A List Magazine ∙ February 1, 2022 ∙

Am invitat-o pe actrița Doinița Oancea (născută în zodia Vărsător) să ne prezinte în propria sa manieră horoscopul pentru luna februarie a acestui an. Așadar, iată ce ne rezervă astrele pentru această lună!

Berbec

În prima parte a lunii, domeniul profesional este dinamizat de către astre, aşa încât bine ar fi să te pregătești de activitate intensă la serviciu. Sunt posibile schimbări de statut social greu de anticipat. Pe de altă parte, este nevoie să reții că duşmanii ascunşi sunt puternici şi îți creează multe neplăceri din umbră. Fereşte-te de protectori şi de prieteni, pentru că foarte uşor se pot ivi controverse. În preajma datei de 16 Februarie se activează relațiile sentimentale şi cele cu copiii. O relație de iubire mai veche se poate încheia cu surle şi trâmbițe. S-ar putea ca unii prieteni să contribuie la separarea ta de cineva drag. Selectează atent informațiile pe care le primeşti şi acționează numai după ce te-ai gândit singur pe îndelete.

Taur

Relațiile cu străinătatea şi călătoriile îndepărtate îți sunt favorizate de astre în prima parte a lunii. Dialogurile cu persoanele străine sau cele despre călătorii vor fi frecvente, existând posibilitatea să apar[ o călătorie când te aştepți mai puțin. Pentru alți nativi se poate pune problema abordării unor cursuri de lungă durată sau universitare. Dacă eşti nevoit să susții examene, interviuri sau probe, pregăteşte-te pe îndelete şi fii prudent. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte, aşa încât bine ar fi să-i dai frâu liber prin vizionarea unor piese de teatru, a unor filme sau prin participarea la seminarii pe teme spirituale. Relațiile cu şefii sau autoritățile sunt tensionate pe toată durata lunii. Relațiile familiale se vor modifica. Final de capitol domestic.  

Gemeni

Capitolul financiar este tema principală propusă de astre în prima parte a lunii. Este nevoie să-ți achiți toate datoriile oficiale și pe cele neoficiale. Relațiile cu instituțiile financiare vor fi la ordinea zilei şi bine ar fi să profiți de susținerea astrelor pentru a-ți rezolva toate chestiunile ce țin de banii şi bunurile altora. A doua parte a lunii este favorabilă călătoriilor în străinătate sau susținerii examenelor, probelor sau interviurilor pentru a te înscrie la un curs de lungă durată sau pentru un nou loc de muncă. Pregăteşte-te corect şi evită conflictele cu ceilalți, mai ales cu profesorii sau persoanele de care depinde avansarea ta. Starea ta de spirit şi relațiile cu ceilalți se vor îmbunătăți, dar abia după 19 Februarie.

Rac

Relațiile parteneriale sunt activate de către astre până în preajma datei de 15 Februarie. Dialogurile şi reconfigurările în cadrul unor colaborări vor fi frecvente şi de bun augur. Se pare că la unele relații ar trebui să renunți fără resentimente şi cât poți de repede. Unii nativi pot primi cereri în căsătorie, iar alții oferte noi de colaborare. Și capitolul financiar îți va atrage eforturile şi atenția. Este vorba despre banii şi bunurile pe care le deții cu alții. Va fi nevoie să achiți facturi, taxe, impozite sau să lămureşti relațiile cu instituțiile financiare. Se poate pune problema unor moşteniri sau partaje în cazul unui divorț. Îți pot veni anumite plăți restante, cadouri sau favoruri. Este foarte mult de lucru la serviciu și te vei implica serios.

Leu

Serviciul, activitatea în general desfăşurată la un loc de muncă vor fi refugiul tău pe parcursul acestei luni. Vei fi tentat să munceşti mult, mai ales că se conturează premisele unor culoare noi de activitate. Contextul astral îți va aduce o nouă etapă în plan profesional. Sănătatea se poate şubrezi. Dozează-ți eforturile şi ai mai multă grijă de tine. Relațiile parteneriale capătă forță în această lună. Se pot accentua conflictele deschise şi rupturile de înțelegeri şi colaborări. Poate ar fi bine să faci o curățenie drastică printre colaboratori şi parteneri şi să mergi mai departe în viață cu oameni care îți merită încrederea şi eforturile. Apar șanse deosebite de a-ți îmbunătăți personalitatea şi de a relaționa altfel cu tot ce te înconjoară.

Fecioara

Evenimentele importante ale lunii se găsesc în relațiile amoroase şi în cele cu copiii. Îți sunt favorizate petrecerile, întâlnirile plăcute cu cei dragi şi schimbul de informații. Se poate înfiripa o nouă relație de iubire sau cea veche ia o amploare de nebănuit. Totuși ai nevoie de o mare transformare interioară vizavi de tot ce ține de iubire. Pe de altă parte, în această lună te poți ocupa de un hobby. La capitolul muncă se recomandă prudență, deoarece relațiile colegiale sunt tensionate, iar şefii vor pune gaz pe foc. Toată luna se anunță foarte activă la serviciu, fiind nevoit să preiei mai multe sarcini. Vorbeşte puțin, clar, la obiect şi îndeplineşte-ți datoriile cât mai bine. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile!

