Editor Alistmagazine.ro ∙ November 2, 2021 ∙ 9 min read

Am invitat-o pe SORE (născută în zodia Scorpion) să ne prezinte în propria sa manieră horoscopul pentru luna noiembrie a acestui an. Așadar, iată ce ne rezervă astrele pentru această lună!

Berbec

Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Se pot relua dialogurile pe teme financiare, teme legate de moșteniri și partaje, aspecte care au mai fost abordate undeva, cândva, dar care au rămas nerezolvate total. Relațiile cu străinătatea se îmbunătățesc după 22 noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea episoade neplăcute, care să-ți destablizeze planurile de călătorie, de studii sau de ascensiune socio-profesională. Îngrijește-te corespunzător și odihnește-te conștient! Conflicte profesionale datorate felului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru, dar și datorită filozofiei tale de viață și activitate.

Taur

Până pe 19 noiembrie vor continua disensiunile dintre tine și ceilalți. În segmentul partenerial se evidențiază hibe deosebite, se vor rediscuta termenii și condițiile unor colaborări sau o relație de cuplu se redefinește în totalitate. Sunt probabile neplăceri serioase de la și prin alții, mai ales cu persoanele alături de care ești implicat în colaborări și parteneriate de orice fel. În partea a doua a lunii se pot destrăma aceste relații. Segmentul financiar se dinamizează începând cu 22 noiembrie. Se întrezăresc variante noi de câștig suplimentar de la și prin alții, pe termen lung, cheltuieli pe taxe, facturi, servicii sau investiții în afaceri, rezolvarea unor moșteniri și partaje personale sau profesionale.

Gemeni

Relațiile sentimentale sunt dinamice în primele zile ale lunii. Probail că ești foarte cuplat cu activitățile profesionale, iar cei dragi sunt nemulțumiți de asta. La serviciu este multă agitație în prima parte a lunii. Sarcinile de lucru vin în avalanșă, colegii îți solicită ajutorul, trebuie să reiei unele activități nu tocmai plăcute, iar tu nu știi cum să te împarți mai repede. Organizează totul atent și te vei descurca excelent. Relațiile parteneriale sunt în pline transformări, existând șanse mari de a contracta fie o căsătorie deosebită, pe termen lung, fie un contract de colaborare, de asemenea, pe termen lung. Acceptă și alte fațete ale situațiilor și relațiilor din preajma ta. Cheltuieli mari pentru sau alături de alții.

Rac

În primele zile ale lunii vei continua să te ocupi de aspectele domestice. Ai șanse mari de a îmbunătăți condițiile locative, de a achiziționa obiecte valoroase necesare casei și membrilor familiei, dar și a vinde ce nu îți mai este de folos. Relațiile cu membrii familiei sunt favorabile. Relațiile sentimentale îți dau bătăi de cap în prima parte a lunii. Se reiau unele secvențe fie de acțiune, fie de dialog cu persoana iubită sau copiii, secvențe rămase nerezolvate sau neînțelese. Pot ieși la iveală neplăceri serioase în plan amoros, însă este bine că se dau cărțile pe față pentru toată lumea. La serviciu se conturează îndatoriri noi, deosebite și cu efecte nebănuite pe termen lung. Poate intra în discuție un nou loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu de activitate.

Leu

Prima parte a lunii se evidențiază segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei. Acasă, în familie continuă pe toată durata lunii, tensiunile și discuțiile importante. Aflarea unor secrete bine păzite de unii vor ieși la iveală, destabilizându-te emoțional. Selectează informațiile primite și relațiile, pentru că nu tot ce se petrece în preajma ta îți este dedicat în mod special. Sunt momente bune de a îmbunătăți condițiile locative, de a face reparații și de a desfășura activități domestice. Foarte active vor fi relațiile sentimentale în a doua parte a lunii. Pune-ți talentele în valoare și personalitatea fascinantă! Vei fi apreciat pentru asta.

Fecioara

Se prefigurează cheltuieli în primele zile ale lunii. Vor intra în discuție cheltuielile pentru casă, pentru membrii familiei sau pentru copii și pentru persoana iubită. Ceva legat de străinătate, indiferent că este vorba despre relațiile și treburile personale sau despre aspectele profesionale și educaționale, se va finaliza sau își va schimba termenii și condițiile de desfășurare în preajma datei de 19 noiembrie. Ești înconjurat de multă lume, astfel că puțin timp îți va rămâne pentru tine personal. Stabilește clar ceea ce ai de făcut pe tot parcursul lunii, astfel încât să alternezi regulat perioadele de muncă și studiu, cu cele de odihnă. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte. În a doua parte a lunii, atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmentul domestic.

