunii septembrie 2022 și află ce ţi-au rezervat astrele de la astrologul Anca Stoica.

Berbec

Relațiile parteneriale sunt bulversante. Este posibil, pe de o parte, să rupi înțelegerile vechi, însă pe de altă parte, se vor contura alte colaborări pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Factorul surpriză este prezent. Fii deschis la schimbări, dar analizează pe îndelete tot ce se petrece în jurul tău. Rudele sau prietenii apropiați îți sunt alături, însă sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile! Unii te vor provoca pe teme banale și de aici se poate ajunge chiar la procese în justiție. Atât rudele, partenerul de viață, cât și colaboratorii te vor sprijini financiar sau îți vor înlesni achitarea unor datorii. Rezumă-te la strictul necesar și nu te avânta în investiții pe termen lung.

Taur

Este agitație la locul de muncă pe tot parcursul lunii. Se pare că activitatea profesională se va diversifica, existând șanse să obții un alt loc de muncă. Tensiunile dintre colegi și munca în salturi sunt frecvente. Pe de altă parte, sănătatea este deficitară pe întregul organism. Consultațiile și analizele medicale reprezintă subiecte importante, mai ales în prima parte a lunii. Cheltuielile se întețesc. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile furturi, pierderi de bani, de bunuri sau achiziționarea unor bunuri, care, de fapt, nu-ți folosesc sau sunt de proastă calitate. Chiar dacă muncești mult, plata aferentă acesteia va veni la momentul potrivit. Relația cu partenerul de viață este animată de discuții aprinse și de activități comune.

Gemeni

Relațiile sentimentale sunt accentuate în prima parte a lunii, astfel că poți petrece clipe de vis alături de persoana iubită sau de copii. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, fie prin replicile celorlalți, fie prin turnuri ale unor situații considerate sigure. De aceea, fii deschis la schimbare și adaptează-te rapid noilor situații apărute ca din senin. La serviciu pot interveni discuții colegiale, dar și sarcini de lucru care necesită eforturi mentale și fizice prelungite. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, pentru că afecțiunile accentuate pe parcursul acestei luni se pot croniciza. După 25 Septembrie apare o predispoziție la a te implica în treburi care, fie nu te privesc, fie îți ocupă prea mult timp.

Rac  

Casa și familia se evidențiază în prima parte a lunii, astfel că este posibil să le aloci timp și resurse importante. Schimbările care intervin pe parcursul acestei luni, pe de o parte, vor fi inedite, bulversante, însă pe de altă parte, vor genera efecte benefice pe termen lung. Unii membrii ai familiei îți pot cere sprijinul material sau moral. Fii alături de cei dragi și nu te lăsa atras de prieteni sau de îndatoririle profesionale. Unii au interese ascunse și vor doar să profite de pe urma ta. Activitățile recreative, hobby-urile, întâlnirile amoroase sunt frecvente pe tot parcursul lunii. Chiar poate interveni o relație sentimentală nouă. Relațiile cu prietenii vor finaliza o etapă în preajma datei de 24 septembrie. Conflictele mocnite din sfera profesională sunt prezente.

Leu

Este forfotă în segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, schimb de informații, sfaturi și idei deosebite sunt posibile alături de prietenii apropiați sau de rude. Unele relații se vor încheia destul de zgomotos, dar se deschid altele de o mai bună calitate. Pe de altă parte, studiile, învățarea, călătoriile pe distanțe scurte reprezintă alte teme importante care se vor desfășura în prima jumătate a lunii. Fii prudent la ceea ce povestești despre tine, întrucât unii semeni pot interpreta greșit ceea ce spui. Din când în când ar fi bine să te relaxezi, să-ți golești complet mintea, pentru că există riscul suprasolicitării nervoase. În plan domestic sunt șanse bune de a dialoga cu membrii familiei și de a desfășura activități gospodărești.

Fecioara

Sursele tale de venit din activitatea profesională îți vor aduce sume de bani consistente. Chiar și cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se conturează posibilități noi de câștig, fie dintr-o activitate nouă, fie apare un nou loc de muncă mai bine remunerat. La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri mult dorite. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informații despre unii apropiați, te va face să te gândești la desprinderea de aceștia sau la a-i provoca la discuții lămuritoare vizavi de relația voastră. Ferește-te de a spune prea multe lucruri despre tine sau despre planurile tale de viitor! La locul de muncă este forfotă pe tot parcursul lunii.

