A List Magazine ∙ November 30, 2023 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se bucură de câștiguri financiare.

Berbec

Segmentul profesional este dinamic pe tot parcursul lunii. Se întrezăresc discuții importante cu șefii, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, invitații la evenimente sociale. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, pentru că mentalul și percepțiile sunt distorsionate. Relații foarte active cu străinătatea. Posibile călători îndepărtate și dialoguri cu oameni erudiți. Răsturnările de situație în plan profesional sunt frecvente și greu de înțeles la prima vedere. A doua parte a lunii aduce evenimente interesante, atât în familie, cât și în mediul profesional în care activezi. Se deschide o etapă nouă în care pe de o parte, poți rezolva conflicte vechi, iar pe de altă parte, îți poți consolida direcția profesională. Sprijinul familiei îl primești în salturi, însă va fi suficient pentru cât ai nevoie în această perioadă.

Taur

În prima parte a lunii este accentuat segmentul financiar, mai ales secțiunea venituri colaterale locului de muncă, aspectele privitoare la moșteniri și partaje, relațiile cu instituțiile financiare. Se pare că îți vei schimba filozofia de viață pe parcursul acestei luni. Sunt favorizate studiile, participarea la seminare și cursuri pe teme diverse. Temele spirituale îți vor atrage în mod special interesul, poate și datorită faptului că finalul lunii aduce sărbători de sezon. Relațiile cu persoanele aflate în străinătate vor fi frecvente. După 13 Decembrie fii prudent la drum, deoarece sunt posibile neplăceri. Financiar este o perioadă care va aduce un final de câștig din munca proprie. Te ajută alții cu bani, bunuri sau favoruri, dar este ceva ascuns în toate acestea.

Gemeni

Multă forfotă în plan partenerial în prima parte a lunii. Este o perioadă bună, pentru că ai șanse să lămurești animozități vechi și să te gândești serios la implicarea în colaborări noi sau, în funcție de situație, într-o legătură amoroasă oficială. Segmentul financiar îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții, dar și moștenirile și partajele personale sau profesionale. Este rost să primești recompense și cadouri. După 13 Decembrie pot apărea nereguli în documentele financiare, cheltuieli nefinalizate în trecut și discuții aprinse pe teme patrimoniale. Prudență, discernământ, răbdare! Călătoriile sunt susținute în prima parte a lunii, mai ales cele în străinătate. Relațiile cu persoanele străine sunt conflictuale și se pot destrăma de la banalități.

Rac

O perioadă cu forfotă în sfera profesională, mai ales în prima parte a lunii. Vei fi nevoit să rezolvi sarcini urgente, să te ocupi de detalii profesionale, plus va trebui să fii activ în întâlnirile colegiale și cele cu șefii. Se deschide o etapă nouă la locul de munc. Sănătatea este vulnerabilă pe toată durata lunii, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. În plan partenerial, la prima vedere, totul pare distorsionat, dar cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depistezi părțile bune ale situațiilor în care ești implicat. Se vor lămuri chestiuni parteneriale vechi, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. De asemenea, este posibil să revii asupra unor înțelegeri și contracte, deoarece apar elemente noi.

Leu

Evenimentele principale ale perioadei analizate se vor desfășura în mod special în segmentele familial și în cel profesional. Răsturnări de situație, reluarea unor activități vechi și a unor discuții furtunoase. Pe fondul agitației atât din câmpul muncii, cât și din mediul de acasă, sănătatea poate avea de suferit. Este bine să te tratezi corespunzător și să pui pe primul loc sănătatea și relațiile cu cei dragi. Relațiile sentimentale se mențin conflictuale în prima parte a lunii, însă există și o parte bună. Vei reuși să te debarasezi de oamenii și situațiile care te necăjesc și care au devenit prea obositoare. A doua parte a lunii aduce iz de sărbătoare și chef de petrecere.

Fecioara

În prima parte a lunii, accentul revine treburilor gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. Ai șanse deosebite de a face ușor curățenii, reparații, reamenajări interioare. Îngrijește atent sursele de foc și de aer din spațiul locativ, deoarece sunt posibile avarii importante. Relațiile cu cei dragi sunt favorizate, astfel că întâlnirile și dialogurile cu aceste persoane vor fi frecvente. Gustul dulce-amar predomină în relațiile amoroase ș în relațiile cu copiii, de aceea, fii prudent și detașează-te. Finalul acestui an este favorabil debarasării de tot ce este perimat în viața ta de acum. Dozează-ți eforturile, întrucât organismul are nevoie de repaos. Relațiile cu unii prieteni se vor încheia fără echivoc. De asemenea, în câmpul muncii se conturează finalul unor etape profesionale.

