Nicoleta Nicolae ∙ January 2, 2020 ∙ 12 min read

Află tot ce îți rezervă astrele pentru luna ianuarie și descoperă principalele previziuni din horoscopul pentru 2020, realizat de astrologul Anca Stoica.

Berbec

Prima lună a anului este caracterizată de dinamism, mai ales în plan profesional. Vor fi discuții importante cu persoanele cu autoritate din mediul în care lucrezi. Unele dialoguri se vor purta pe tonuri înalte, temele fiind controversate. De aceea, este nevoie de prudență, de cumpătare, dar și de disponibilitatea de a accepta opiniile și sfaturile celorlalți. Unii se vor opune ascensiunii tale socio-profesionale, alții însă te vor susține multe și bine. La orizont se întrezăresc modificări ale statutului tău socia, profesional, personal plus modificări la locul de muncă. Din perspectiva financiară apar noutăți benefice în parte a doua a lunii. Câștiguri de la li prin alții, rezolvări patrimoniale li referitoare la moșteniri. În familie se conturează în final de etapă, poate și pentru că este finalul vacanței și trebuie să revii în forță la serviciu. Relațiile sentimentale sunt umbrite de cele cu prietenii, fiind o perioadă favorabilă mai mult socializării la nivel de grup. Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul lunii.

Taur

Este o perioadă favorabilă relațiilor cu străinătatea, fie că este vorba despre călătorii, despre abordarea unor studii, fie că este vorba despre a lucra departe de granițele țării. Ai idei bune, strălucitoare, pe care le vei putea pune în practică la momentul potrivit. Totul este să-ți fixezi scopuri clare și să le urmezi îndeaproape. Segmentul profesional se activează în partea a doua a lunii, prin dialoguri importante cu șefii, acțiuni profesionale de anvergură, fiind rost chiar de o avansare bine-meritată. Îți sunt favorizate de-a lungul acestui luni mai mult relațiile profesionale, astfel că relațiile personale, familiale, sentimentale rămân în umbră, desfășurându-se într-o notă banală și deja cunoscută. Atenție la relațiile cu prietenii, deoarece sunt posibile situații neplăcute, punctate cu note ciudate. Mai ales, relațiile cu femeile, inclusiv cu femeile din mediul profesional nu sunt ceea ce pare. Te vei desprinde din unele relații și din unele proiecte/ colaborări profesionale în urma celor aflate sau petrecute în această primă lună a anului.

Gemeni

Foarte animat este segmentul financiar, în speță secțiunea bani, bunuri comune cu alții, moștenirile și partajele. Se prefigurează o perioadă de rezolvări, lămuriri, posibilitatea achitării unor datorii vechi. Bine ar fi să te rezumi la a cheltui și folosi ceea ce ai. Câștigurile de la și prin alții sunt doar un miraj. Pentru veniturile obținute din munca proprie se va încheia o etapă fie prin obținerea drepturilor salariale, fie prin reglementarea unor situații de plată, care trenează demult. Relațiile sentimentale sunt agreabile, mai ales dacă au de-a face cu străinătatea. Posibil călătorii comune cu persoana iubită, cu copiii, dar este rost și de a studia împreună cu cei dragi. Relațiile parteneriale se activează destul de zgomotos începând cu această lună. Sunt posibile conflicte, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri/ colaboratorii. Esența acestor conflicte o constituie banii, bunurile, favorurile comune. În plan profesional este o perioadă controversată, marcată de situații deosebite. Se recomandă prudență, mai ales în relațiile cu femeile-colege, femeile-șefe, deoarece sunt posibile neplăceri și răsturnări de situație.

Rac

Luna demarează cu multă treabă în plan profesional, astfel că fii pregătit să rezolvi sarcini urgente și importante pe termen lung. Relațiile profesionale sunt dificile, fiind rost de conflicte și dialoguri zgomotoase. Se recomandă prudență și înțelegere! Unii chiar doresc să te provoace doar pentru amuzamentul lor. Pe de altă parte, este rost de călătorii în străinătate în scop profesional sau dialoguri și planuri în acest sens. Relațiile parteneriale sunt active, fiind posibil atât finalizarea celor vechi, cât și abordarea unora noi, mai ales în plan profesional. Se deschide o etapă nouă pentru colaborările profesionale, mai ales pentru acelea care au legătură cu străinătatea. Deocamdată, tot ce ține de străinătate este viciat și periculos. Mai ales dacă sunt implicate femeile în acest sens, neplăcerile pot fi considerabile. În plan personal, poate intra în discuție atât separarea, divorțul, cât și logodna sau căsătoria. Segmentul amoros este umbrit de forfota profesională. Echilibrează situațiile și rezervă eforturi și pentru persoanele dragi! Din perspectiva financiară este o perioadă favorabilă pentru secțiunea bani, bunuri, comune cu alții, moșteniri, partaje. Sănătatea este vulnerabilă.

