A List Magazine ∙ April 5, 2022 ∙ 11 min read

L-am invitat pe Mihai Petre (născut în zodia Berbec) să ne prezinte în propria lui manieră horoscopul pentru luna aprilie a acestui an. Așadar, iată ce ne rezervă astrele pentru această lună!

Berbec

Ești în prim-planul vieții cotidiene, în prima parte a lunii. Ai forță, idei sclipitoare și mult farmec în vorbe. Alcătuiește-ți planuri de viitor, selectează-ți anturajul și ocupă-te mai mult de trupul și de sufletul tău. A doua parte a lunii se evidențiază prin creșterea veniturilor din munca desfășurată la serviciu sau modificarea condițiilor de lucru. Totuși, în funcție de situația în care te afli ai putea câștiga bani frumoși din mici servicii făcute rudelor sau prietenilor apropiați. Pe de altă parte, evenimentele petrecute în ultima vreme te vor ajuta să-ți schimbi scara valorilor morale și să adopți o altă conduită de viață. Pe 16 Aprilie se va dinamiza sectorul partenerial. Unele parteneriate sau colaborări vor ajunge la final, fie datorită neimplicării unor colaboratori, fie pur și simplu pentru că s-a finalizat cu succes activitatea propusă inițial. Ia în calcul și factorul necunoscut, care oricând poate crea situații interesante, dar răscolitoare.

Taur

Prima parte a lunii este favorabilă introspecției și discuțiilor de taină fie cu tine însuți, fie cu cineva care ți-a câștigat încrederea în ultimul timp. Contextul astral te predispune la insomnii, stări de spirit contradictorii și dorință mare de singurătate. Sufletul și trupul tău au obosit și au nevoie de refacere, însă pe alocuri poate fi nevoie și de folosirea tratamentelor medicale de specialitate. Toată luna aduce o mare vulnerabilizare pentru sănătatea întregului organism, de aceea fii prudent. Vor apărea șanse deosebite de a desluși ițele unor conflicte mai vechi cu apropiații. La serviciu se petrec evenimente greu de înțeles, ba uneori greu de parcurs, însă înarmează-te cu răbdare și discernământ. Pe 16 Aprilie se va contura un final de capitol profesional. Ori se încheie o activitate, ori condițiile de muncă se modifică, ori pur și simplu tu te vei raporta altfel la acest capitol. În a doua parte a lunii te vei simți mult mai bine.

Gemeni

Relațiile cu prietenii și protectorii sunt foarte active în prima parte a lunii. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt amuzante și presărate cu informații utile. Vor apărea în preajma ta oameni noi, de bună calitate, care îți vor rămâne alături pentru multă vreme. Totodată este posibil să te intereseze mai mult contextul social în care trăiești și îți desfășori activitatea, implicându-te în problemele comunitare. Relațiile cu șefii, autoritățile și reprezentanții instituțiilor oficiale sunt distorsionate, de aceea fii prudent. A doua parte a lunii este favorabilă retragerii din iureșul cotidian, discreției și odihnei. Se pot accentua unele afecțiuni. Pe 16 Aprilie pot apărea răsturnări de situație în plan sentimental. O relație amoroasă sau relațiile cu copiii se pot reconfigura destul de spectaculos. Spre finele lunii te vei simți mai bine, iar farmecul pe care îl vei degaja va atrage mulți admiratori.

 Rac

Domeniul profesional este foarte activ în prima parte a lunii. Șefii te susțin în toate demersurile tale profesionale, existând varianta să-ți ofere responsabilități noi sau chiar o funcție de conducere. Apar noutăți deosebite pentru sectorul socio-profesional. Atenție însă la relațiile cu membrii familiei, pentru că aceștia pare că nu sunt de acord cu implicarea ta profesională și cu răspunderile aferente. În preajma datei de 16 Aprilie se va încheia un capitol domestic și familial. Oricum, de la acest moment, situația va fi cu totul alta în plan domestic. De aceea, fii prudent și ține cont și de părerile și nevoile celor apropiați. În a doua parte a lunii, interesul tău se va muta pe relațiile cu prietenii. Se conturează întâlniri și serate distractive, dar și aflarea unor informații de mare interes pentru tine. Evită să-ți divulgi secretele și planurile de viitor. Dozează-ți eforturile și odihnește-te regulat.  

