A List Magazine ∙ May 16, 2022 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează ce ne-au pregătit astrele pentru săptămâna  16-22 mai 2022.

Berbec

Segmentul financiar are o importanță deosebită în această săptămână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile și partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine și de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, fiind vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult. Intervin și aspecte legate de călătorii în străinătate, călătorii pe distanțe lungi, implicare în studii și cursuri diverse. Sunt momente bune pentru dialoguri pe teme filozofice, cu persoane erudite sau pentru a te delecta cu lecturi deosebite. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc reuniuni importante.

Taur  

Săptămână foarte importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te țin în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel. Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu. Vor interveni și cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, impozite sau vei fi nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc moștenirile și partajele. În weekend sunt moemnte bune pentru relaxare, lectură, dar și pentru călătorii.

Gemeni 

Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organsimului și să apelezi la ajutor de specialitate. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Relațiile parteneriale sunt active prin discuții și prin desfășurarea unor activități comune. Cheltuielile comune cu alții se vor evidenția la sfârșitul săptămânii. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar! Începând cu 21 Mai, influențele astrale te vor îndemna la schimbări importante și definitive, pe toate planurile vieții cotidiene.

Rac

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Însă, ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. La locul de muncă se conturează forfortă, fiind nevoie să te ocupi de tot felul de sarcini de lucru. Selectează prioritățile și programează-ți atent activitățile. La finalul săptămânii este rost de activități comune cu alții și cheltuieli cam mari.

Leu

În casă și în familie se preconizează schimbări interesante. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Vei fi nevoit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice. Însă, accentul săptămânii revine mai mult laturii personale și relaționării cu cei dragi. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Relațiile sentimentale sunt frământate. Relaxează-te și cu un hobby drag sufletului tău. La sfârșitul săptămânii se conturează activități de rutină, însă și niscai probleme de sănătate. Îngrijește-te corespunzător și odihnește-te mai mult.

Fecioara   

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenția necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Călătorii pe distanțe scurte și chestiuni ce țin de acte, documente, studii. Acasă este nevoie să te implici mai mult în treburile gospodărești și în relațiile cu membrii familiei. Vorbești bine, ai idei strălucite, ești convingător, iar toate acestea te vor ajuta să rezolvi orice. La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni sentimentale. Sunt momente bune pentru relaxare și activități de tipul hobby.

Balanța

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri cât de cât. Foarte animate devin și relațiile cu cei apropiați. Schimbul de informații și aflarea unor soluții pentru situațiile cu care te afli vor fi frecvente. În weekend este rost de treburi gospodărești și de întâlniri cu membrii familiei.

Scorpion

Săptămână foarte importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stările tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau de înțeles de către ceilalți. Intervin cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, este rost să primești bani, fie salariul de la locul de muncă, fie bonusuri substanțiale din partea celor dragi. Sunt probabile și cheltueili pentru prieteni sau pentru a ajuta pe cineva drag aflat la nevoie. Fii prudent în privința persoanelor din mediul profesional. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă prietenii apropiați.

Săgetător   

Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Îți vei reveni în a doua parte a săptămânii și te vei simți mult mai bine, însă nu forța nota. Este vremea să-ți revizuiești planurile de viață și toate relațiile în care ești implicat. Renunță la toate situațiile stagnante și orientează-te spre alte direcții de viață și activitate. Ești susținut de către șefi, autorități și prieteni adevărați din sfera socio-profesională. În weekend vin și bani, și cheltuieli.

Capricorn

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile nimănui. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat. Se deschid oportunități profesionale noi. Ia aminte la informațiile care apar pe căi mai puțin obișnuite. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete.

Vărsător  

Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale! Discret începe să se schimbe situația sentimentală. Este rost de noi relații amoroase, de a te ocupa mai mult de copii sau pur și simplu de a te juca mai mult. Activitățile de tip hobby sunt importante și cu efecte pe termen lung.

Pești

Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. Relațiile cu șefii și cu autoritățile vor fi evidențiate în a doua parte a săptămânii. Dialoguri la nivel înalt, sarcini de lucru noi, reconfigurări în cadrul colectivului de muncă. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de prieteni, dar vei avea nevoie și de odihnă.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…