A List Magazine ∙ December 29, 2023 ∙ 16 min read

Astrologul Anca Stoica a pregătit pentru noi HOROSCOPUL anului 2024. Va fi un an de mare anvergură pentru patru dintre zodii, schimbări majore pentru altele, iar alte semne ale zodiacului se vor redescoperi în 2024!

Berbec

Un an important pentru tine, fiind o graniță între trecut și viitor. Încă este nevoie de retușuri referitoare la personalitatea ta, la felul în care relaționezi cu ceilalți și la felul în care te raportezi la tot ce este în jurul tău. Sănătatea ta este vulnerabilă de-a lungul acestui an. Îngrijește-te corespunzător, odihnește-te suficient și alternează regulat orele de muncă cu cele de odihnă.

Eclipsele din acest an îți aduc influxuri deosebite în relațiile parteneriale, în privința sănătății, dar îți influențează și segmentul profesional, mai ales aspectele care se desfășoară în culisele profesionale. Se deschide o etapă profesională și partenerială nouă, în care vei fi nevoit să lucrezi în umbra unor personaje celebre în mediul în care activezi. Sunt momente ce vor declanșa schimbări majore, cu efecte pe termen lung. 

Te poți gândi și la un alt loc de muncă, chiar într-un alt domeniu de activitate. Din perspectiva financiară sunt posibile surprize mari în prima parte a anului. Se deschid culoare deosebite de câștig, la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Cum în plan profesional vor apărea schimbări majore, acestea vor atrage după sine schimbări salariale și surprize de proporții.

Călătoriile, relațiile socioprofesionale și studiile sunt active în cea de a doua parte a anului. Relațiile stabilite pe parcursul acestui an și formele de instruire personală și profesională abordate și îți vor aduce beneficii importante.

Taur 

Încă un an de mare anvergură pentru tine. Personalitatea ta se va remarca în mod deosebit în peisajul cotidian. Energia vitală fluctuează mult, astfel că sănătatea are de suferit. Cum sănătatea este strâns legată de muncă, de eforturile mentale și fizice, inclusiv domeniul profesional și relațiile colegiale vor fi răscolite. 

Eclipsele din acest an îți oferă efecte în segmentul profesional, în speță la locul de muncă, în segmentul sănătății, în relațiile cu prietenii și în cele socioprofesionale. De asemenea se vor evidenția călătoriile, studiile, abordarea unor noi filozofii de viață. 

La locul de muncă sunt mari frământări de-a lungul anului, fiind posibil să-ți schimbi locul de muncă și chiar să schimbi domeniul de activitate. Relațiile colegiale și îndeplinirea sarcinilor de muncă vor fi o provocare importantă.

În urma schimbărilor survenite în câmpul muncii vor apărea și modificări salariale în partea a doua a anului. Sunt șanse de a obține venituri din noi culoare profesionale. Acest an îți va scoate în evidență modificările ce trebuie făcute pentru a obține, fie condiții mai bune de muncă și de salarizare, fie va trebui să-ți remodelezi felul în care te raportezi la bani.

În relațiile cu prietenii se produc schimbări, pentru că nu vei mai rezona cu persoanele cunoscute demult. Vei avea nevoie de alți prieteni, de alte cunoștințe, de oameni de la care să ai ce învăța. 

Gemeni

Un an foarte important și incitant pentru natura ta extrovertită, deoarece energia contextului astral de pe parcursul său te va predispune la interiorizare și la a te privi pe tine însuți în profunzimi. În cea de a doua parte a anului începi un amplu proces de transformare interioară, astfel că vei fi nevoit să renunți la unele situații și relații în care ești implicat.

Eclipsele care se formează în acest an îți vor oferi influențe în segmentul relațiilor cu prietenii, cu susținătorii și cu protectorii din segmentul socioprofesional. Surprizele pot fi mari. Vor veni în preajma ta oameni valoroși, care te vor implica în proiecte interesante. 

Și relațiile sentimentale vor intra sub influențele eclipselor din acest an. Este vorba despre finalul unor etape sentimentale, fie că vorbim despre persoana iubită, fie că vorbim despre copii. Ceea ce se petrece în segmentul sentimental îți va remodela mentalitatea vizavi de iubire și implicațiile ei.

În segmentul profesional, se vor evidenția relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt posibile discuții aprinse și situații controversate. În culisele profesionale există conflicte, care mocnesc și, din când în când, vor ieși la iveală în chip nebănuit. 

