A List Magazine ∙ April 1, 2023 ∙ 9 min read

Luna aprilie aduce schimbări majore în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul lunii aprilie 2023.

Berbec 

Urmează o perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică nevoile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care ești implicat, privește obiectiv la oamenii din preajma ta și trasează alte planuri de viitor. Segmentul financiar îți va oferi satisfacții în a doua parte a lunii. Cheltuieli majore pe diverse, posibil reluarea unor plăți care au rămas restante sau descoperirea unor erori în documentele financiare, dar și apariția unor variante de câștig din munca proprie. Noutăți în relațiile parteneriale, însă posibil și finalul unor colaborări.

Taur  

În prima parte a lunii ești orientat mai mult spre tine și nevoile tale sufletești. Forfota interioară este uriașă, riscând să te consumi nervos prea mult. Încă din primele zile ale lunii este bine să-ți stabilești prioritățile și să revizuiești toate planurile și relațiile. De aceea, ar fi bine să ai în permanență în preajma ta, un jurnal în care să notezi diverse, oricât ar părea de bizare sau de nerealizat. Cu voia Universului și dacă este spre binele tău suprem, totul este posibil! Mentalul este răscolit, astfel încât ar fi bine să-ți dozezi vorbele și deciziile. Sunt șanse de a te răzgândi frecvent, mai ales în ceea ce privește activitatea profesională și prietenii. În a doua parte a lunii te vei simți mult mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu idei noi. Final de capitol profesional.     

Gemeni 

Activitățile profesionale, relațiile colegiale în special cu șefii sunt temele principale ale întregii luni Aprilie. Se pare că vei fi nevoit să reiei unele sarcini de lucru, unele discuții sau unele activități comune cu prietenii. Cum fiecare vorbește pe limba sa, și pe tine pare că nu te aude nimeni, ar fi bine să fii prudent, răbdător și să accepți faptul că traversăm o perioadă distorsionată atât pentru relații, cât și pentru comunicare. Relațiile cu prietenii revin în forță, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi cunoscute demult sau să participi la rediscutarea unor subiecte delicate între tine și cei dragi. Există jocuri de culise pe segmentul socio-profesional, de care este bine să ții cont. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie și de odihnă, și de sfaturi medicale.

Rac

Ești foarte solicitat de către șefi și de persoanele importante la locul de muncă. De fapt este o perioadă în care îți vor fi recunoscute meritele și contribuția la dezvoltarea segmentului profesional în care activezi. A doua parte a lunii îți poate aduce aminte de unele sarcini profesionale care au rămas nerezolvate, au fost rezolvate parțial sau pur și simplu le-ai neglijat fără să-ți dai seama. Relațiile cu prietenii, mai ales cu femeile, se vor schimba pe parcursul acestei luni, fiind posibil să renunți la persoanele care ți-au tot provocat diverse neplăceri. Se va evidenția și dorința de interiorizare și de odihnă. Ascultă-ți semnalele corpului și îngrijește-te corespunzător! Se vor înteți discuțiile tăinuite cu cineva drag și de încredere.

Leu  

Relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat se vor reformula pe parcursul acestei luni. Sigur că este momentul să renunți la cele care au stagnat sau care ți-au adus deja prea multe neplăceri. Totuși, ar fi bine să studiezi situațiile, să te gândești și la prioritățile tale și abia apoi să decizi în consecință. Pentru că mentalul este răscolit, conversațiile se desfășoară anevoios, iar acțiunile parcă nu au spor. De aceea, lasă-te cumva purtat de val și așteaptă momentul oportun pentru de decide sau acționa. Relațiile cu străinătatea se evidențiază prin dialoguri ce persoane străine, călătorii sau măcar planuri de a călători. Segmentul muncii te va solicita mult, fiind posibile surprize de proporții, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt șanse de a primi o funcție de conducere și sarcini de lucru de mare anvergură, cu efecte pe termen lung. 

Fecioara   

Eforturile și atenția îți vor fi atrase de segmentul financiar, în mod special de banii și bunurile comune cu alții, în prima parte a lunii. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante pe taxe și facturi restante sau pentru a ajuta pe cineva drag aflat la ananghie. De asemenea, pot interveni și cheltuieli profesionale sau investiții, fie la locul de muncă, fie pentru a parcurge un curs de formare sau reconversie profesională. Pe de altă parte, dincolo de evenimentele cotidiene, gândurile tale vor fi animate de idei mărețe și de scopuri nobile. Foarte ușor îți poți modifica filozofia de viață, mai ales în urma unor dialoguri cu persoane aflate departe de granițele țării și prin dialoguri cu persoane erudite. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt favorabile, primind susținere în mod special de la și prin femei.