Balanța

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat în prima parte a lunii. Întâlniri, dialoguri, vizite, activități comune cu cei dragi, toate se amestecă într-un carusel greu de stăpânit și înțeles. Fii prudent în vorbe și gesturi, pentru că unii te vor percepe eronat și de aici apare un șir lung de conflicte. Segmentul domestic este activ în a doua parte a lunii, astfel că activitățile gospodărești și relațiile cu membrii familiei vor fi frecvente. Se vor deschide discuții ample privitoare la moșteniri, obiecte patrimoniale, vânzarea și achiziționarea unor bunuri. Prudență, deoarece după 13 Decembrie mentalul va fi răscolit și te poți răzgândi sau alții se pot răzgândi vizavi de o chestiune patrimonială comună. Noutăți în casă și familiei, vrei, nu vrei!

Scorpion

Cheltuielile predomină în prima parte a lunii, fiind vorba pe de o parte, de cele necesare traiului cotidian, iar pe de altă parte, despre mofturile celor dragi. Este adevărat că îți cresc veniturile, însă doar temporar. Sunt șanse să primești cadouri, recompense sau vești mult așteptate privitoare la rezolvarea unor datorii, moșteniri sau partaje. Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente, astfel că vei lua legătura cu diverse persoane, unele cunoscute cu multă vreme în urmă. De asemenea, se vor înteți călătoriile pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie pentru a vizita pe cei dragi. Mentalul va fi răscolit începând cu 13 Decembrie, deci alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. De unii prieteni te vei desprinde din varii motive.

Săgetător

Ești în formă în prima parte a lunii, astfel că te poți ocupa cu succes de îngrijirea sănătății și de reorganizarea programului cotidian. Planifică obiective pe termen lung și urmărește-le îndeaproape. Unii te vor lua drept exemplu bun, deci fii prudent cum te afișezi în lume. Segmentul financiar este foarte activ, în special secțiunea venituri și cheltuieli cotidiene. Pe de o parte, primești bani, cadouri, recompense, însă pe de altă parte, cheltuiești mult, poate chiar mai mult decât îți poți permite. Bine ar fi să achiți la timp facturile, taxele sau orice alt tip de datorie și abia apoi să-ți orientezi fondurile spre mofturi. De evitat investițiile după 13 Decembrie, întrucât sunt șanse de pierderi, furturi, fraude.

Capricorn

Îți este favorizată detașarea de cotidian, astfel că ar fi bine să profiți de energia astrală din prima parte a lunii și să te gândești pe îndelete la planurile tale de viitor. Ai nevoie de odihnă, plimbări în aer liber, dialoguri de taină cu cei dragi și de încredere. De asemenea, îți sunt susținute activitățile departe de ochii și urechile lumii. Programează-ți ședințe de îngrijire corporală, consultații medicale cu diverși specialiști în sănătate și vizite la prieteni și rude. Sănătatea este vulnerabilă evidențiindu-se afecțiuni mai noi și mai vechi. A doua parte a lunii te aduce în prim-planul vieții cotidiene, astfel că vei reveni în mijlocul celor dragi cu forțe proaspete. Cheltuielile sunt frecvente, existând riscul să acumulezi datorii.

Vărsător

Ești foarte apropiat de prieteni, însă ei de tine mai puțin. Este adevărat că se ivesc proiecte, acțiuni comune cu aceste persoane, dar și dinspre segmentul profesional apar oportunități de a te afirma și de a obține recompensele binemeritate. Îți sunt favorizate relațiile și acțiunile comune cu persoanele mai în vârstă decât tine. Astfel se pot lega prietenii trainice, care să dureze mulți ani de acum încolo. Relațiile sentimentale sunt umbrite pe toată durata lunii, iar în preajma date de 13 Decembrie, o etapă amoroasă se va finaliza. Ori se încheie o relație amoroasă veche, ori se reconfigurează relația existentă, prin modificarea foarte clară a termenilor și condițiilor de desfășurare. A doua parte a lunii îți aduce nevoia de a te odihni mult.

Pești

Segmentul socioprofesional este foarte animat pe toată durata lunii. Ședințe urgente la serviciu, prezentări importante la care trebuie să iei cuvântul sau să oferi soluții constructive, decizii luate în grabă – totul se desfășoară rapid și greu de urmărit. Însă, primești susținerea colegilor, șefii te urmăresc atent și punctează aspectele pozitive ale activității tale profesionale, astfel că de fapt lucrurile se desfășoară frumos și în beneficiul tău. Este posibil să obții o funcție de conducere, sarcini de lucru noi, de anvergură, ba chiar poți primi recompense și aplauze pentru merite deosebite în câmpul muncii. Relațiile cu prietenii se vor evidenția în a doua parte a lunii, unele chiar destul de zgomotos. Se vor relua discuții aprinse și conflicte vechi.

Foto: Unsplash

Related Posts

Cum ne putem hidrata corespunzător pe timpul verii? Ne spune Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates

Consumul adecvat de apa si alimente bogate in apa, precum si constientizarea importantei apei in lupta impotriva celulitei…

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

Vara asta ADDA simte valuri de iubire. Cum sună noua ei piesă

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” –…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. Atât de simplu!

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…