Balanța

În prima parte a lunii energia ta vitală fluctuează și ai nevoie de ceva mai multă odihnă. Sunt momente excelente pentru începuturi de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vieții cotidiene, până la turnuri radicale de destin. Totul este să-ți controlezi reacțiile, să eviți a discuta cu oricine despre intențiile tale și, nu în ultimul rând, este bine sa ții cont de experiența ta de viață acumulată. Surplusul de energie canalizează-l spre activități sportive ușoare. Revin în atenție relațiile cu străinătatea, dar și studiile sau călătoriile. Se recomandă prudență, întrucât gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și foarte ușor lucrurile se pot înțelege eronat. Segmentul financiar se menține în nota cunoscută. Evită cheltuielile nefondate sau implicarea în planuri de investiții.

Scorpion

Ar fi bine să te menajezi, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția tot felul de afecțiuni. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. Prieteni interesanți și activități deosebite desfășurate cu aceștia. În plan financiar vor apărea turnuri deosebite vizavi de banii și bunurile folosite și administrate împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Apar cheltuieli majore pe moșteniri, facturi, servicii de care cineva drag are nevoie și îți cere sprijinul financiar sau ești nevoit să achiți niscai daune.    

Săgetător

Relațiile profesionale continuă să se remarce în prima parte a lunii, existând șanse deosebite de a lega relații cu persoane de bună calitate. Totuși nu te lăsa prea mult pe seama promisiunilor sau informațiilor oferite de către aceste persoane. Este posibil să afli detalii picante despre viața și activitatea unor apropiați și astfel să fii foarte dezamăgit. A doua parte a lunii dinamizează relațiile cu prietenii și proiectele profesionale. Ar fi bine să reevaluezi relațiile colegiale și modul de desfășurare a sarcinilor de lucru. Gândește-te la o nouă ocupație profesională care să-ți mărească veniturile. Relațiile parteneriale sunt umbrite și conflictuale. Există riscul de a se destrăma relații sau de se reconsidera contracte de colaborare. 

Capricorn

Tumultul profesional este interesant, îți aduce responsabilități noi, fiind posibilă chiar și o funcție de conducere în care să răspunzi de activitatea altor colegi. Dialogurile cu șefii sau cu persoanele oficiale, din cadrul altor instituții pot fi frecvente, ajutându-te să rezolvi cu succes diverse chestiuni personale sau profesionale. Ți se așterne în cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți. Totul este să nu forțezi nota, să-ți păstrezi simțul măsurii și să nu te lași impresionat de vorbele mieroase ale unora. De asemenea, poți călători în străinătate, poți întâlni oameni deosebiți sau te poți implica în diverse forme de învățare. Relațiile cu ceilalți ajung la un final de etapă, fiind posibil să te desprinzi din relațiile nefavorabile. Evită să povestești despre planurile tale de viitor.  

Vărsător

Prima parte a lunii evidențiază segmentul financiar, mai ales câștigurile de la și prin alții. Este bine să te ocupi de investiții și de relațiile cu instituțiile bancare. Se pot evidenția cheltuielile majore, aspectele referitoare la moșteniri și partaje. Pe de altă parte, ești animat de gânduri mărețe, fiind posibil să te ocupi și de studii, de cercetări, activități spirituale sau culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, plus participarea la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Relațiile sentimentale sunt tensionate, de aceea fii prudent și evită să escaladezi conflicte fără rost. Este posibil să reapară o persoană cunoscută demult, de care ai fost legat sentimental sau ți-ai dorit să te legi astfel, însă lucrurile au degenerat la vremea respectivă.

Pești

Se remarcă segmentul partenerial, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile de colaborare profesională. Este o perioadă bună pentru activități comune cu ceilalți, pentru a stabili noi termene și noi condiții pentru colaborări. Este bine să alegi atent partenerii cărora te destăinui. Din colaborări sau dinspre partenerul de viață și de la rude, vin bani sau bunuri. Se deschid posibilități de îmbogățire prin intermediul altora sau implicându-te într-un proiect profesional nou. Analizează mai întâi avantajele și dezavantajele situațiilor ivite și abia apoi implică-te sau acceptă-le. În paralel apar și cheltuieli majore. Fii prudent și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. În plan domestic vei fi nevoit să desfășori tot felul de activități alături de membrii familiei și de rude.

Horoscop realizat de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…