A List Magazine ∙ March 30, 2024 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul lunii Aprilie. Iată ce zodii își vor schimba planurile de viitor.

Berbec 

În prima parte a lunii ai multă energie, astfel că ai putea să-ți reorganizezi stilul de viață și planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru începuturi de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vieții cotidiene, până la turnuri radicale de destin. Totul este să-ți controlezi reacțiile, să eviți a discuta cu oricine despre intențiile tale și nu în ultimul rând este bine sa ții cont de experiența ta de viață acumulată. Surplusul de energie canalizează-l spre activități sportive ușoare. Se recomandă prudență, întrucât gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și foarte ușor se poate înțelege total eronat. Segmentul financiar se va remarca după 19 Aprilie.

Taur 

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiuni vechi. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. Relațiile parteneriale se modifică în preajma datei de 24 Aprilie, în sensul că se va finaliza o etapă importantă. Poate fi vorba despre separare sau divorț sau în cazul unei colaborări, aceasta fie se încheie, fie își modifică termenii și condițiile de desfășurare. 

Gemeni 

Relațiile cu prietenii continuă să se remarce în prima parte a lunii, existând șanse deosebite de a lega relații cu persoane de bună calitate. Totuși nu te lăsa prea mult pe seama promisiunilor sau informațiilor oferite pe parcursul lunii, de către aceste persoane. După 26 Aprilie este posibil să afli detalii picante despre viața și activitatea unor apropiați și astfel să fi foarte dezamăgit. A doua parte a lunii dinamizează conflictele mocnite în segmentul profesional. Însă, în câteva zile, respectiv în preajma datei de 19 Aprilie te vei lămuri despre ce este vorba. Ar fi bine să reevaluezi relațiile colegiale și modul de desfășurare a sarcinilor de lucru. 

Rac

Tumultul profesional este interesant, îți aduce responsabilități noi, este posibilă chiar și o funcție de conducere în care să răspunzi de activitatea altor colegi. Dialogurile cu șefii sau cu persoanele oficiale, din cadrul altor instituții pot fi frecvente mai ales în prima parte a lunii, dar te vor ajuta să rezolvi cu succes diverse chestiuni personale sau profesionale. Ți se așterne în cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți. Totul este să nu forțezi nota, să-ți păstrezi simțul măsurii și să nu te lași impresionat de vorbele mieroase ale unora. Aceștia doresc în secret să profite de pe urma ta sau chiar să te înlăture.

Leu 

Ești animat de gânduri nobile, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări, activități spirituale sau culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Pe de altă parte, relațiile cu Divinitatea vor intra în sfera ta de interes. Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii. Totodată, este posibil să te implici și în relațiile cu prietenii sau în activitățile socioprofesionale. Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unor situații și stări de moment. 

Fecioara 

Din colaborări sau dinspre partenerul de viață și rude vin bani sau bunuri. Se deschid posibilități de îmbogățire prin intermediul altora sau implicându-te într-un proiect profesional nou. Analizează mai întâi avantajele și dezavantajele situațiilor ivite și abia apoi implică-te sau acceptă-le. În paralel apar și cheltuieli majore. Activitățile intelectuale reprezintă o altă temă importantă a lunii, desfășurate chiar și în străinătate. Relaxează-ți mentalul și sufletul vizionând piese de teatru, filme de top sau vizitând lăcașuri sfinte și expoziții de artă. Relațile cu anturajul apropiat se vor modifica, în sensul că te vei desprinde de unii apropiați.

Balanța 

Relațiile parteneriale sunt bulversante. Este posibil, pe de o parte, să rupi înțelegerile vechi, însă, pe de altă parte, se vor contura alte colaborări pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Factorul surpriză este prezent. Fii deschis la schimbări, dar analizează pe îndelete tot ce se petrece în jurul tău. Rudele sau prietenii apropiați îți sunt alături, însă după 19 ale lunii sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung, datorită banilor sau moștenirilor. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile! Unii te vor provoca pe teme banale și de aici se poate ajunge chiar la procese în justiție. 

Scorpion 

Este agitație la locul de muncă. Se pare că activitatea profesională se va diversifica, existând șanse să obții un alt loc de muncă. Tensiunile dintre colegi și munca în salturi sunt frecvente, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, sănătatea este deficitară, evidențiindu-se afecțiuni vechi. Consultațiile și analizele medicale reprezintă subiecte importante, mai ales în prima parte a lunii. Cheltuielile se întețesc din 19 Aprilie. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile pierderi de bani, de bunuri sau achiziționarea unor bunuri care de fapt nu-ți folosesc sau sunt de proastă calitate. Schimbări parteneriale importante.

Săgetător 

Relațiile sentimentale sunt accentuate în prima parte a lunii, astfel că poți petrece clipe de vis alături de persoana iubită sau de copii. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, fie prin replicile celorlalți, fie prin turnuri ale unor situații considerate sigure. De aceea fii deschis la schimbare și adaptează-te rapid noilor situații apărute ca din senin. La serviciu pot interveni multe discuții colegiale, dar și sarcini de lucru care necesită eforturi mentale și fizice prelungite. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Dialogurile și analizele medicale ar fi bine să le iei în considerare. Dozează-ți eforturile, pentru că afecțiunile accentuate pe parcursul acestei luni se pot croniciza. 

Capricorn 

Casa și familia se evidențiază în prima parte a lunii, astfel că este posibil să le aloci timp și resurse importante. Schimbările care intervin pe parcursul acestei luni, pe de o parte vor fi inedite, bulversante, însă pe de altă parte, vor genera efecte pe termen lung. Unii membrii ai familiei îți pot cere sprijinul material sau moral. Fii alături de cei dragi și nu te lăsa atras de prieteni sau de îndatoririle profesionale. Unii au interese ascunse și vor doar să profite de pe urma ta. Activitățile recreative, hobby-urile, întâlnirile amoroase sunt frecvente pe tot parcursul lunii. Chiar poate interveni o relație sentimentală nouă. 

Vărsător 

Este multă forfotă în domeniul relațiilor cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, schimb de informații, sfaturi și idei deosebite sunt posibile alături de prietenii apropiați sau de rude. Unele relații se vor încheia destul de zgomotos, dar se deschid altele de o mai bună calitate. Pe de altă parte, studiile, învățarea, călătoriile pe distanțe scurte reprezintă alte teme importante care se vor desfășura în prima jumătate a lunii. Însă, fii prudent la ceea ce povestești despre tine, întrucât unii semeni pot interpreta greșit ceea ce spui. Din când în când ar fi bine să te relaxezi, să-ți golești complet mintea, pentru că există riscul suprasolicitării nervoase.

Pești 

Sursele tale de venit din activitatea profesională îți vor aduce sume de bani consistente. Chiar și cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se conturează posibilități noi de câștig, fie dintr-o activitate nouă, fie apare un nou loc de muncă mai bine remunerat. Evită să cheltuiești în exces și pune bani deoparte! Este un bun prilej de a te obișnui cu a cheltui strictul necesar. La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri mult dorite. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informații despre unii apropiați te va face să te gândești la desprinderea de aceștia.

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…