A List Magazine ∙ March 13, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează cum arată horoscopul acestei săptămâni.

Berbec  

Săptămâna debutează cu aspecte legate de călătorii, dar apar și discuții sau întâlniri cu persoanele străine sau cu cele aflate în străinătate. Schimbul de idei, aflarea unor informații prețioase te vor face să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și spirituale. Însă, discerne atent ce anume introduci în noua ta filozofie de viață. Totodată va apărea și dorința de a comenta pe teme diverse. Planificarea sau regândirea unei călătorii îndepărtate sau a unor studii pe termen lung sunt binevenite. În plan profesional apar situații urgente cărora trebuie să le faci față. La sfârşitul săptămânii, recomandabile sunt activitățile comune cu prietenii. 

Taur 

Chestiunile băneşti şi moştenirile sunt în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Zilele de 15 și 16 Martie sunt potrivite pentru a viziona un film bun, o piesă de teatru sau pentru discuții elevate cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile și îmbogățirea bagajului tău educațional reprezintă teme importante, însă de realizat într-un viitor ceva mai îndepărtat. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri noi, foarte dinamice. Prudență, discernământ, răbdare!

Gemeni 

Începutul săptămânii este destul de tensionat în plan profesional. Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilelor, dar se pare că îți este dificil să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Pe 15 și pe 16 Martie sunt posibile veşti legate de chestiuni băneşti sau de moșteniri. Este posibil să primești recompense sau să se rezolve datorii vechi. Evită cheltuielile nefondate! Rezervă momente și pentru relaxare, plimbări în aer liber sau discuții amicale cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduc vești importante despre călătorii sau despre faptul că este nevoie să-ți îmbunătățești competențele profesionale.

Rac 

Primele zile ale săptămânii aduc multă forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent și ocup-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite și este bine să le iei în calcul. Sunt vizate afecțiunile vechi, ce pot reveni în forță. Îngrijește-te și alternează corespunzător munca cu odihna. Pe 16 și pe 17 Martie sunt posibile situaţii dinamice în relaţiile sociale, dar cu prudenţă şi răbdare le vei depăşi cu bine. Weekend-ul vine cu aspecte legate de bani, bunuri de valoare, moşteniri sau partaje. Atenţie la informaţiile primite în acest sens! 

Leu 

Relațiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune la începutul săptămânii pentru a lămuri chestiuni vechi și pentru a pune la punct planuri noi fie pentru distracții, fie pentru activități comune de genul hobby. În următoarele zile te pui pe treabă, implicându-te cu spor în activităţile specifice locului de muncă. Sănătatea este destul de încercată, astfel că ar fi bine să te menajezi și să adopți un ritm de viață și activitate cât mai sănătos și potrivit constituției tale. Finalul săptămânii aduce mare zarvă în relaţiile parteneriale. Reconsiderarea propriilor repere în viaţă și a oamenilor cărora le acorzi încredere, ar fi binevenită. Activități comune cu alții.

Fecioara 

Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupările importante de la începutul acestei săptămâni. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poți restabili armonia și echilibrul în viața ta și a celor dragi. Există persoane în preajma ta care au nevoie de sprijinul și sfaturile tale pertinente. A doua parte a săptămânii adduce, pe de o parte, probleme de sănătate, iar pe de altă parte, treburi profesionale sau personale ce trebuie rezolvate cât mai repede. Sunt posibile situații controversate la locul de muncă, de aceea fii vigilant și menține ritmul cu ceea ce se petrece în această zonă a vieții cotidiene. 

Balanța  

Ești vorbăreț la începutul săptămânii, ceea ce spui este important, astfel că se vor aduna mulți în preajma ta. Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuși ar fi bine să vorbești direct, la obiect și mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți. Sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte sau participarea la cursuri, seminarii, dezbateri personale sau profesionale. Finalul săptămânii aduce răscoliri emoţionale, amintiri neplăcute legate de foste iubiri sau de copii. Însă, cu toate acestea vei simți în paralel și un soi de eliberare sufletească. Relaxarea pe malul apelor, aerul curat și compania celor dragi sunt remedii excelente.

Scorpion  

Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante și de durată. Forța pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă îți vor pune bețe în roate dacă le acorzi prea multă încredere. Zilele de 15 și de 16 Martie se remarcă prin dialoguri și întâlniri cu persoanele apropiate, dar și cu neamurile. Roiește multă lume în preajma ta, iar informațiile aflate îți vor fi de folos la momentul potrivit. La finalul săptămânii, odihnește-te acasă, alături de familie. Demarează o nouă etapă de viață familială, de aceea fii prezent alături de cei dragi.

Săgetător 

Ești gânditor și destul de retras la începutul săptămânii. Controlează-ți atitudinea, pentru că astfel relațiile cu ceilalți se vor desfășura anost și în detrimental tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Evită intervalul 13 – 15 Martie pentru demersuri medicale! Până la urmă, tu îți ești cel mai bun prieten și terapeut, iar acum sunt momente bune de a folosi aceste atribute. Apar și preocupări legate de bani. Sunt posibile situaţii conflictuale la locul de muncă vizavi de drepturile tale salariale. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

Capricorn  

Săptămâna debutează cu stări interioare controversate, astfel că reacțiile tale vizavi de ceilalți și de evenimentele în care ești implicat, sunt pe măsură. Ocupă-te de treburi ușoare, iar la nevoie cere sprijinul celor dragi și de încredere. Relațiile de prietenie nu mai sunt ce au fost, iar acum vei primi dovezi clare asupra celor pe are îi considerai prieteni până nu demult. Sănătatea este vulnerabilă în zilele de 14, 15 și 16 Martie. Un plan medical de îmbunătățire a stării de sănătate a organismului ar fi de mare folos. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Noutăți financiare importante.

Vărsător 

Ești înconjurat de prieteni în primele zile ale săptămânii, care te vor ajuta să descâlcești ițele din segmentul profesional. Totuși, unii sunt nesinceri și vor doar să epateze în fața ta. Cântărește bine cele spuse de alții și hotărăște doar tu cu tine ce vei face mai departe. Pe 16 și pe 17 Martie te vei retrage în mediul tău personal, abordând dictonul tăcerea e de aur. Dorința de a medita în taină la treburile tale este mare și ușor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, revenind cu succes în mijlocul celor dragi. Odihnește-te mai mult!

Pești

Ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți la începtul acestei săptămâni. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă, prin situațiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi. Pe 15 și pe 16 Martie este rost de sfaturi și îndrumări utile din partea prietenilor sau a persoanelor din mediul profesional alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Fii prudent și nu te lăsa în totalitate pe mâna altora. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și relaxării în natură, alături de cei dragi.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…