A List Magazine ∙ November 29, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 30 noiembrie-06 decembrie 2020.

Berbec

Zilele acestea vei lua decizii clare privitoare la relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Îți vei remodela mentalitatea referitoare la concepțiile care te țin alături de alții. Renunță fără echivoc la cei care te secătuiesc de sentimente, de emoții, de resurse materiale și mai ales, de timp. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente din varii motive. Este dificil să te concentrezi pe dialogul cu ceilalți, astfel că poți gafa ușor. Fii rezervat în ceea ce povestești despre tine și intențiile tale. Acasă, în familie se vor evidenția treburile domestice și dialogurile cu membrii familiei. Este o perioadă în care îți este mai bine acasă, în spațiul tău personal, alături de membrii familiei și de neamuri. O plimbare prin locurile copilăriei chiar și la nivel imaginar, te ajută să te relaxezi, să te amuzi și chiar să reîntâlnești oameni dragi din trecut. La sfârșitul săptămânii se conturează distracții și aventuri împreună persoana iubită sau copiii.

Taur

Este o perioadă importantă la capitolul financiar. Se finalizează o etapă de câștig din activitatea desfășurată la un loc de muncă oficial. Poți primi bani, o primă, un bonus nesperat, cadouri surprinzătoare, însă, în paralel apar și cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. La prima vedere, pare că situația financiară este stabilă, însă doar pare. Ceva este ascuns în această direcție, iar o parte importantă a ceea ce se petrece acum la locul de muncă, din perspectiva financiară, ți se va dezvălui peste câteva luni. Persoanele din anturajul apropiat te provoacă la dezbateri pe teme comune de larg interes. Înțelept ar fi să nu emiți păreri sau judecăți personale mai ales referitor la subiecte puțin cunoscute de către tine sau referitor la subiecte care nu te interesează de fapt și de drept. Se prefigurează călătorii pe distanțe scurte, fie în vizite la rude și prieteni, fie în interes personal. Casa și familia reprezintă subiectele principale ale finalului acestei săptămâni.

Gemeni

Este o săptămână potrivită luării unor decizii majore privitoare la planurile tale personale și profesionale. Rezervă momente de liniște și analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat. Ceea ce este perimat, deranjant, inutil dă la o parte fără echivoc. Comunicarea îți este îngreunată, de aceea fii scump la vorbă și evită să-ți asumi responsabilități noi. Segmentul financiar se evidențiază prin primirea salariului de la un loc de muncă, a unei prime sau cei dragi îți oferă cadouri neașteptate. Colegii de muncă te sprijină și ei fie cu informații utile referitoare la schimarea regimului muncii și drept consecință, apar schimbări salariale inerente, fie și ei îți oferă cadouri interesante. Sfârșitul săptămânii este potrivit călătoriilor pe disctnațe scurte, dialogurilor cu prietenii, însă și pentru asimilarea unor cunoștințe noi prin studiu și documentare.

Rac

Zilele acestea folosește-le pentru a fi cât mai discret și orientat spre nevoile tale reale. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că se vor observa la tine toane, capricii, mofturi greu de înțeles și de acceptat de către ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că vei avea nevoie de odihnă, relaxare și poate chiar de îngrijiri de specialitate în cazul existenței unor afecțiuni vechi. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota. Dorința de a schimba multe în viața ta este susținută din astral, însă totul este să alegi prioritățile. Foarte importate sunt relațiile cu ceilalți, deoarece te poți inspira de la alții pentru a-ți îmbogăți personalitatea cu trăsături noi și pentru a-ți diversifica viața cu experiențe deosebite. La finalul săptămânii apar câștiguri financiare dinspre locul de muncă, bonusuri neașteptate, cadouri utile. Însă, și cheltuielile te pândesc din umbră.