Leu

Este o perioadă favorabilă activității profesionale la locul de muncă. Se prefigurează o perioadă deosebită ce anunță schimbări majore și iremediabile. Vei avea mult de muncă, probabil fiind vorba despre abordarea unor sarcini de lucru noi și de mare anvergură. Asumă-ți responsabilități, fii deschis la noutăți, având încredere că vei rezolva totul cu bine. Segmentul financiar este deficitar, mai ales în ceea ce privește banii, bunurile comune cu alții, moșteniri și partaje. Răsturnări de situație în plan financiar de la și prin femei. Pe de altă parte, forfota din mediul profesional, plus fluctuațiile financiare te vor obosi, fiind nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri medicale de specialitate. Relațiile parteneriale sunt agreabile, primești sprijin real, atât din partea partenerului de viață, cât și din partea celor profesionali. Sunt posibile noi colaborări profesionale cu efecte pe termen lung. În plan personal, poate intra în discuție logodna, căsătoria, revigorarea unei relații de cuplu vechi. Relațiile cu copiii, dar și cu persoana iubită sunt dinamice, punctate cu discuții zgomotoase și niscai conflicte mai mult sau mai puțin fondate.

Fecioară

Eforturile îți sunt îndreptate în această lună spre segmentul domestic, fiind nevoie să rezolvi chestiuni familiale, să ajuți pe membrii familiei sau să renovezi casa. Relațiile familiale sunt dinamice, iar izul conflictului este prezent. Depinde numai de tine să gestionezi situațiile eficient și favorabil pentru toată lumea. Relațiile amoroase se evidențiază prin urcușuri și coborâșuri. Este clar că lucrurile nu mai pot continua în aceeași notă, fiind nevoie de schimbare și  îmbunătățiri, atât în ceea ce privește relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii. Se deschide o etapă nouă în plan amoros, fiind posibil să te îndrăgostești la superlativ sau să apară în viața ta teme legate de copii. Pentru că este multă forfotă și în plan personal, și în planul profesional, de mare ajutor îți este abordarea unui hobby. La serviciu ai multe sarcini de lucru, însă atmosfera este plăcută și colegii te susțin necondiționat. Financiar este o perioadă staționară, cu venituri cunoscute. Bine ar fi să nu amesteci relațiile profesionale cu cele personale, sentimentale, deoarece sunt posibile neplăceri deosebite. Relațiile parteneriale sunt active și total imprevizibile mai ales prin intermediul femeilor.

Balanță

Este o perioadă favorabilă călătoriilor scurte. Vizite la rude și prieteni, excursii, deplasări în scop profesional. Relațiile cu persoanele apropiate sunt dinamice și conflictuale pe alocuri. Pe de altă parte, vei fi nevoit să reiei unele secvențe de învățare, fie pentru o temă dragă sufletului tău, fie pentru o avansare profesională. În mediul familial este forfotă. Se pare că vei avea multe treburi gospodărești de rezolvat. De asemenea, este rost de dialoguri ample cu membrii familiei și cu neamurile. Se deschide o etapă domestică nouă, fiind nevoie să investești în acest sens timp, bani, eforturi, idei, soluții. Implică-te deschis în tot ce ține de casă, familie, patrimoniu familial! Rezultatele vor fi favorabile pe termen lung. Relațiile sentimentale sunt frumoase, fiind posibile distracții alături de persoana iubită și de copii, activități creative și recreative plus abordarea unor hobby-uri. La serviciu, atmosfera este tensionată, fiind posibile neplăceri și surprize de proporții din partea femeilor. Tumultul din preajma ta poate activa afecțiuni mai vechi sau mai noi.

Scorpion

Relațiile cu persoanele din mediul apropiat sunt dinamice, controversate și pline de surprize. Ca prin farmec, vei constata că nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu prietenii și cunoscuții vechi, având nevoie de noutăți. Dialogurile vor fi frecvente, însă nu orice temă își este utilă. Selectează prioritățile și renunță rapid la persoanele nepotrivite. Gândirea și comunicarea sunt accentuate, ceea ce te va obosi uneori. Avantajul forfotei mentale și relaționale constă în lărgirea orizontului cunoașterii și în remodelarea filozofiei de viață. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi și ele prezente, bine fiind să le dai curs ori de câte ori ai ocazia. Indiferent de situațiile din preajma ta, membrii familiei te susțin necondiționat. Dialogurile și acțiunile comune cu membrii familiei și cu neamurile te ajută să găsești soluții optime pentru tot ce ai nevoie. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă treburilor gospodărești și îmbunătățirii condițiilor locative. Segmentul financiar este vulnerabil, în mod special pe secțiunea venituri din munca proprie. Se prefigurează cheltuieli majore, atât pentru nevoile tale personale, pentru îngrijirea sănătății, cât și pentru chestiuni profesionale.

Vezi aici si HOROSCOPUL anului 2020!