Vor intra în discuție, pe parcursul acestui an, și călătoriile, și studiile. Îmbogățirea bagajului educațional îți va aduce beneficii pe termen lung, indiferent că abordezi călătorii turistice, profesionale sau că abordezi studii pentru un hobby.

Rac 

Pentru tine, acest an te va impulsiona să trasezi tușe finale vizavi de unele relații și situații, mai ales acelea din segmentul profesional. Provocarea majoră constă în a alege să-ți manifești sensibilitatea, plângându-te de toate sau a-ți aduna forțele și a le orienta, rapid, spre acțiuni personale constructive, fără resentimente, dizolvând amintirile și detașându-te de neplăceri. Stările tale de spirit vor fluctua mult, însă îți va plăcea să te scalzi în oceanul emoțiilor, alunecând totodată și spre tărâmuri fanteziste.

Pentru că te vei afla în mijlocul unui iureș personal și social de anvergură, sănătatea devine foarte vulnerabilă, mai ales în a doua parte a anului. Este bine să te îngrijești corespunzător, să apelezi la diverși specialiști în sănătate, să-ți dozezi eforturile și să te odihnești conștient. Activitatea intensă din câmpul muncii te va obosi mult și va fi dificil să te oprești odată ce te-ai implicat în diverse activități profesionale. 

Eclipsele din acest an își vor face simțite influențele în relațiile profesionale, în relațiile cu șefii și cu autoritățile, în segmentul familial și domestic. O altă temă influențată de eclipse va fi și segmentul domestic. Ceva se finalizează fără echivoc în relațiile cu membrii familiei și legat de unele demersuri patrimoniale.

Relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu susținătorii din planul socioprofesional sunt foarte active în prima parte anului. Se deschid culoare noi de relaționare cu oameni deosebiți.

Leu

Iată un an în care îți schimba atitudinea față de unele persoane și față de unele situații în care ești implicat. Energia anului te predispune la reconfigurarea personalității tale și a crezurilor personale. Este și vremea schimbărilor socioprofesionale, astfel că vei fi nevoit să ieși și mai mult la rampa vieții. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, mai ales printre oamenii importanți din mediul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. De asemenea, mulți îți vor recunoaște meritele, eforturile depuse în câmpul muncii, aspecte care te vot impulsiona să continui pe o linie ascendentă.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Este vorba despre afecțiunile vechi, cele cunoscute, însă datorită contextelor astrale din acest an, ceva legat de sănătate poate lăsa urme serioase pe termen lung.

Eclipsele ce se vor construi în 2024 te vor impulsiona să operezi acele schimbări, atât în structura ta interioară, cât și în felul în care relaționezi sau muncești, pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și poziția socială. 

Sunt șanse de schimbare importantă la locul de muncă. Este un an care te predispune la multă muncă, la asumarea unor responsabilități noi cu efecte pe termen lung. Însă, vei fi nevoit să te bazezi doar pe forțele tale, deoarece unii nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta personală și profesională. Relațiile cu persoanele apropiate e vor reconfigura definitiv.

Fecioara 

Metodic și realist, indiferent de evenimentele în care vei fi implicat de-a lungul anului 2024 vei ști clar ce trebuie să faci și încotro să-ți îndrepți atenția și eforturile. Sunt posibile schimbări în primul rând de mentalitate, de ideal, de conștiință. 

Preocupările legate de sănătate, pentru tine, sunt pe primul loc. Sunt șanse favorabile de a-ți schimba stilul de viață, de a găsi remedii naturiste deosebite, de a întâlni specialiști în sănătate care să te ajute să ameliorezi unele afecțiuni vechi.

Segmentul profesional și relațiile colegiale să fie tensionate. Partea bună a acestei situații constă în faptul că ies la iveală și se rezolvă definitiv aspecte profesionale vechi, neconforme cu etapa actuală de viață în care te afli. Tot ce este inutil, minciună, fraudă sau frivol la locul de muncă și în relațiile colegiale se află, astfel că se vor epuiza toate acestea în chip favorabil pentru tine.

Segmentul financiar este marcat de influențele de eclipsele care se formează în acest an, oferindu-ți deopotrivă, câștiguri substanțiale, surprize pe segmentul moșteniri, partaje, bani și bunuri deținute și administrate în comun cu partenerul de viață sau cu neamurile. Este posibil să apară oferte de colaborare care să-ți deschidă culoare de câștig pe termen lung, să echilibrezi situația unor bunuri sau a unor bani folosite împreună cu alții sau să te gândești la investiții și credite.