Leu

Se întrezăresc noutăți la capitolul prieteni, proiecte profesionale, relații cu oficialitățile din mediul socio-profesional în care activezi. Este bine să analizezi pe îndelete aceste relații și situația proiectelor profesionale, deoarece sunt momente bune pentru a lua decizii corecte privitoare la continuare sau finalizarea lor. Cu siguranță, te vei desprinde de unii prieteni și vei finaliza secvențe din cadrul unor proiecte comune cu alții în mediul profesional. Totuși, există o parte ascunsă a ceea ce se petrece în segmentul socio-profesional, parte care îți va fi dezvăluită peste câteva luni. Fii circumspect în tot ce ține de segmentul profesional și de relațiile colegiale din câmpul muncii. A doua parte a săptămânii este favorabilă detașării de cotidian și orientării eforturilor spre propriile ta ființă. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber, vorbește numai cu oamenii dragi și de încredere, trasează planuri noi. Te vei simți mult mai bine în weekend.

Fecioara

Este clar că se finalizează o etapă în plan socio-profesional. Fie că este vorba despre finalul unor sarcini de lucru, fie că este vorba despre reconfigurarea regimului de muncă și a relațiilor profesionale, cuvântul de ordine va fi schimbarea. Chiar dacă ai unele nelămuriri, chiar dacă simți că dincolo de aparențe este ceva care îți scapă acum, tot vei genera procesul de schimbare, poate chiar de renunțare la un statut social sau profesional care nu te mai reprezintă. Se finalizează etape, se prefigurează altele. Totul este să nu îți asumi, deocamdată, responsabilități noi. Sunt zile favorabile doar pentru a pune ordine și disciplină în segmentul socio-profesional și pentru a renunța la relațiile socio-profesionale care nu-și mai au rostul. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi bune. Ar fi bine să reții cele spuse de alții și să aplici ceea ce consideri tu că îți priește. În weekend este rost de odihnă și de niscai probleme de sănătate.

Balanța

Zilele acestea se reconfigurează relațiile cu străinătatea. Fie că este vorba despre o călătorie îndepărtată, fie despre o relație cu cineva aflat în țări străine, schimbarea este inerentă sau poate chiar finalul. Este vremea să-ți remodelezi mentalitatea, iar acum sunt probabile două direcții de ajutor în acest sens. O direcție este legată de concluziile unor experiențe de viață și activitate, concluzii ce te vor duce spre abordarea unui alt sistem de valori morale și spirituale. Iar o altă direcție constă în a învăța din experiențele sau greșelile altora. Discerne atent utilizarea unei noi filozofii de viață, deoarece există și valori morale, emoționale, spirituale la care nu ar trebui să renunți. În plan socio-profesional vei fi solicitat de către șefi și oficialități. Sunt probabile discuții aprinse pe teme financiare, conturându-se schimbări și în regimul muncii ce vor atrage după sine și modificări salariale substanțiale. În weekend, apropie-te de prieteni.

Scorpion

Este vorba despre bani în prima parte a săptămânii. Sunt zile bune pentru a achita datorii restante, a studia atent documente financiare, a relaționa cu instituții financiare. Se încheie o etapă financiară comun că alții. Pot intra în discuție moștenirile și partajele specifice unui divorț sau partajele rezultate din destrămarea unei afaceri ori colaborări. Relațiile cu străinătatea se vor evidenția în partea a doua a săptămânii, fie prin demersuri legate de o călătorie îndepărtată, fie prin dialoguri cu persoane străine. De asemenea, este posibil să te orientezi și spre abordarea unor forme de școlarizare, utile în avansarea profesională. La sfârșitul săptămânii se conturează reuniuni cu mult lume, fie la serviciu în plan profesional, fie acasă în mediul familial. Oricum vei fii centrul atenției tuturor. Vorbești bine, ai idei deosebite, iar mulți îți vor urma exemplul.

Săgetător

Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale. Se conturează finalul unor etape, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională. Tentația de a finaliza orice relație partenerială este mare și, pe undeva, păguboasă. Este adevărat că unele dintre aceste relații trebuie reconfigurate și char finalizate. O discuție tăinuită cu cineva din anturajul profesional, te poate ajuta să-ți lămurești, situațiile și relațile în care ești implicat. Apar cheltuieli comune cu alții pe la mijlocul săptămânii. Sunt zile favorabile pentru a pune la punct documente financiare, a rediscuta termenii și condițiile unor colaborări din care obții venituri colaterale locului de muncă, însă și pentru a te ocupa de moșteniri și partaje. Activitățile culturale, dialogurile cu persoanele aflate în străinătate, planurile de călătorii și de studii reprezintă subiectele care îți vor încheia, cu succes, această săptămână.

