A List Magazine ∙ June 1, 2023 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul lunii IUNIE. Iată ce ne rezervă astrele în această perioadă!

Berbec 

Se conturează schimbări importante în relațiile cu anturajul apropiat. Părerile tale vizavi de unii și alții sunt pertinente, astfel că ar fi bine să-ți asculți vocea interioară și să renunți rapid la cei care îți pun bețe în roate sau la cei pe care îi simți că lasă greul acțiunilor comune numai pe umerii tăi. Vor veni în preajma ta oameni noi, minunați alături de care te vei implica în proiecte de anvergură și pe termen lung. La serviciu se vor debloca multe, iar relațiile colegiale vor deveni destul de bune, însă spre finele lunii, în umbră unii încep să clevetească. Schimbări profesionale și salariale! Este rost să-ți crească veniturile, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie prin apariția unor variante de câștig dintr-o activitate profesională suplimentară. 

Taur 

Este o perioadă frumoasă, plină de activități diverse și cu multe persoane în preajma ta. Trasează planuri de viitor, spune clar și răspicat ce ai de spus, mai ales în relațiile apropiate, și evită compromisurile. Este vremea marilor schimbări pe toate planurile vieții, așa încât mobilizează-te să-ți aranjezi viața așa cum vrei. Se deschid oportunități financiare, fie prin câștiguri suplimentare la locul de muncă, fie prin implicarea în colaborări. Tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile pe termen lung. Relațiile sentimentale încep să se lămurească și vei ști foarte clar ce anume îți dorești de acum încolo de la persoana iubită. Totul este să nu exagerezi. 

Gemeni 

Este vremea ta în luna Iunie în sensul că vei deborda de energie și chef de viață. Dorința de a schimba totul în preajma ta este dublată de susținere energetică astrală, așa încât nu-ți rămâne decât să te concentrezi pe nevoile tale și pe ceea ce îți dorești de acum încolo în preajma ta. Planificând acum pe îndelete ceea ce dorești să se materializeze în viața ta, de la gând la faptă va fi foarte puțină vreme. De aceea, fii atent ce îți dorești că s-ar putea să primești. În relațiile parteneriale se va încheia o etapă importantă în preajma datei de 4 Iunie. Poate fi vorba despre finalizarea unor acțiuni comune cu partenerii, dar, pe de altă parte, pot intra în discuție modificări profesionale de anvergură. Susținere importantă de la și prin prieteni!

Rac 

În prima parte a lunii ești retras și dornic de a fi mai mult tu cu tine. Se pot evidenția afecțiuni mai vechi, însă și altele noi care pot debuta brusc. Îngrijește-te corespunzător, odihnește-te mai mult și renunță la concepții, atitudini, idei și planuri de viață care deja și-au epuizat experiențele pentru tine. La locul de muncă, ceva se finalizează și ceva, discret, în umbră începe. Sunt posibile multe discuții în culisele profesionale, iar deciziile luate în taină vor avea efecte pe termen lung. A doua partea lunii îți aduce un aport substanțial de energie, astfel că vei reveni în prim planul vieții cotidiene cu forțe noi. Este vremea marilor schimbări pentru tine, așadar cultivă gândirea pozitivă, ideile nobile și trasează noi direcții de viață și activitate.

Leu 

Prima parte a lunii este potrivită relaționării cu prietenii, discuțiilor profesionale și planificării unor acțiuni de anvergură alături de oameni dragi și de încredere. Și totuși, mai sunt șanse de a te desprinde de unii care te tot provoacă și care doar profită de pe urma ta. Prudență, răbdare și discernământ! Cultivă gândurile nobile și evită a te baza pe mentalitatea altora! Tu ești un model pentru alții, astfel că minunat ar fi să te concentrezi pe tine, pe ideile tale și pe tot ce este frumos. A doua parte a lunii este o perioadă favorabilă meditației interioare și retragerii din prim-planul vieții cotidiene. Rezervă momente numai pentru tine și pentru compania unora care chiar îți merită prezența. Detașează-te de mărunțișurile vieții. Acum este vremea marilor schimbări! 

Fecioara 

În primul rând apar deblocări financiare importante. Ți se vor deschide variante noi de câștig, fie la locul de muncă, fie apare cumva, ca prin minune, o ofertă de colaborare care îți va asigura de acum încolo un venit bun. Totul este să ai răbdare, să sesizezi încotro bate vântul schimbării și să te lași purtat de el. În segmentul domestic se încheie o etapă, probabil că finalizezi un demers important referitor la bunuri patrimoniale sau finalizezi reorganizarea casei. Relațiile cu neamurile vor fi și ele vizate de curenții astrali, așa încât sunt șanse de remediere a unor conflicte. La locul de muncă revin în atenție situații profesionale vechi ce trebuie lămurite și rezolvate. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu prietenii și proiectele scoio-profesionale.