Leu

Relațiile cu persoanele străine și călătoriile îndepărtate sunt bine susținute de astre până pe 20 Aprilie. Începerea studiilor aprofundate pe termen lung și cele în străinătate îți sunt favorizate și ar trebui să depui eforturile necesare pentru a-ți completa studiile și pentru a-ți rafina mentalul. Relațiile profesionale sunt minunate, șefii te susțin, însă fii prudent pentru că ți se pot oferi funcții de conducere sau responsabilități care să te solicite prea mult. Ceilalți te vor privi cu admirație și vor urma sfaturile sau soluțiile oferite de tine în diverse chestiuni profesionale. Capitolul financiar poate înregistra pierderi datorate partenerului de viață sau colaboratorilor, în cazul în care desfășori activități profesionale în parteneriate de afaceri sau proiecte. Pe de o parte câștigi bani, însă pe de altă parte se ivesc cheltuieli neprevăzute. Final de capitol în relațiile apropiate în preajma datei de 16 Aprilie. De unele persoane ar fi bine să te desprinzi definitiv și să devii mai selectiv cu anturajul apropiat.

Fecioara

Luna aprilie anunță schimbări în domeniul financiar. În prima parte a lunii, beneficiezi de sprijinul material al partenerului de viață, însă poți primi bani, bunuri sau favoruri și din colaborările sau parteneriatele profesionale în care ești implicat. Se conturează o nouă etapă de câștig de la și prin alții. Fii prudent, pentru că relațiile parteneriale sunt tensionate și foarte ușor se pot rupe definitiv. Evită cheltuilelile extravagante, investițiile sau speculațiile! Începând cu 19 Aprilie vor apărea schimbări în activitatea desfășurată la locul de muncă. Salarizarea se poate modifica, iar condițiile de lucru vor fi altele. Alcătuiește-ți programul zilnic, astfel încât să alternezi regulat orele de muncă cu cele de odihnă. A doua parte a lunii îți aduce relații bune cu străinătatea, posibil călătorii sau măcar planuri în acest sens. Dorința de rafinare sufletească și mentală este la cote înalte, astrele invitându-te la concerte de muzică, spectacole de teatru sau la vizitarea expozițiilor de artă.

 Balanța

Această lună este importantă pentru tine vizavi de relațiile cu ceilalți. Frumos sunt aspectate relația cu partenerul de viață, dar și colaborările sau proiectele profesionale desfășurate alături de alții. Se conturează propuneri profesionale avantajoase, colaborări care vor avea repercusiuni pentru cel puțin un an de zile de acum încolo. Se recomandă prudență în relațiile colegiale și în munca desfășurată la locul de muncă. Apar tensiuni, conflicte și răsturnări de situație în sfera muncii din care îți câștigi traiul zilnic. Sănătatea este vulnerabilă. S-ar putea să frecventezi cabinete medicale și diverse clinici de specialitate. A doua parte a lunii îți aduce câștiguri din activități parteneriale. Ai grijă și achită-ți la timp taxele, facturile sau alte tipuri de datorii. Din 19 Aprilie se vor contura momente favorabile pentru a-ți alcătui planuri noi. Gândește-te la evenimentele importante din viața ta și la felul în care dorești ca acestea să se desfășoare de acum încolo.

Scorpion  

În prima parte a lunii se întrezăresc multe activități la serviciu, dar va fi nevoie să te descurci și cu treburile de rutină ale casei. Relațiile colegiale sunt bune, iar cele cu șefii sunt inexistente. Vor apărea noutăți în sectorul muncii și al sănătății. Este posibil să primești oferte noi de colaborare sau activitatea desfășurată la actualul loc de muncă să se diversifice. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și adoptă un program de lucru moderat și o hrană adecvată. Relațiile parteneriale se animă în a doua parte a lunii, fiind posibilă lărgirea paletei de a lucra la proiecte profesionale de anvergură. La capitolul financiar apar modificări vizibile din 15 ale lunii. Poți primi bani, bunuri sau favoruri de la și prin alții, însă poate fi vorba și despre rezolvări financiare ale unor demersuri făcute mai demult în acest sens, deci ceva poate reveni la tine sub forma unor plăți materiale substanțiale.

