A List Magazine ∙ November 4, 2022 ∙ 10 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna noiembrie.

Berbec

Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii, cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Se pot relua dialogurile pe teme financiare, teme legate de moșteniri și partaje, aspecte care au mai fost abordate undeva, cândva, dar care au rămas nerezolvate total. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu străinătatea se îmbunătățesc, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea episoade neplăcute, care să-ți destabilizeze planurile de călătorie, de studii sau de ascensiune socio-profesională. Sănătatea este în continuare vulnerabilă pe tot parcursul lunii, fiind vorba în mod special de afecțiuni dificil de diagnosticat și ameliorat. Îngrijește-te corespunzător și odihnește-te conștient! Se recomandă prudență în comunicare, deoarece este vulnerabilă.

Taur

În prima parte a lunii vor continua disensiunile la locul de muncă, mai ales cele dintre tine și colegi. E mult de lucru, plus aspecte referitoare la sănătatea întregului organism. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător. În segmentul partenerial se evidențiază aspecte favorabile, se vor rediscuta termenii și condițiile unor colaborări sau o relație de cuplu se redefinește, favorabil, în totalitate. Fii prudent și spune clar ce anume dorești de la ceilalți sau dacă este vorba despre o colaborare, prezintă-ți viziunea pe care o ai vizavi de bunul mers al acelei colaborări. Segmentul financiar este foarte dinamic pe toată durata lunii. Sunt probabile neplăceri serioase plus pierderi. Evită cheltuielile nefondate și chibzuiește-ți atent fiecare investiție cât de măruntă. În plan personal vei finaliza o etapă, astfel că este bine să-ți trasezi alte planuri de viitor. Sănătatea este foarte vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător.

Gemeni

Segmentul profesional, în mod special atmosfera de la locul de muncă se evidențiază în prima parte a lunii. Sarcinile de lucru vin în avalanșă, colegii îți solicită ajutorul, trebuie să reiei unele activități nu tocmai plăcute, iar tu nu știi unde să-ți îndrepți eforturile mai repede. Organizează totul atent și te vei descurca bine. Există conflicte serioase în culisele locului de muncă. Datorită activității intense din câmpul muncii există riscul să obosești și chiar să reapară afecțiuni vechi. Prudență și răbdare! Relațiile parteneriale se activează în a doua parte a lunii, existând șanse mari de a contracta fie o căsătorie deosebită, favorabilă pe termen lung, fie un contract de colaborare, de asemenea, foarte bun pe termen lung. Selectează ceea ce simți că îți este benefic și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Acceptă și alte fațete ale situațiilor și relațiilor din preajma ta. Implică-te cu drag, alături de alții în diverse proiecte, acțiuni sau în distracții!

Rac

Relațiile sentimentale îți dau bătăi de cap în prima parte a lunii. Se reiau unele secvențe fie de acțiune, fie de dialog cu persoana iubită sau copiii, secvențe rămase nerezolvate sau neînțelese. Pot ieși la iveală neplăceri serioase în plan amoros, însă este bine că se dau cărțile pe față pentru toată lumea. Sunt momente bune pentru a rezolva toate neplăcerile sentimentale. Rezervă momente și pentru un hobby. Foarte interesantă va fi atmosfera la locul de muncă în a doua parte a lunii! Se conturează îndatoriri noi, foarte deosebite și cu efecte nebănuite pe termen lung. Te poți simți copleșit la un moment dat, dar ai încredere că te vei descurca excelent. Poate intra în discuție un nou loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu de activitate. Este nevoie de ceva mai mult atenție în privința sănătății. Se pot activa probleme vechi. Dozează-ți eforturile și ocupă-te mai mult de tine și de interesele tale personale!

Leu

Este o perioadă care va evidenția segmentul domestic, familial și ce profesional. În prima parte a lunii vei fi preocupat de aspectele domestice, de nevoile membrilor familiei, de îmbunătățirea condițiilor locative și de tot ce ține de neam, locuri natale și moșteniri. Se recomandă prudență, deoarece în fundal predomină conflictul, astfel că de la te miri ce poate apărea un conflict deschis pe termen lung. Relațiile sentimentale se vor evidenția în a doua parte a lunii. Una din temele comune cu persoana iubită sau copiii vor fi banii și bunurile comune. Sunt șanse de a se îmbunătăți atât utilizarea banilor comuni, cât și întreținerea sau folosirea bunurilor comune. Se deschide o nouă etapă sentimentală, fiind rost de noutăți și chiar poate apărea un copil. În plan profesional se încheie o etapă în mod special în relațiile cu șefii și autoritățile. Prudență și discernământ!

Fecioara

Prima parte a lunii îți aduce multe călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale împreună cu neamurile și cu prietenii, fie pentru chestiuni profesionale de tipul deplasări în interes de serviciu. Se recomandă prudență, deoarece izul conflictului este accentuat. Acasă, în familie continuă pe toată durata lunii, tensiunile și discuțiile importante. Aflarea unor secrete bine păzite de unii vor ieși la iveală, destabilizându-te emoțional. Selectează informațiile primite și relațiile, pentru că nu tot ce se petrece în preajma ta îți este dedicat în mod special. Sunt și momente bune de a îmbunătăți condițiile locative, de a face reparații la instalațiile de foc, la instalațiile de aer și de a desfășura activități domestice specifice sezonului rece. Pune-ți talentele în valoare și personalitatea fascinantă! Vei fi apreciat pentru asta.

