A List Magazine ∙ June 10, 2022 ∙ 9 min read

Am invitat-o pe Roxana Hulpe de la PRO TV (născută în luna iunie) să ne prezinte în propria ei manieră horoscopul pentru luna iunie a acestui an. Așadar, iată ce ne rezervă astrele pentru această lună!
Berbec

Te poți bucura de un carusel de evenimente sociale, alături de persoanele din anturajul apropiat. Sunt posibile întâlniri și discuții interesante, iar cele aflate acum îți vor fi de folos multă vreme de acum încolo. Călătoriile pe distanțe scurte pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale sau pentru a profita de natură, într-o excursie sunt alte subiecte de luat în calcul. În plan domestic, se conturează o etapă nouă. Ai succes la treburi gospodărești, reparații, la vânzarea și cumpărarea unor bunuri de consum, dar și pentru lămurirea unor chestiuni ce țin de patrimoniu și moșteniri. Poate intra în discuție și schimbarea locației în care locuiești. Se mențin cheltuieli majore împreună cu ceilalți, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Taur

Cheltuielile reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii Iunie. Veniturile tale cresc suficient, încât să-ți permiți atât mofturilor personale, cât și să dăruiești celor dragi câte un mic cadou. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu anturajul apropiat, dar și călătoriile pe distanțe scurte. Este o perioadă bună pentru a asimila cunoștințe noi, pentru o nouă etapă de învățare, pentru discuții folositoare, dar și pentru plimbări ușoare în aer liber. Menține prudența în relațiile parteneriale, întrucât unele se pot destrăma în mod zgomotos. Ce trebuie să se finalizeze este bine să se finalizeze acum. Sunt posibile cheltuieli majore pe taxe, facturi sau cineva drag va avea nevoie de susținerea ta financiară. Cheltuiește și consumă strictul necesar.

Gemeni

O perioadă foarte bună pentru tine. Sunt șanse de înnoire pe toate planurile, de aceea lasă totul deoparte și ocupă-te mai mult de tine și treburile tale personale. Începe prin a-ți îngriji sănătatea, a schimba ceva în personalitatea ta sau în felul în care te aranjezi. Veniturile încep să crească din a doua parte a lunii, însă nu te hazarda la cheltuieli nefondate sau la investiții riscante. Mai bine pune ceva bani deoparte și consumă strictul necesar. La locul de muncă adie vântul schimbărilor benefice, doar că trebuie să ai răbdare și încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Relațiile parteneriale rămân vulnerabile, astfel că unele se pot destrăma aparent din senin.

Rac

Gândește-te pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Meditațiile în locuri sfinte, lecturarea cărților deosebite, dialogurile interioare sunt demne de folosit. Evită eforturile fizice și psihice mari și, de asemenea, spațiile închise și aglomerate. Se pot activa afecțiuni ereditare sau altele dobândite undeva, cândva. Este bine să-ți îngrijești sănătatea, urmând sfaturile unor specialiști. A doua parte a lunii aduce energie astrală benefică, astfel că te vei simți mai bine. În plan profesional se tot închid etape, dar se face loc și curățenie pentru altceva. Fii prudent și lasă vechiul să plece, totodată acceptând noul cu brațele deschise. Sunt posibile întâlniri și dialoguri fructuoase cu prietenii și cu susținătorii din mediul socio-profesional.

Leu

Este o perioadă care evidențiază segmentul profesional, în speță proiectele socio-profesionale. Ești foarte bine susținut de prieteni și de unele persoane din mediul de muncă. Se deschide o etapă favorabilă dezvoltării unor idei profesionale vechi sau pot apărea altele de mare anvergură. Totuși, controlează-ți entuziasmul, deoarece există, în umbră aspecte care pot răsturna bunul mers al acestor proiecte, la un moment dat. Comunicarea se îmbunătățește vizibil, plus relaționarea cu ceilalți. A doua parte a lunii este potrivită odihnei. Fii discret și ocupă-te, în taină și pe îndelete, de tine și de treburile tale personale. Rezervă zile pentru recreere, studiu individual, plimbări ușoare în  aer liber și dialog constructiv cu cei dragi și de încredere.

Fecioara

În prima parte a lunii se întrezăresc demersuri profesionale, discuții cu șefii, colegii și colaboratorii. Ești susținut în proiectele tale de oameni de bună calitate, astfel că ar fi bine să-ți expui ideile cu claritate și răbdare. Unii se vor oferi să te ajute necondiționat, însă alții se vor retrage din lucrul cu tine din varii motive. Există personaje în preajma ta care îți împiedică progresul, mai ales cel de la locul de muncă. Este momentul să te ocupi serios de tine și de planurile tale. A doua parte a lunii este favorabilă discreției, dialogurilor tăinuite cu cei dragi și de încredere, dar și odihnei și plimbărilor în aer liber. Ți-ar prinde bine câteva zile de vacanță cu mult somn și o alimentație potrivită.  

