A List Magazine ∙ June 21, 2020 ∙ 12 min read

 

Sfârșitul acestei luni aduce schimbări majore pentru câteva dintre zodii. Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează, de la astrologul Anca Stoica.

Berbec

Primele zile ale săptămânii evidențiază relațiile cu membrii familiei și problemele casei. Este probabil să apelezi la specialiști pentru reparații sau pentru redecorarea spațiului locativ. Revin în discuție teme familiale și patrimoniale vechi. Persoana iubită și copiii te vor provoca prin propuneri de a petrece mai mult timp împreună. Ideile tale referitoare la activități creative și recreative vor fi primite cu aplauze de cei dragi, însă acceptă cu inima deschisă și propunerile lor. Neplăcerile sentimentale pot fi la ordinea zilei. Spre finalul săptămânii vei fi solicitat mult la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt conflictuale, astfel că dialogurile duc la rezultate eronate. Fii prudent și în realizarea sarcinilor de lucru, deoarece elanul tău este zădărnicit de alții. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și chiar vei fi nevoit să te odihnești și să apelezi la sfaturile specialiștilor în sănătate. Compania celor dragi, vizionarea unor filme bune sau lecturarea cărților deosebite îți sunt de mare folos pe tot parcursul săptămânii.

Taur

Foarte încărcat și încercat este segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat în primele zile ale săptămânii. Multe dialoguri, multe călătorii pe distanțe scurte în scop personal sau profesional, mult zgomot pentru nimic în final. Selectează prioritățile, deoarece există riscul să pierzi timp prețios și energie vitală în discuții și activități inutile. Unii au nevoie de sfaturile tale, însă oferă-le numai la cererea lor expresă. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate pentru toată lumea, astfel că una se gândește, una se vorbește și cu totul altceva se înțelege sau nu se înțelege deloc. Segmentul familial pune ceva probleme în a doua parte a săptămânii. Membrii familiei sau cineva dintre rude îți pot reproșa faptul că ești ocupat mai mult cu treburile tale personale și cu prietenii tăi, astfel că îndatoririle domestice le-ai lăsat în umbră. Concentrează-te pe nevoile celor dragi și pe treburile gospodărești din spațiu locativ. Recompensele vor fi pe măsură. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești conștient, în mod regulat.

Gemeni

Aspectele financiare îți solicită atenția la începutul săptămânii. Apar noutăți legate de salarizarea locului de muncă și despre modificarea regimului de muncă. Pe de altă parte, revin în prim-plan aspecte salariale vechi, care au debutat cu cel puțin un an de zile în urmă. Discrepanța dintre eforturile depuse în câmpul muncii și plata aferentă te poate face să te gândești fie la renegocieri salariale și ale condițiilor de muncă, fie la retragerea temporară din câmpul muncii. Bine ar fi ca deocamdată, să lași situația profesională să decurgă ca și până acum, deoarece sunt momente bune doar pentru constatări și cumul de informații specifice domeniul în care activezi. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se activează prin dialoguri și întâlniri surprinzătoare. Unii te vor provoca în fel și chip, pentru a-ți afla intențiile și planurile. Fii pregătit să răspunzi oricărei discuții stânjenitoare. La sfârșitul săptămânii de mare folos folos îți sunt liniștea, confortul casei, compania membrii familiei și activitățile gospodărești.

Rac

Săptămână începe în forță pentru tine, fiind hotărât să muți munții din loc. Nivelul ridicat al energiei vitale te ajută să rezolvi treburi personale restante, însă te vei implica și cele profesionale care necesită îmbunătățiri. Tentația de a-i ajuta pe alții în treburile lor, aparent este bună, însă amintește-ți că aparențele înșeală întotdeauna. Așteaptă să ți se ceară ajutorul în mod expres și abia apoi depune eforturi și pentru alții. Primești bani de la locul de muncă, fie sub forma drepturilor salariale, fie sub forma unor bonusuri materiale binevenite. Există riscul să cheltuiești pe inutilități, visând cu ochii deschiși la câștiguri fabuloase. Fii prudent, deoarece segmentul financiar este instabil, fiind vorba doar de câștiguri modeste, momentan. În weekend se prefigurează dialoguri și întâlniri cu prietenii apropiați, cu neamurile, cu vecinii. Revin în discuție teme vechi comune cu aceste persoane. Călătorii pe distanțe scurte. Recrează-te prin lectură, prin plimbări ușoare în aer liber și prin dialoguri cu cei dragi și de încredere.