Săgetător

Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți ocupă o bună parte din timp și eforturi până pe la mijlocul lunii. Comunicarea cu cei dragi este favorizată, de aceea profită și discută pe larg tot ce îți dorești. Se conturează o nouă etapă vizavi de iubire și implicațiile ei. Dacă ești deja implicat într-o relație amoroasă, aceasta se poate revigora, iar dacă ești singur este posibil să întâlnești o nouă provocare în acest sens. Important este să eviți critica și supraestimarea vizavi de cei dragi. Pe de altă parte, sunt momente excelente pentru a-ți valorifica talentele native, ocupându-te de un hobby sau de activități recreative dragi sufletului tău. La serviciu este multă forfotă. Relațiile socio-profesionale sunt tumultoase, ceilalți te susțin, însă ai grijă să-ți controlezi stările de spirit. Faptul că ai multe și mărunte de făcut în sfera profesională, va duce la o vulnerabilizare serioasă a organismului. Final de capitol în relațiile cu prietenii și susținătorii de la serviciu.

Capricorn  

În prima parte a lunii, astrele îți trimit raze minunate în sectorul domestic. Este o perioadă favorabilă reparațiilor, curățeniilor, reamenjărilor de decor sau achiziționării de bunuri patrimoniale. Se conturează o nouă etapă familială și domestică. Serile primei jumătăți ale lunii sunt potrivite reuniunilor de familie și depănării amintirilor de demult. De asemenea, dorința de socializare cu persoane dragi sau cu cei care împărtășesc aceleași hobby-uri cu tine va fi la cote înalte. Vei avea oportunitatea de a lua legătura și de a realiza diverse activități recreative cu cei dragi. La serviciu, atmosfera se îmbunătățește, îndatoririle profesionale se vor desfășura mai ușor, iar colegii te vor susține pe alocuri. Se conturează finalul unei etape profesionale, mai ales dacă ai o funcție de răspundere. Reține ce se petrece în relațiile socio-profesionale în preajma datei de 16 Aprilie, deoarece vor apărea informații utile. 

Vărăsător

Călătoriile pe distanțe scurte, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente în prima parte a lunii. Ai idei bune, gândurile îți sunt armonioase, iar vorbele tale vor fi ascultate cu plăcere de către ceilalți. Este o perioadă bună pentru asimilarea cunoștințelor, pentru susținerea examenelor necesare  în situația socio-profesională în care te afli. Vor fi momente excelente de a aduce în viața ta prieteni noi. De asemenea, ai spor și susținere astrală și în treburile gospodărești. Planurile tale de îmbunătățire a condițiilor din spațiul locativ vor prinde contur, iar ajutorul celorlalți va fi la cote înalte. Relațiile cu membrii familiei se animă foarte mult. Activitățile desfășurate în comun cu alții se vor remarca prin seriozitate, dar și prin câștigurile aferente. Dacă în prima parte a lunii, mentalul concret este activat și îmbogățit de experiențe noi, în a doua parte a lunii, informațiile acumulate vor duce la noi concluzii.

Pești

Capitolul financiar se va remarca în prima parte a lunii. Sunt posibile venituri suplimentare din activitatea desfășurată la serviciu, condiții de lucru mai bune și unii colegi înțelegători și serioși. Alții, însă, îți vor pune bețe în roate. Vor apărea noi variante de câștig dintr-o activitate profesională diferită de cea curentă. Totodată poți primi sume de bani considerabile, cadouri sau favoruri din partea celor dragi. Pe de altă parte, în preajma datei de 16 se va finaliza o etapă financiară comună cu alții. Poate fi vorba despre rezolvări financiare ce trenează demult. De bază vor rămâne doar veniturile tale din munca proprie și economiile pe care reușești să le faci de-a lungul timpului. Relațiile cu cei apropiați vor fi surprinzătoare, începând cu 20 Aprilie. Este o perioadă bună de a sta mai mult de vorbă cu aceste personaje și dea a împărtăși impresii.

TEXT DE ASTROLOG ANCA STOICA

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…