Balanța

Cultivă gândirea pozitivă și dialogurile armonioase. Mentalul este agitat, îți pierzi ușor răbdarea în relațiile cu ceilalți, astfel că ai putea fi etichetat drept o persoană conflictuală. Sunt posibile reîntâlniri cu persoane care aparțineau cândva anturajului tău apropiat. Este bine să fii prudent și să vorbești banalități despre tine, pentru că unii vor încerca, în mod subtil, să te provoace. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fie pentru a face vizite la rude și prieteni, fie pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale și profesionale. La locul de muncă apar situații controversate. Ai grijă însă să nu te suprasoliciți, pentru că există riscul de a obosi. A doua parte a lunii îți aduce în preajmă și familia, și treburile domestice.

Scorpion

Luna aduce cheltuieli, când te aștepți mai puțin, de aceea fii prudent și alcătuiește-ți o listă de priorități. Cheltuiește și consumă strictul necesar, pentru că veniturile tale fluctuează sau chiar se diminuează pe parcursul lunii. Îți sunt favorizate activitățile spirituale, filozofice, astfel că participarea la seminarii și întâlniri cu persoane erudite, lecturarea unor cărți deosebite sau vizionarea unor filme premiate îți sunt de mare folos pe termen lung. De asemenea, au succes planurile de călătorii îndepărtate sau cele care vizează abordarea unui program de instruire personală și profesională. La locul de muncă se îmbunătățesc vizibil lucrurile, existând șanse de promovare sau de schimbare benefică a activității și a condițiilor de muncă.

Săgetător

Relațiile parteneriale sunt foarte animate pe tot parcursul lunii. Sunt posibile reconfigurări ale relației cu partenerul de viață, în sensul că veți putea stabili de comun acord, fie activități recreative, fie planuri de investiții și afaceri. Pe de altă parte, poți primi oferte tentante de colaborare în segmentul profesional. Rezervă momente liniștite și gândește-te pe îndelete la fiecare propunere venită din partea celorlalți. Chiar dacă stările tale sufletești fluctuează și îți este dificil, uneori, să socializezi cu ceilalți, ai încredere că te vei descurca bine până la urmă. A doua partea a lunii aduce în atenție cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Vor fi cheltuieli substanțiale pe facturi, taxe, servicii, dar vei avea suficienți bani să achiți totul la timp.

Capricorn

Ai multe și mărunte de realizat la serviciu, iar forfota profesională te va duce până la urmă la oboseală accentuată și chiar la niscai probleme de sănătate. Colegii te vor solicita să le ții locul sau să te implice și în treburile lor. E adevărat că ești respectat și apreciat la locul de muncă, însă acum perioada pe care o traversăm te predispune și la evidențierea afecțiunilor ereditare sau dobândite. A doua parte a lunii aduce oferte noi de colaborare sau reconfigurări radicale în cele deja existente. Susține-ți punctele de vedere cu fermitate, dar și cu dovezi viabile. Relațiile cu prietenii sunt anoste, existând posibilitatea apariției conflictelor pe termen lung.

Vărsător

Dorința de a petrece mai mult timp alături de persoana iubită sau de copii este la cote înalte și ușor de îndeplinit. Este o perioadă bună de a lămuri neplăceri vechi și de a alcătui planuri noi pentru petrecerea timpului liber împreună cu cei dragi. La serviciu este forfotă, astfel că vei fi nevoit uneori să lucrezi ore suplimentare. Relațiile cu șefii și cu persoanele oficiale din cadrul unor instituții sunt tensionate. Poate unii te vor critica prea aspru, însă lucrurile se vor îmbunătăți spre finele lunii. Evită suprasolicitarea fizică și nervoasă, întrucât se pot activa afecțiuni vechi. Consultațiile, analizele medicale sau intervențiile chirurgicale sunt posibile pe toată durata lunii. Final de etapă în relațiile cu prietenii.

Pești

Petrece mai mult timp acasă, alături de membrii familiei și de rude, mai ales în prima parte a lunii. Este o perioadă favorabilă activităților gospodărești și planurilor de anvergură împreună cu cei dragi. Dialogurile cu ceilalți îți aduc lămuriri pentru situațiile în care ești implicat, dar și soluții deosebite pentru a-ți rezolva problemele. Poziția ta în cadrul locului de muncă și imaginea în ochii șefilor și colegilor poate suferi modificări. Evită discuțiile aprinse, provocările și declanșarea unor conflicte profesionale pe care tu le consideri de neocolit. Subiectivismul în aprecieri este la cote mari în plan socio-profesional, astfel că există riscul să gafezi serios și cu efecte pe termen lung.

TEXT DE ASTROLOG ANCA STOICA

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…