Leu

Ești puțin observabil în peisajul cotidian la începutul săptămânii, fiind concentrat pe nevoile tale personale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că vei fi nevoit să te odihnești și chiar să apelezi la specialiști în sănătate. Pe de altă parte, sunt momente bune de a afla informații prețioase din culisele profesionale, de la unii colegi mai vorbăreți. Ascultă ce îți spun alții, reflectează pe marginea celor aflate, însă evită luarea deciziilor importante în această săptămână. Mentalul este răscolit, bulversat, astfel că puțin probabil să înțelegi pe deplin despre ce este vorba și apoi să formulezi concluzii pertinente. Există animozități ascunse la locul de muncă, din partea unor colegi, care, din când în când, izbucnesc în chip nebănuit. Miercuri și Joi te vei simți mai bine, însă nu forța nota. Ocupă-te numai de activități ușoare, de rutină. Cheltuielile vor fi frecvente pe cele necesare traiului cotidian. Primești bani din diverse surse, însă cea principală este filiera profesională, prin drepturile salariale de la locul de muncă.

Fecioara

Relațiile cu prietenii sunt interesante și bulversante în primele zile ale săptămânii. Dialogurile vor avea ca temă aspecte vechi legate de planul personal al cuiva drag, însă și aspecte referitoare la activitățile socio-profesionale comune. Reține și chiar notează cele discutate sau petrecute cu aceste persoane, deoarece la momentul potrivit îți vor fi de mare folos. Unele remarci ale cuiva din mediul profesional, în care aveai încredere, îți poate crea disconfort emoțional. Nu lua nimic personal, deoarece poate fi vorba despre o eroare de apreciere sau de dialog. Pe de altă parte, sunt zile bune și pentru odihnă și retragere din forfota cotidiană. Analizează pe îndelete ceea ce se petrece în mediul profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și activitatea profesională pe care o desfășori în această perioadă. Se prefigurează schimbări importante în ceea ce privește situația profesională, însă deocamdată este vorba numai de revizuiri. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete.

Balanța

Ești în mijlocul scenei profesionale, interpretând un rol important la locul de muncă. Săptămâna debutează cu reuniuni oficiale în mediul profesional în care activezi, relaționând direct cu șefi și cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Dialogurile sunt dificile, deoarece gândirea este îngreunată. Fii prudent, ascultă ce ți se spune și evită escaladarea conflictelor. Foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, astfel că erorile de judecată și decizie pot fi frecvente. Prietenii îți vor susține ideile și acțiunile. De mare folos îți este o conversație de taină cu cineva drag și de încredere. Temele principale ale săptămânii, indiferent cu cine dialoghezi sau ce faci, aduc în prim-plan segmentul profesional și relațiile de muncă. Schimbările în acest sens, fie că sunt legislative, fie că sunt de mentalitate, idee, concepție referitoare la muncă și implicațiile ei, sunt iminente și imanente. La sfârșitul săptămânii, sănătatea poate ridica ceva probleme. Odihnește-te mult și bine!

Scorpion

O săptămână dinamică cu multe dialoguri și întâlniri care mai de care mai interesante. Primești vești de la cineva aflat departe de granițele țării, care te vor pune pe gânduri. Fie că este vorba despre a munci în străinătate, fie despre a învăța, a participa la forme diverse de instruire în instituții educaționale străine, totul ia o altă turnură nebănuită și greu de înțeles. Dialogurile cu persoane erudite, întâlnite mai ales în mediul socio-profesional, te vor ajuta să deslușești ițele complicate ale situațiilor de viață în care te afli. Vor reveni în atenția ta, subiecte legate de competențele tale profesionale. Relațiile cu șefii și cu autoritățile se vor evidenția a doua parte a săptămânii, fiind probabil să răspunzi întrebărilor delicate referitoare la felul în care îți desfășori activitatea profesională. Este important să povestești membrilor familiei neplăcerile de la locul de muncă, întrucât vei primi sfaturi și idei înțelepte, mai ales din partea rudelor vârstnice. În weekend sunt momente bune pentru activități recreative alături de prieteni.