Balanța

Se prefigurează cheltuieli importante până pe 22 ale lunii. Vor intra în discuție cheltuielile pentru persoanele aflat în străinătate, pentru călătorii sau pentru diverse secvențe de învățare. Totuși, ceva legat de străinătate, indiferent că este vorba despre relațiile și treburile personale sau despre aspectele profesionale și educaționale, se va finaliza sau își va schimba termenii și condițiile de desfășurare. Ești înconjurat de multă lume, astfel că puțin timp îți va rămâne pentru tine personal. Stabilește clar ceea ce ai de făcut pe tot parcursul lunii, astfel încât să alternezi regulat perioadele de muncă și studiu, cu cele de odihnă. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte din varii motive, dar toate vor fi cu folos. În a doua parte a lunii, atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești. Se conturează un final de etapă de câștig de la și prin alții.

Scorpion

Ești foarte dinamic până pe 22 Noiembrie, astfel că poți rezolva, cu succes, tot soiul de treburi personale și profesionale. Călătoriile pot fi frecvente, aspect ce te poate obosi la un moment dat. Este bine să-ți selectezi prioritățile și să te și odihnești din când, în când. Banii și implicațiile lor sunt preocuparea majoră pe toată durata lunii. Sunt posibile cheltuieli diverse, însă primești suficienți bani din munca desfășurată la serviciu, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Înțelept ar fi să cheltuiești cu măsură și pe strictul necesar. Se deschide o nouă etapă favorabilă de câștig din munca proprie. Însă, raportat la alții sunt șanse de a pierde bani sau de a apărea încurcături în documentele financiare și în cele care atestă existența unor bunuri comune. Vorbește puțin și ascultă mai mult! Se vor pune bazele unor acțiuni și colaborări de anvergură.

Săgetător

În prima parte a lunii ești discret și greu observabil în peisajul cotidian. Stai în umbră departe de ochii și urechile celorlalți, aspect care te ajută să-ți refaci forțele vitale și planurile de viitor. Valorifică perioada de până pe 22 Noiembrie, prin analiza și sinteza situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Creionează alte planuri de viitor și retrage-te din relațiile neprofitabile. Sănătatea este foarte vulnerabilă și chiar ai nevoie de îngrijiri de specialitate plus odihnă conștientă. A doua parte a lunii îți aduce stări de bine, îți vei reveni, astfel că vei avea chef de a rezolva toate restanțele. Însă, ceva îți obstrucționează succesul. Este o perioadă controversată, întrucât izul conflictului vine deschis de la ceilalți, mai ales de la parterul de viață, de la colaboratori sau de la partenerii de afaceri. Există conflicte mocnite la locul de muncă, însă acestea sunt alimentate de tine, fără să-ți dai seama uneori.

Capricorn

Se disting clar două situații, care se desfășoară în paralel pe tot parcursul lunii. Într-una este vorba despre conflictele importante și periculoase din sfera muncii, iar în cealaltă este vorba despre forța ta interioară și puterea de transformare uriașă, de care beneficiezi în această perioadă. Totul este să te concentrezi pe amândouă, să le echilibrezi și să rezolvi ce trebuie abordând o atitudine calmă, în mod obiectiv, fără prejudecăți sau idei nefondate. De asemenea, luna este favorabilă introspecției, meditațiilor interioare, detașării de cotidian. Au succes acțiunile desfășurate departe de ochii și urechile lumii. Este bine să menții un echilibru între nevoile tale sufletești și responsabilitățile pe care le ai în plan social, mai ales la locul de muncă. În preajma datei de 24 Noiembrie se va încheia o etapă profesională, putând fi vorba chiar de eliminarea dintr-un colectiv de muncă. Sănătatea este foarte vulnerabilă.

Vărsător

Foarte animate sunt relațiile socio-profesionale, mai ales cele cu șefii și cu reprezentanții oficiali ai instituțiilor. Fii prudent, deoarece izul conflictului poate persista multă vreme de acum încolo. Depune eforturi conștiente și evită escaladarea neplăcerilor. Acceptă și opiniile sau doleanțele celorlalți. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții aprinse și prin reluarea unor teme sau activități comune. Sunt posibile neplăceri de la și prin prieteni, neplăceri, pe care, fără să vrei, le poți aduce în sfera personală, acasă în familie. Controlează-ți reacțiile și ai încredere în forțele tale! În mod inevitabil de unii prieteni și de unele persoane din anturajul socio-profesional te vei desprinde fără echivoc. Indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău, o forță nevăzută foarte puternică, îți susține demersurile, îți dă o stare de bine și te îndeamnă să mergi mai departe în viață, abordând un nou sistem al valorilor morale și spirituale.

Pești

Este rost de călătorii până pe 22 Noiembrie. Poate fi vorba despre călătorii în străinătate sau pe distanțe lungi, fie pentru a lucra undeva departe, fie pentru a studia, fie pentru a te plimba pur și simplu. În plan profesional se prefigurează controverse importante în relațiile cu șefii. Este dificil să respecți regulile impuse de un șef la serviciu sau de alții cu autoritate în mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea cotidiană. Chiar dacă ai dreptate pe alocuri, alege metode pașnice, înțelepte de a exprima ceea ce te nemulțumește. Se vor relua situații și discuții profesionale pentru a fi rezolvate pe deplin. Segmentul domestic este răscolit, iar relațiile cu membrii familiei foarte dinamice. Comunicarea este deficitară, astfel că dialogurile se vor purta pe tonuri înalte. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a rezolva treburile restante de acasă.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Cum ne putem hidrata corespunzător pe timpul verii? Ne spune Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates

Consumul adecvat de apa si alimente bogate in apa, precum si constientizarea importantei apei in lupta impotriva celulitei…

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

Vara asta ADDA simte valuri de iubire. Cum sună noua ei piesă

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” –…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. Atât de simplu!

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…