Balanta

De-a lungul anului 2024 îți vei schimba mentalitatea, sistemul valorilor morale și spirituale, abordând cu totul altfel viața și provocările ei. Este o perioadă dinamică, cu multe urcușuri și coborâșuri.

Sănătatea continuă să fie vulnerabilă în parametrii cunoscuți. Sunt de bun augur controalele regulate și menținerea unui stil de viață sănătos. Din când, în când vor intra în sfera ta de interes analizele, consultațiile sau intervențiile chirurgicale, după caz.

Unul din segmentele importante este cel partenerial, datorită influențelor eclipselor ce se formează în acest an. Relațiile cu ceilalți vor fi controversate, în speță relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională. Se vor relua unele aspecte parteneriale și anume acelea care necesită îmbunătățiri și retușuri finale. Partea bună a acestor situații constă în aceea că se lămuresc unele conflicte.

Segmentul financiar este dinamic în prima parte a anului. Te poți orienta spre investiții și credite pentru a achiziționa diverse bunuri personale sau pentru a sprijini pe alții. Instabilitatea financiară este la cote mare, astfel că ar fi bine să ții cont de sfaturile unor specialiști.

Eclipsele din acest an îți influențează relațiile profesionale și situația de la locul de muncă. Se finalizează o etapă profesională, putând fi vorba despre a renunța la unele sarcini de lucru, la unele responsabilități profesionale sau renunți la locul actual de muncă, pentru altul mai bun.

Scorpion 

Este un an provocator, deoarece te va face să ieși din tiparele tale conservatoare și fixiste. Vrei, nu vrei, vei fi nevoit să socializezi, să accepți schimbări radicale și definitive, să călătorești, să-ți redefinești sistemul valorilor morale și spirituale.

Unul din aspectele astrale importante din acest an este schimbarea din segmentul muncii. Sunt probabile experiențe inedite, răscolitoare pe segmentul muncii și pe segmentul sănătate. Paleta de provocări pe ambele direcții de viață, munca și sănătatea, se vor finaliza, nu înainte de a se mai evidenția cumva, destul de zgomotos, unele aspecte rămase nelămurite sau nerezolvate. 

Așadar, sunt posibile turnuri nebănuite, spectaculoase în domeniul profesional, la locul de muncă și în relațiile colegiale. Tumultul din sfera muncii poate declanșa afecțiuni mai noi sau mai vechi ale sănătății. Revin în atenție planuri legate de îmbunătățirea sănătății.

Se vor contura clar noi culoare de evoluție a acestor tipuri de relații, predominând răsturnările de situație, neobișnuitul, bizarul, rapiditatea acțiunilor. Posibile rupturi de contracte și înțelegeri între tine și diverși parteneri. Inclusiv va intra în discuție separarea sau divorțul. Vor veni în preajma ta oameni progresiști, alături de care vei putea dezvolta, în timp, colaborări interesante și total imprevizibile. 

Eclipsele formate de-a lungul anului 2024 îți vor influența mentalitatea, sistemul valorilor morale și spirituale. Totodată vor apărea efecte puternice în relațiile cu anturajul apropiat, în relațiile cu străinătatea și în segmentul profesional.

Săgetător

Un an dinamic, care îți aduce schimbări profunde de personalitate. Influențele astrale din anul 2024 te vor impulsiona să-ți remodelezi felul de a fi și de a te raporta la tot ce te înconjoară. Este o perioadă excelentă pentru a-ți redefini planurile personale și profesionale, pentru a te conecta cu Ierarhiile divine, pentru a aborda disciplinele spirituale dintr-o altă perspectivă. 

Tumultul din preajma ta te va obosi mult. Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului și pentru că energia vitală fluctuează foarte mult. De mare ajutor ți-ar fi un program specific de consultații, analize medicale și chiar de intervenții chirurgicale. Urmează sfaturile specialiștilor, deoarece tendința la excese va fi destul de accentuată.    

Eclipsele care se formează de-a lungul acestui trimit raze astrale spre segmentul sentimental, spre relațiile cu prietenii, spre aspectele sociale și profesionale. Este posibil să reiei unele discuții sau acțiuni cu persoana iubită, cu prietenii sau să te implici ceva mai mult în educația copiilor. Surprizele pot fi mari. O relație sentimentală se poate destrăma, o alta își așteaptă rândul. 

Bine susținute îți sunt practicarea unui sport și implicarea în dezvoltarea unui hobby. Ceva din relațiile sentimentale poate avea repercusiuni în relațiile de prietenie și cele profesionale. O  provocare majoră a anului 2024 este a pune o graniță clară între o relație de prietenie, o relație profesională și una sentimentală. 