Săgetător

Ești foarte dinamic pe tot parcursul lunii, implicându-te în acțiuni mai mult mai puțin utile ție. Dorința de acțiune este mare, dificil de gestionat, așa încât sănătatea va avea de suferit. Selectează prioritățile și ocupă-te de treburile personale și profesionale urgente. Există riscul să strici relații și situații bune, tocmai prin intențiile bune pe care le pui în practică incorect. Segmentul profesional este animat de situații deosebite, fiind posibile noi direcții de lucru. În consecință se conturează schimbări salariale. Dialogurile referitoare la veniturile obținute din munca proprie și la condițiile de muncă vor fi frecvente, oferindu-ți informații utile pe termen lung. Se vor evidenția încet, sigur și discret, alte surse de venit din munca desfășurată la un loc de muncă. Sunt posibile cheltuieli majore fie pe taxe, datorii, fie pe cele necesare traiului cotidian sau pentru cineva din anturajul apropiat. Relațiile cu prietenii apropiați sunt agreabile prin discuții interesante, utile și prin activități comune de tipul hobby sau excursii. În familie se activează conflictele cu femeile-rude, pe tema banilor, bunurilor comune sau pe tema moștenirilor.

Capricorn

Este o perioadă foarte interesantă, dinamică, având spor și forță pentru a aborda noi planuri de viață personală și profesională. Este bine să alcătuiești un jurnal personal în care să scrii tot ce îți dorești de acum încolo. Sunt șanse de a ți se îndeplini cele mai îndrăznețe vise, chiar dacă nu în totalitate pe parcursul acestei luni. Acum însă, este vorba despre sâmburii a ceea ce dorești să trăiești în viitor. Datorită forfotei mentale și a situațiilor de tot felul din preajma ta este bine să rezervi momente de relaxare și de dialog interior. Există riscul suprasolicitării nervoase și fizice, aspect ce va șubrezi sănătatea. În plan profesional există animozități în culise, ce vor ieși la iveală când și cum te aștepți mai puțin. Se recomandă prudență în relațiile colegiale. Susținerea șefilor este precară sau deloc, așa încât bazează-te numai pe forțele tale. Relațiile cu personale apropiate sunt dinamice, fiind posibile neplăceri de la și prin femeile din acest segment relațional. Din perspectiva financiară este o lună favorabilă cu venituri substanțiale și cheltuieli pe măsură.

Vărsător

Viteza de desfășurarea a evenimentelor acestui luni te poate nemulțumi, deoarece nu se compară cu viteza luminii specifică ție din naștere. Însă, este o perioadă favorabilă odihnei, îngrijirii sănătății și reorientării forțelor spre propriile interese. Dialogurile tăinuite și relațiile desfășurate departe de ochii și urechile lumii sunt frecvente. Fii prudent și selectează atent activitățile în care te implici! În culisele profesionale se petrec schimbări dificil de înțeles acum, plus că se țes conflicte printre colegi. Detașează-te de toate și ocupă-te numai de îndatoririle tale personale și profesionale. Relațiile cu prietenii dragi sufletului tău sunt dinamice, tensionate, fiind posibil să te desprinzi din unele persoane din acest anturaj. Alții te vor provoca mai ales pe teme profesionale, fie din amuzament, fie pentru a afla de la tine informații prețioase din mediul profesional în care activezi. Se va finaliza un capitol profesional, lămurindu-se multe situații și relații vechi. În a doua parte a lunii te vei simți mai bine și vei reveni pe scena vieții refăcut și cu idei noi. Segmentul financiar presupune cheltuieli, venituri fluctuante și pierderi.

Pești

O perioadă interesantă pentru relațiile socio-profesionale și pentru cele cu prietenii. Dialoguri multe, acțiuni comune, proiecte profesionale noi. Se deschide o nouă etapă în acest sens, așa încât fii pregătit pentru schimbări și pentru a lua deciziile potrivite ție. Pe de altă parte, în urma celor petrecute în aceste tipuri de relații te vei desprinde de unele persoane și din unele colaborări. Ești sprijinit din umbră, fie de oameni sinceri și bine intenționați, fie de forțe nevăzute pe care le simți, dar nu le poți defini sau încadra într-un context clar. Pe de altă parte, a merge încotro te duce curentul actual al vieții este cea mai bună opțiune. Sunt active dialogurile tăinuite și acțiunile departe de ochii și urechile lumii. Dintre prietenii vechi există unii care îți vor rămâne loiali pe termen lung și aceștia îți vor oferi, pe parcursul acestei luni, informații utile pe termen lung. Pentru că ești foarte preocupat cu situațiile socio-profesionale, relațiile sentimentale sunt umbrite, astfel că cei dragi pot riposta la rândul lor. Astfel, se va finaliza o etapă sentimentală fie prin finalul propriu-zis al unei relații, fie prin modificarea felului în care se desfășoară aceste relații.

 

Horoscop realizat de astrolog Anca Stoica.

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…