Balanța  

Prima parte a lunii este importantă la capitolul relații parteneriale. Surprizele pot fi de proporții, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre partenerii de afaceri și colaboratorii din segmentul profesional. Unele relații de acest fel se pot destrăma când și cum te aștepți mai puțin. Dar, sunt șanse să apară la orizont colaborări fructuoase. Pentru că mentalul și comunicarea sunt viciate pe tot parcursul lunii este bine să eviți luarea deciziilor importante și semnarea documentelor cu implicare pe termen lung. Segmentul financiar este foarte activ, fiind posibile câștiguri de la și prin alții. Călătoriile sunt o altă temă ce va trebui luată în calcul. Poți să călătorești, să faci planuri de călătorie sau planuri pentru studii și cercetări profesionale.

Scorpion 

Este o perioadă în care poți avea senzația că ți se pun frâne în tot ce dorești să întreprinzi. Forfota cea mai mare se află și la serviciu, și acasă în plan personal unde ai multe și mărunte de făcut. Relațiile colegiale sunt distorsionate, iar ambianța de la locul de muncă este tensionată. În mod special cu femeile sunt posibile conflicte majore și pe termen lung. Prudență, detașare, lucrează cât poți de bine și evită exagerările de orice fel! Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Odihnește-te regulat, dozează-ți eforturile și hrănește-te corect! Relațiile parteneriale sunt active pe tot parcursul lunii, astfel că vor apărea modificări atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare socio-profesională. Este rost de colaborări noi, de bun augur, cu efecte pe termen lung. 

Săgetător 

Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii, astfel că puțin probabil să te necăjești de ceva anume. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer, iar implicarea în activități recreative este la cote mari. Totuși, fii prudent și ia aminte la cele spuse de către cei dragi, pentru că există riscul să strici relații și situații benefice. Pot apărea neînțelegeri majore cu femeile sau din cauza unor femei să întâmpini tot soiul de neplăceri în relațiile socio-profesionale. Discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor secvențe profesionale care au rămas nelămurite. Și la serviciu este multă forfotă, astfel că vei fi nevoit să rezolvi diverse sarcini profesionale urgente sau restante. Dozează-ți eforturile, ia în calcul și sprijinul colegilor, pentru că va fi dificil să lucrezi de unul singur. Sănătatea este vulnerabilă.

Capricorn 

Relațiile familiale și cele cu anturajul apropiat necesită o atenție deosebită. Sunt posibile întâlniri, dialoguri pe teme patrimoniale, vizite în locurile natale și planuri de anvergură referitoare la casă, patrimoniu, proprietăți, moșteniri. Avalanșa de situații din sfera domestică antrenează în ritmul ei aspecte familiale considerate undeva, cândva încheiate sau lămurite. Se pare că există animozități ce trebuie rezolvate sau este nevoie de acțiuni și decizii rapide privitoare la bunul mers al lucrurilor în casă și în familie. Ar fi bine să nu-ți asumi riscul de a decide și acționa de unul singur. Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult pe tot parcursul lunii, bine fiind să le acorzi și lor atenția cuvenită. Final de etapă profesională.

Vărsător

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte surprinzătoare. Este posibil să te desprinzi de unii apropiați, să renunți la planurile comune cu aceste persoane sau să te apropii de unii de care nici nu vroiai să auzi până de curând. Este vremea să-ți alegi cu grijă anturajul. Păstrează alături numai acele persoane care s-au dovedit sincere și pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile pe distanțe scurte se vor evidenția pe tot parcursul lunii. De asemenea, este posibil să te angrenezi în diverse programe de formare sau reconversie profesională. Cum toate formele de comunicare sunt distorsionate este bine să nu forțezi nota și să vorbești strictul necesar. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional.

Pești

Se conturează fluctuații financiare, în mod special le secțiunea bani câștigați din munca proprie. Pe de o parte, îți vin bani, însă pe de altă parte, cheltuiești mult. Alege cheltuielile prioritare și fii prudent. A doua parte a lunii, îți aduce informații noi și deosebit de utile vizavi de salarizarea de la locul de muncă și de condițiile de muncă. Modificări salariale de anvergură! Persoanele din anturajul apropiat te provoacă din plin. Este bine să nu răspunzi la provocările lor și să te ocupi de treburile tale. Evită să vorbești despre tine și planurile tale! Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fiind nevoie să rezolvi fie chestiuni personale, fie profesionale. Studiile și activitățile intelectuale te pot atrage foarte mult. Implică-te în acestea cu inima deschisă! 

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…