Balanță

Începe o perioadă favorabilă în sensul că starea ta de spirit se va îmbunătăți. Energia astrală de care vei beneficia în această lună te va impulsiona să operezi acele modificări în viața ta care să-ți aducă progres pe toate planurile. Unele relații cu persoanele din anturajul apropiat se vor dizolva, bine fiind să le lași să se dizolve fără nicio intervenție. Totuși, pentru că mentalul este destul de distorsionat ar fi bine să eviți discuțiile ample și escaladarea conflictelor gratuite. Ești bine susținut în plan profesional de către șefi, persoane cu funcție, peroane oficiale din mediul în care activezi. Schimbări de anvergură la locul de muncă, responsabilități noi, oferte de a prelua conducerea unui colectiv de muncă, declanșându-se o etapă pe termen lung.

Scorpion

Te vei simți mai bine începând cu această lună, pentru că energia vitală va crește. Se vor lămuri relații și situații care până acum au tot fost complicate, încurcate, incerte. Totul este să ai răbdare să vezi despre ce este vorba și să nu te aventurezi în orice, oricum, dus de valul emoțiilor momentane. Referitor la banii și bunurile comune cu alții se întrezăresc aspecte bune în sensul că vei putea rezolva ușor datorii, demersuri privitoare la moșteniri și partaje, poți lua credite sau poți investi în proiecte pe termen lung. Atenție însă la veniturile tale, care fie se diminuează, fie se amână pe termen nedeterminat. Se încheie o etapă importantă vizavi de câștigurile pe care le obții de la un loc de muncă. Relații intense cu străinătatea, planuri de a te implica în studii, perspective deosebite de a călători.

Săgetător

Prima parte a lunii este favorabilă relațiilor parteneriale. Chiar dacă mai persistă neplăcerile, după 18 Iunie, se vor rezolva favorabil pentru toată lumea. Excelentă perioadă pentru a pune la punct aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii! Este rost de cheltuieli majore fie pe bunuri valoroase, fie pe facturi, servicii, taxe de care beneficiezi alături de alții. Pe de altă parte, vor apărea și câștiguri suplimentare din colaborări sau din moșteniri. Prudență în toate mai ales în ceea ce privește documentele ce atestă bani și bunuri! Există riscul să cheltuiești pe inutilități sau pe mofturile altora. Intervalul 4 – 6 Iunie te răscolește mult, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși cu bine. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești permanent. 

Capricorn

Foarte animat este locul de muncă pe toată durata lunii! Discuții profesionale, activități intense, modificări definitive în plan profesional. Este bine să fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment și la felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fiind foarte preocupat cu munca există riscul să-ți neglijezi sănătatea. Sunt posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. După 18 Iunie se va îmbunătăți starea ta generală, dar nu forța nota. Ocupă-te serios și pe îndelete de tine, pentru că rezultatele vor fi uimitoare atât în plan personal, cât și în plan profesional. În a doua parte a lunii se vor evidenția relațiile parteneriale. Unele dintre ele se pot destrăma definitiv. Totuși, în fundal se conturează discret altele noi.

Vărsător

Continuă răsturnările de situație în plan amoros! Este posibil să te îndrăgostești de cine nici cu gândul nu gândești și de aici se poate declanșa un lung șir de situații inedite și amuzante. Evită exagerările și ține cont de spusele celor dragi! Relațiile cu unii prieteni se vor reconfigura sau finaliza definitiv. Este ceva mai dificil să echilibrezi balanța amor-prietenie, dar totul este posibil. La locul de muncă este multă forfotă, iar din 21 Iunie încep revizuirile, reluările unor sarcini de lucru sau rediscutarea condițiilor de muncă. Se prefigurează o nouă etapă profesională, cu sarcini de lucru importante pe termen lung. Însă, există detalii ascunse, de aceea fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă pe toată durata lunii. Odihnește-te conștient și stabilește un program de muncă în care să incluzi și momente de relaxare.

Pești 

Schimbări importante în plan domestic! Reamenajări de anvergură, schimbarea casei sau a zonei în care locuiești, toate vor veni înaintea ta, atât dinspre membrii familiei, cât și prin concretizarea unor planuri întocmite mai demult. Financiar primești susținere dinspre locul de muncă, însă și cei dragi te pot ajuta cu sume importante de bani sau cu favoruri substanțiale. În preajma datei de 4 Iunie se lămuresc relațiile profesionale și cele cu străinătatea sau cu persoanele aflate departe de tine. Se recomandă prudență, întrucât mentalul este distorsionat și poți lua decizii greșite. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente și de bun augur. Renunță la cei care te obosesc și relaționează cu tine numai spre folosul lor personal.   

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…