Săgetător

Segmentul financiar este tema principală din prima parte a acestei săptămâni. Pe de o parte, este vorba despre achitarea unor datorii vechi. Însă, pe de altă parte, vei fi nevoit să pui la punct situații legate de moșteniri, partaje sau venituri colaterale obținute din colaborări. Revin în discuțiile cu partenerul de viață, cu neamurile, cu asociații sau colaboratorii aspectele financiare comune fie din afaceri, colaborări vechi, fie încercați să puneți bazele unor activități și colaborări noi, care au nevoie de bani. Fii prudent, deoarece una se gândește și cu totul altceva se spune, plus că fiecare înțelege după posibilități. Miercuri și Joi este rost de dialoguri cu persoane aflate în străinătate. Tema străinătății este vulnerabilă în aceste zile, de aceea este posibil să apară neînțelegeri de tot felul sau chiar anulări clare ale unor situații ce implică studiul, munca, vacanța în alte țări. Relaxează-te cu o carte bună, cu un film sau filozofând cu cineva drag. În weekend se conturează reuniuni socio-profesionale sau familiale.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii te vei ocupa de segmentul partenerial, respectiv de relația cu partenerul de viață, însă și de relațiile de colaborare profesională. Dialogurile purtate cu ceilalți sunt dificile, pentru că mentalul tuturor este îngreunat. Fiecare are nevoie să-și spună păsurile, dar nimeni nu înțelege nimic. Așadar, ține cont de nevoile tale în primul rând, indiferent de ce fel de parteneriat este vorba și apoi, în limita posibilităților, ține cont și de nevoile celorlalți. Este posibil ca unele relații să se încheie fără echivoc, nemaicontând foarte mult motivele sau ifosele unora și altora. Ești într-o etapă a vieții, în care te transformi profund, astfel că îți poate fi dificil să relaționezi cu alții, pe de o parte. Însă, de altă parte, nici nu te miră interesează prea mult ce se întâmplă cu alții. Vor interveni și cheltuieli cotidiene, plus achitarea facturilor curente. Posibil ca datorită rudelor, partenerului de viață și colaboratorilor să plătești daune sau să-i ajuți într-o problemă. Sfârșitul săptămânii este potrivit activităților culturale, călătoriilor și studiilor.

Vărsător

Săptămâna debutează cu multă muncă, atât acasă în mediul familial, cât și la serviciu. Alege prioritățile și ocupă-te singur de ele. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că a cere sprijinul cuiva este păgubos. Plus că relațiile colegiale sunt dificile, mocnind în umbră conflicte vechi. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă și chiar trebuie să te îngrijești serios și pe termen lung. Ți se va reaminti faptul că trebuie să faci investigații medicale, să discuți cu specialiștii în sănătate și mai ales să-și schimbi stilul de viață și activitate. Miercuri și Joi este rost de activități comune cu alții, în speță cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse fie pe seama faptului că ești foarte preocupat cu treburile tale profesionale, fie sănătatea ta chiar este și preocuparea sinceră a celui de lângă tine. În plan profesional, unele colaborări pot lua sfârșit fără echivoc. Finalul acestei săptămâni aduce cheltuieli de tot felul, discuții pe tema moștenirilor, a partajelor sau a veniturilor colaterale locului de muncă.

Pești

Primele zile ale intervalului analizat evidențiază relațiile sentimentale și cele cu copiii. Preocuparea față de cei dragi îți va aduce satisfacții la momentul potrivit, însă, deocamdată atmosfera afectivă lasă de dorit. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, plus gândirea distorsionată, astfel că poți emite judecăți eronate. Acceptă-i pe cei dragi așa cum sunt. Ai încredere că beneficiezi de sprijinul și încrederea lor, sub diverse alte forme, decât cele dorite de tine acum. La serviciu ești foarte solicitat, însă și acasă este nevoie să te ocupi de niscai îndatoriri restante. Selectează prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie și de odihnă, și de îngrijiri de specialitate. A doua parte a săptămânii este favorabilă activităților comune cu partenerul de viață, însă și pentru a te ocupa de colaborările profesionale în care ești implicat. În weekend, organizează reuniuni recreative alături de cei dragi. Achită tu cheltuielile necesare unor bunuri sau servicii comune cu partenerul de viață sau cu neamurile.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…