Capricorn

Ai mult de lucru la locul de muncă în prima parte a acestei săptămâni. Este vorba despre sarcini de lucru importante, care se finalizează acum. Pe de altă parte, se va încheia o etapă de lucru și încet, sigur, și discret se pregătește o alta. La prima vedere, ceea ce se petrece în câmpul muncii pare mulțumitor, însă aparențele înșeală întotdeauna. În umbră există aspecte, care peste ceva vreme vor aduce răsturnări de situație în bunul mers al parcursului tău profesional. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să te odihnești pe de o parte, dar să te și îngrijești în mod corespunzător,  pe de altă parte. Relațiile parteneriale sunt active prin discuții și activități comune cu pertenerul de viață, dar și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Unii parteneri te vor provoca în fel și chip, însă tu evită să răspunzi la provocări, mai ales dacă intră în discuție șantajul emoțional și financiar. Cheltuieli neprevăzute în weekend.

Vărsător

Foarte important este segmentul amoros la începutul acestei săptămâni. Se conturează reconfigurarea unei relații sentimentale sau chiar finalul, dacă relația respectivă este fundamentată pe baze slabe. De asemenea, vor intra în discuție și relațiile cu copiii. Pe de altă parte, activitățile specifice unui hobby te ajută să te relaxezi și să vezi partea frumoasă a vieții și a relațiilor cu cei dragi. La serviciu se întețește activitatea pe la mijlocul săptămânii. Apar sarcini de lucru noi, urgente, pe care numai tu le poți soluționa cu succes. Chair dacă ai dori mai mult sprijin din partea colegilor, fii realist și ocupă-te tu singur de îndatoririle tale. În culisele profesionale continuă schimbările favorabile. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea ține cont de semnalele organismului și îngrijește-te corespunzător. Partenerul de viață și colaboratorii îți vor face surprize interesante în weekend.

Pești

Acasă, în familie se conturează schimbări importante. Vei putea finaliza treburi gospodărești și vei lămuri chestiuni familiale cu membrii familiei și cu neamurile. Ceea ce se petrece în segmentul domestic îți obstrucționează, deocamdată, implicarea corectă și coerentă în treburile de la locul de muncă, astfel că pot apărea neplăceri serioase în acest sens. Găsește un echilibru între segmentul familial și cel profesional. Chiar dacă acum ești tentat mai mult să te ocupi de casă și familie, lasă loc și pentru îndatoririle pe care le ai de îndeplinit, obligatoriu, la locul de muncă. Relațiile sentimentale sunt bune, iar dacă apre vreo neplăcere vei reuși să o rezolvi cu succes. Fii alături de persoana iubită, de copii, ocupă-te de un hobby, folosește-ți creativitatea pentru a-i înveseli și relaxa pe cei dragi. Treburile de rutină și sănătatea vor fi subiectele principale ale finalului acestei săptămâni.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

CEVA ESTE PE CALE SĂ FIE „ECLIPSAT” ÎN VIAȚA TA…

Eclipsa solară totală din zodia Berbec are loc pe data de 8 aprilie 2024 și va atinge apogeul…

Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în parte. Iată cum arată horoscopul săptămânii 8-14 aprilie…

Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica ne-a pregătit horoscopul acestei săptămâni. Află previziunile astrale ale primelor zile din luna aprilie! Berbec …

Horoscopul lunii Aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul lunii Aprilie. Iată ce zodii își vor schimba planurile de viitor. Berbec …

Horoscopul săptămânii 25- 31 martie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Eclipsa de lună din zodia Balanță- ce avem de echilibrat urgent în viața noastră

Eclipsa de Luna din zodia Balanță are loc pe data de 25 martie 2024 începând cu ora 09:01,…

Cum să-ți planifici destinația de vacanță conform semnului tău zodiacal

Ce destinație de vacanță ți se potrivește în funcție de trăsăturile zodiei tale? Racii apreciază confortul, la fel…

Horoscopul săptămânii 18-24 martie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 18-24 martie 2024. Berbec Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei…

Horoscopul săptămânii 11-17 martie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…