Balanța

În prima parte a lunii sunt posibile cheltuieli diverse, însă primești suficienți din munca desfășurată la serviciu. Înțelept ar fi să cheltuieși cu măsură și pe strictul necesar. Pot apărea situații neplăcute în care să rămâi fără niciun ban. Se deschid culoare noi de câștig dinr-o activitate profesională, însă sumele consistente de bani vor veni ceva mai târziu. Obișnuiește-te să faci economii în toate privințele. Relațiile cu anturajul apropiat se dinamizează mult în a doua partea lunii, așa încât vor apărea în preajma ta multe persoane cunoscute, prieteni, unii chiar bine intenționați. Se prefigurează multe discuții, întâlniri profesionale sau personale de agrement. Vorbește puțin și ascultă mai mult! Se vor pune bazele unor acțiuni și colaborări de anvergură.

Scorpion

Este o perioadă controversată pentru tine, întrucât ești tentat să te implici în tot felul de conflicte. Există unele mocnite la locul de muncă, însă acestea sunt alimentate de tine, fără să-ți dai seama. După 19 Noiembrie se vor lămuri multe și mărunte, dar până atunci nu slăbi vigilența. Pe de altă parte, ai multe de rezolvat în prima parte a lunii, însă vei fi tentat să te implici și în treburile altora, lucru păbugos. Depune eforturi numai pentru tine personal și lasă-i deoparte pe ceilalți. Energia vitală este fluctuantă, astfel că nu te poți ocupa și de alții. Este o perioadă excelentă pentru transformări interioare și reconfigurări ale planurilor de viață. Evită exagerările și dramele ieftine! Ești vulnerabil și sensibil la orice. Financiar se întrezăresc îmbunătățiri, în mod special în segmentul câștigurilor obținute din munca proprie la un loc de muncă oficial.

Săgetător

Se disting două situații, care se desfășoară în paralel pe tot parcursul lunii. Într-una este vorba despre conflictele importante și periculoase din sfera muncii, iar în cealaltă este vorba despre forța ta interioară și puterea de transformare uriașă de care beneficiezi în această perioadă. Totul este să te concentrezi pe amândouă, să le echilibrezi și să rezolvi ce trebuie abordând o atitudine calmă, în mod obiectiv. Ai succes în acțiunile desfășurate departe de ochii și urechile lumii. Este bine să menții un echilibru între nevoile tale sufletești și responsabilitățile pe care le ai în plan social, mai ales la locul de muncă. În preajma datei de 19 noiembrie se va încheia o etapă profesională, putând fi vorba chiar de eliminarea dintr-un colectiv de muncă.

Capricorn

Foarte animate sunt relațiile socio-profesionale, mai ales cele cu șefii și cu reprezentanții oficiali ai instituțiilor. Fii prudent, deoarece izul conflictului poate persista multă vreme de acum încolo. Depune eforturi conștiente și evită escaladarea neplăcerilor. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții aprinse și prin reluarea unor teme sau activități comune. Sunt posibile neplăceri de la și prin prieteni, neplăceri, pe care, fără să vrei, le poți aduce în sfera personală, acasă în familie. În mod inevitabil de unii prieteni și de unele persoane din anturajul socio-profesional te vei desprinde fără echivoc. Indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău, o forță nevăzută îți susține demersurile, îți dă o stare de bine și te îndeamnă să mergi mai departe, abordând un nou sistem al valorilor morale și spirituale.

Vărsător

Este rost de călătorii în primele zile ale lunii. Poate fi vorba despre călătorii în străinătate sau pe distanțe lungi, fie pentru a lucra undeva departe, fie pentru a studia, fie pentru a te plimba pur și simplu. În plan profesional se prefigurează controverse importante în relațiile cu șefii. Este dificil să respecți regulile impuse de un șef la serviciu sau de alții cu autoritate în mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea cotidiană. A te opune la tot ce înseamnă social, prestigiu, conducerea de către alții este păgubos din toate punctele de vedere. Chiar dacă ai dreptate pe alocuri, alege metode pașnice, înțelepte de a exprima ceea ce te nemulțumește. În a doua parte a lunii se activează relațiile cu prietenii. Întâlniri providențiale, discuții importante, propuneri de implicare în activități umanitare.

Pești

Rafinarea sufletească este o temă de mare interes pentru tine, în prima parte a lunii. Au succes vizitarea expozițiilor de artă, vizionarea pieselor de teatru, a filmelor de top și lecturarea cărților spirituale. Relațiile cu oamenii erudiți, școliți bine în ale vieții te ajută să-ți lămurești unele taine despre lume și viață. Sunt momente favorabile pentru remodelarea filozofiei de viață și pentru a adopta un alt sistem de valorilor morale și spirituale. Pot intra în discuție și demersurile pentru călătorii și studii pe termen lung. Posibile neplăceri în călătorii și în abordarea studiilor de orice fel. A doua parte a lunii va pune reflectoarele asupra ta, urcându-te totodată pe scena socio-profesională. Sunt șanse deosebite de îmbunătățire a imaginii publice și a statutului socio-profesional.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…