Balanță

Se pare că eforturile şi gândurile tale sunt îndreptate mai mult spre casă în această lună. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente şi dialogurile cu membrii familiei. Apar noutăți la acest capitol. Relațiile sentimentale şi cele cu copiii sunt tensionate, însă se poate discuta deschis. O relație de iubire mai veche se poate destrăma. Pe de altă parte, ar fi bine dacă ți-ai canaliza energia către hobby-uri. Creativitatea îți este accentuată şi ai avea toate şansele că creezi adevărate opere de artă. Cheful de aventuri riscante îşi va face simțit prezența, de aceea fii prudent. Evită implicarea celorlalți în aventurile tale, deoarece poți strica definitiv relații bune. Este nevoie de o revizuire a relațiilor cu prietenii. 

Scorpion

Călătoriile pe distanțe scurte la rude sau prieteni apropiați vor fi la ordinea zilei pe toată durata lunii. Dialogurile cu cei dragi îți vor lămuri multe chestiuni de viață. Ceea ce se petrece în zona relațiilor cu cei apropiați are rolul de a-ți schimba mentalul cotidian, gândirea şi comunicarea. Pe de altă parte, sunt zile favorabile susținerii examenelor, interviurilor sau probelor în vederea obținerii unui loc de muncă sau pentru o formă de şcolarizare. Totodată se întețesc treburile casnice. Va trebui să te ocupi pe îndelete de curățenii, reamenajări interioare sau de achiziționarea şi vânzarea unor bunuri. Relațiile cu membrii familiei sunt dinamice, astfel încât bine ar fi să ții cont şi de părerile sau doleanțele celor din jur.

Săgetator

Banii câştigați din munca desfăşurată la un serviciu te preocupă în mod special în această lună. Primești bani, cadouri, favoruri, însă bine ar fi să faci economii şi să cheltuieşti strictul necesar. Apare posibilitatea de a călătorii pe distanțe scurte. Relațiile cu cei apropiați sunt conflictuale pe toată durata lunii. Îți sunt favorizate dialogurile, dar bine ar fi să vorbeşti puțin şi să asculți mai mult. Bine ar fi să-ți selectezi mai atent anturajul şi pe cei cărora li te destăinuieşti. Intervin noutăți și în relațiile cu străinătatea sau, dacă este cazul, vei încheia un curs început mai demult. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a-ți îmbogăți sufletul cu subiecte filozofice, istorice sau artistice.

Capricorn

Beneficiezi de multă susținere astrală în această lună. Străluceşti în anturaj, gândeşti bine, vorbeşti frumos şi dai sfaturi bune, dar ai grijă să eviți implicarea excesivă în problemele celorlalți. Apar şanse de a-ți îmbunătăți temperamentul şi modul de relaționare cu ceilalți. Emotivitatea va fi accentuată. Rezervă momente de singurătate şi gândeşte-te pe îndelete la planurile tale de viață. Sau să-ți trasezi noi direcții de urmat. Se anunță și câştiguri din munca proprie, dar atenție că banii, aşa cum vin, la fel se vor duce. Tendința de a cheltui mult şi fără rost este accentuată. Relațiile colegiale se vor îmbunătăți spre finalul lunii, iar activitățile de la serviciu le vei desfăşura mai uşor.

Vărsător

În prima parte a lunii eşti retras şi cu greu poți relaționa cu ceilalți. Se pot evidenția probleme legate de sănătate. Consultațiile şi analizele medicale sunt binevenite, ajutându-te să treci mai uşor peste neplăcerile organismului. Pe de altă parte, ar fi bine să fii cât mai discret şi să eviți divulgarea planurilor tale. Apar informații utile în plan profesional, însă pe căi neobișnuite. După 10 ale lunii te vei simți mai bine, iar stările tale de spirit se vor linişti. Totuşi eşti destul de combativ în relațiile cu ceilalți, existând riscul să strici relații bune. Din 16 Februarie se va contura un final de capitol partenerial. Se poate încheia o colaborare, o relație cu un partener de viață sau de afaceri. Bine ar fi să laşi evenimentele să se petreacă în ritmul lor.

Pești

Relațiile cu prietenii şi protectorii sunt accentuate pe toată durata lunii. Întâlnirile, dialogurile, schimbul de informații, toate se amestecă într-un ritm greu de controlat. Profită de această situație, deoarece îți poți lămuri evenimentele prin care treci. De unii te vei îndepărta definitv, dar vin către tine alți oameni mult mai interesanți şi de folos în etapa de viață pe care o traversezi. Pot apărea susținători noi pentru planurile ce privesc activitatea unei asociații sau grup umanitar. Sunt zile bune și pentru a te odihni şi pentru a medita pe îndelete la cele petrecute în ultimele săptămâni. Trasează-ți noi direcții de viață şi gândeşte-te şi la noi colaboratori. La serviciu vei încheia o etapă, se vor destrăma unele relații colegiale, dar aşa este şi bine.

TEXT DE ASTROLOG ANCA STOICA

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…