Capricorn

Un an de excepție pentru tine, deoarece vei fi lăsat în pace de unele influxuri astrale, care ți-au dat multe bătăi de cap, ani de zile. Sunt momente de graniță între trecut și viitor, finaluri și începuturi ale unor etape de viață. Este vremea marilor schimbări, astfel că totul va fi altfel în jurul tău la finalul acestui an. Percepțiile tale asupra oamenilor și evenimentelor vieții vor căpăta alte valențe pentru tine.

Sănătatea este vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiunile deja cunoscute. De mare folos îți sunt sfaturile specialiștilor în sănătate, odihna, reorganizarea stilului de viață, concentrarea forțelor pe ceea ce îți este ție de folos.

Eclipsele ce se formează de-a lungul acestui an îți aduc schimbări în relațiile familiale, în segmentul domestic, în segmentul profesional și în relațiile cu persoanele apropiate. Chiar dacă stările tale de spirit vor fluctua mult și confuzia va fi accentuată vei reuși să depășești cu bine orice situație. 

Este vorba și despre etape noi de relaționare, putând intra în discuție separarea, divorțul logodna, căsătoria. În ceea ce privește colaborările profesionale se vor evidenția noutăți benefice. Totuși și în aceste situații există neclarități, astfel că factorul necunoscut trebuie luat în calcul. 

Segmentul domestic și relațiile familiale vor avea nevoie de retușuri importante, cu efecte pe termen lung. Revin în atenție discuții vechi, aspecte patrimoniale sau, în funcție de situație, aspecte referitoare la afacerile familiale. 

Vărsător

Energia anului 2024 te predispune la schimbări majore de mentalitateși de fel de a fi. Îți este favorizată interiorizarea, discreția, orientarea eforturilor spre propria ta ființă și spre satisfacerea propriilor tale nevoi personale și profesionale.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului, fiind slăbită și datorită forfotei sociale din preajma ta. Ai nevoie de odihnă, relaxare, meditații în locuri sfinte, dar și sfaturile sau ajutorul unor specialiști în domeniul medical. Solicitările mentale și fizice vor fi mari, astfel că se pot activa afecțiuni vechi în moduri dificil de ameliorat. De mare ajutor îți sunt terapiile neconvenționale, astfel că abordarea lor ți-ar aduce beneficii pe termen lung.

Schimbarea este cuvântul de ordine în multe segmente de viață, iar a te opune ei înseamnă regres și blocare în situații și relații total nepotrivite. Poate părea dificil la prima vedere să accepți că atât lucrurile, cât și oamenii se schimbă, dar la o a doua privire vei consta că de fapt este foarte ușor.

Anturajul apropiat format din prieteni, rude, cunoștințe beneficiază de influxurile astrale deosebite, datorită formării eclipselor din acest an. Vei fi nevoit să renunți la unele persoane considerate dragi și de încredere, din cauza unor divergențe de opinii sau din cauza aflării unor secrete personale care îți aduc anumite prejudicii. Partea bună a acestor situații constă în faptul că se conturează personaje noi în preajma ta.

Pesti

Un an cu multe schimbări relaționale, fiind posibil ca spre finele lui să ai cu totul alte personaje în preajma ta. Caruselul de evenimente din sfera relațională va atrage după sine reconfigurarea planurilor personale și profesionale. Este posibil să cheltuiești sume mari de bani pe cadouri și favoruri pentru cei dragi sau pentru diverse prejudicii.

Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, deoarece tumultul din preajmă te poate obosi și chiar îmbolnăvi pe termen lung. De folos îți sunt dialogurile cu specialiștii în sănătate și odihna regulată.

Segmentul financiar beneficiază în acest an de influxurile eclipselor. Drept urmare, sunt șanse deosebite de a revizui unele chestiuni financiare care țin de veniturile și favorurile din câmpul muncii. 

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt dinamice. Încet, sigur și discret vor dispărea din preajma ta prietenii vechi, pregătindu-se terenul pentru personaje noi și valoroase. De asemenea, studiile și călătoriile de orice fel vor fi favorizate, aducându-ți beneficii pe termen lung pe termen lung. Schimbul de informații, activitățile culturale, implicarea în diverse forme de instruire vor fi accentuate.

Mentalitatea ta intră într-un amplu proces de restructurare, astfel că poți avea momente sau chiar perioade în care să fii foarte confuz, neștiind ce să faci. În aceste momente apelează la cineva drag și de încredere, care să te ajute să-ți păstrezi obiectivitatea și simțul racordării la planul material. 

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…