A List Magazine ∙ February 29, 2024 ∙ 9 min read

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte!

Berbec 

Este o perioadă foarte interesantă, care aduce schimbări personale la nivel de mentalitate și relații cu ceilalți. Fii prezent în viața ta și ia decizii singur, fără a te lăsa impresionat de alții și de problemele lor. Ai forță, strălucire, luciditate și suficiente dovezi palpabile care să te ajute să operezi în favoarea ta. În preajma datei de 25 martie, rezervă-ți momente de odihnă, meditații interioare, vizite în locuri sfinte. Stările tale de spirit vor fi oscilante, existând riscul accentuării unor afecțiuni mai vechi. Sunt șanse de a descoperi terapii alternative care te vor ajuta pe termen lung. La nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere, pentru a avea și o părere imparțială. Răbdare, calm, concentrează-te numai pe scopurile tale și îngrijește-ți sănătatea!

Taur 

Prietenii, sănătatea și relațiile profesionale sunt domeniile de viață și activitate care vor ieși la iveală pe tot parcursul lunii martie. În prima parte a lunii ești foarte popular, mulți te sprijină în demersurile tale și chiar îți va plăcea această postură privilegiată. Însă, amintește-ți că în umbră există unii care au interese ascunse, total diferite de ale tale și doar profită de pe urma ta. Începând cu 10 martie ar trebui să te gândești serios pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine renunți din anturajul prietenilor și susținătorilor profesionali. După 20 ale lunii, vei avea nevoie de multă odihnă și discuții tăinuite cu cei dragi și de încredere. Ține cont de sfaturile și experiențele altora! La locul de muncă există multă tensiuni în culisele profesionale.

Gemeni 

Prima parte a lunii evidențiază segmentul profesional și relațiile cu autoritățile. Se pare că ești susținut de către șefi, existând posibilitatea să primești o funcție de conducere, responsabilități de anvergură și laude sincere pentru eforturile depuse în câmpul muncii. Fii prudent și nu te culca pe laurii victoriei profesionale, pentru că, în culise există detalii care, undeva, cândva îți pot strica reputația și confortul de la serviciu. După 20 martie se întețesc relațiile cu prietenii. Sunt posibile discuții interesante, desfășurarea unor activități inedite sau angrenarea în proiecte profesionale avangardiste. 

Rac

Gustul pentru artă, dorința de a-ți rafina sufletul și lărgi orizontul cunoașterii sunt foarte accentuate în prima parte a lunii. Filozofia ta de viață se va îmbogăți cu valori noi, reușind să depășești temeri și cutume care nu îți mai sunt de folos. Îți sunt favorizate studiile, cercetările, dialogurile cu persoane erudite și demersurile pentru călătorii în străinătate. Mentalul îți va fi animat de scopuri nobile, iar revelațiile sunt de notat într-un jurnal. La locul de muncă vei avea de lucrat mult și probabil sarcini de lucru de mare responsabilitate. Nu  te baza pe colegi, pentru că îți vor pune piedici dacă te apropii prea mult de ei. În segmentul familial sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile. 

Leu

Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii. Este posibil să primești bani, bunuri, favoruri de la partenerul de viață, rude sau din colaborări. Pe de altă parte, demersurile care privesc bunurile patrimoniale, creditele, achitarea datoriilor de orice fel se vor desfășura destul de bine. După 20 martie, gândurile și eforturile îți vor fi atrase de studii, cercetări, călătorii îndepărtate. Participarea la seminare, reuniuni pe teme filozofice cu persoane de bună calitate, la fel de interesate ca și tine de subiecte deosebite, vizionarea unor piese de teatru, filme de top sunt activități care-ți liniștesc și înnobilează sufletul. Sunt momente bune pentru a alcătui planuri de călătorii pentru un an de zile de acum încolo. 

Fecioara 

Se vor produce schimbări în segmentul partenerial în prima parte a lunii. Colaborările vechi fie se reconfigurează, fie se încheie definitiv. Este posibil să primești oferte de colaborare noi, deosebite, care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Nu te lăsa impresionat de primele discuții pe teme profesionale, întrucât există detalii și scopuri ascunse ale unora care doresc să profite mult și bine de pe urma ta. Relația cu partenerul de viață va fi tumultoasă, vor avea loc discuții pe teme comune, alcătuirea unor planuri personale de viitor și dizolvarea unor neplăceri care trenează de mult timp. Fii deschis și alături de cei dragi! Financiar ar trebui să o duci bine, în special după 20 martie. 

Balanța 

Sănătatea ar trebui să fie tema cea mai importantă pentru tine, pe tot parcursul lunii. Se vor evidenția afecțiuni vechi, însă și unele noi. De aceea ar fi bine să-ți propui un program cotidian în care să alternezi orele de odihnă cu cele de muncă. Analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente. Pe cât posibil, evită-le în intervalul 9 – 11 Martie! Ai șanse să descoperi remedii alternative care te pot ajuta foarte bine pe termen lung. Totul este să ai răbdare cu tine însuți și să crezi în capacitatea organismului tău de autovindecare. La locul de muncă va fi multă forfotă, schimbări majore, relații colegiale tumultoase. Posibil să primești oferte noi de lucru sau, la actualul loc de muncă poți primi însărcinări deosebite. 

Scorpion 

Iubirea plutește în aer, mai ales în prima parte a lunii. Foarte ușor o relație veche, de prietenie se poate transforma într-o idilă pe termen lung. Sau, în relația amoroasă existentă se vor produce schimbări interesante, fie că se ameliorează animozitățile, tensiunile, conflictele și se ajunge la pace și armonie, fie se încheie definitiv. Gustul pentru distracții și aventuri este la cote prea mari, de aceea fii prudent și evită extravaganțele. Un soi de mister, de fascinație tentantă predomină în relațiile sentimentale, însă în umbră pândesc dezamăgirile. Rămâi ancorat în realitatea cotidiană și nu te lăsa purtat de val prea mult. Apare o predispoziție la cheltuieli greu de înfrânat. Poate fi vorba despre necesitatea unor cumpărături urgente, fie pentru tine, fie pentru cei dragi.

Săgetător 

Schimbările și peripețiile vor fi frecvente în segmentul familial. Sunt șanse bune, în prima parte a lunii de a discuta cu membrii familiei, de a revedea locurile natale și rudele dragi. Treburile gospodărești le vei putea desfășura cu ușurință, iar reparațiile vor avea prioritate, mai ales cele necesare instalațiilor de apă. Achiziționarea și vânzarea bunurilor patrimoniale reprezintă teme de luat în calcul. Există posibilitatea să-ți schimbi locuința sau măcar să începi să te gândești la a te muta în altă locație. Ține cont de sfaturile, nevoile membrilor familiei și operează schimbări la unison cu aceștia. Relațiile sentimentale se animă după 20 Martie, astfel că te vei bucura din plin de afecțiunea persoanei iubite și a copiilor. 

Capricorn 

Relațiile cu anturajul apropiat sunt accentuate în prima parte a lunii. Vizite la rude, prieteni și cunoștințe, discuții cu multă lume, activități intelectuale, un amalgam obositor, greu de urmărit și înțeles. Se recomandă prudență și selectarea persoanelor și temelor de discuție, întrucât mentalul este răscolit și tensionat. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales în prima parte a lunii. Ar fi bine să faci o selecție drastică a tuturor persoanelor cărora le mai permiți accesul la viața ta și la sufletul tău. În familie se animă atmosfera după 20 Martie. Discuțiile cu membrii familiei se vor desfășura bine, cu note spectaculoase, iar activitățile domestice și cele recreative vor fi frecvente. Organizează mici reuniuni de familie.

Vărsător 

Perioada lunii Martie este marcată de bani și cheltuieli majore. Veniturile tale obținute din munca desfășurată se vor îmbunătăți, fie primind sume de bani consistente, cadouri interesante sau favoruri importante. Ar fi bine ca tot ce primești să fie pe muncă cinstită, din surse și de la persoane de încredere. Din senin, aparent fără motiv, este posibil a cineva să-ți ofere un favor deosebit. Dacă simți disconfort, nesiguranță, ceva dubios ar fi bine să refuzi politicos, chiar dacă ai crede că ai nevoie de acel favor. Este vorba despre o capcană, bine pusă la punct, iar personajul care te ademenește astfel, are interese obscure, pe care speră să i le rezolvi la momentul potrivit. Gândirea îți este umbrită și există riscul să iei decizii greșite.

Pești

Sunt momentele tale de glorie de peste an, până pe 20 ale lunii. Se conturează o etapă personală și relațională nouă. Ai șanse deosebite de a renunța la idei, planuri, situații și relații perimate și de a te îndrepta spre orizonturi folositoare ție în această etapă de viață. Decide numai tu singur ce anume sau pe cine mai păstrezi în viața ta și operează schimbările necesare. Segmentul financiar se îmbunătățește vizibil după 20 Martie, astfel că îți vor crește veniturile salariale, se vor lămuri chestiunile profesionale care au legătură cu salarizarea și condițiile de muncă. Totuși ar fi bine să eviți cheltuielile nefondate, oricât ar părea de tentante la prima vedere. Pe de altă parte, în privința banilor și bunurilor comune cu alții se va încheia o etapă.

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…