A List Magazine ∙ March 1, 2020 ∙ 8 min read

Află tot ce îți rezervă astrele pentru perioada 02 – 08.03.2020. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie, la începutul lunii martie! Care sunt nativii e care vor avea parte de iubire, în această săptămână!

Berbec

O săptămână dinamică, care te predispune la călătorii și la multe dialoguri. Unii vin în preajma ta pentru a se bucura de energia pe care o emani. Alții însă îți vânează gafele sau gesturile nepotrivite. Membrii familiei au nevoie de sprijinul tău moral și material pe la mijlocul săptămânii. Fii-le alături, chiar dacă pe moment îți displac mofturile lor. Este nevoie să te ocupi și de îmbunătățirea condițiilor locative. Sunt momente favorabile în acest sens. Pe de altă parte, relaționarea cu neamurile este importantă, deoarece se lămuresc aspecte patrimoniale comune. Finalul săptămânii îți aduce chef de distracții, dar și o reevaluare a relațiilor sentimentale.

Taur

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, însemnând cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Sunt șanse să și primești bani dinspre locul de muncă sau ceva favoruri materiale. Se vor regla unele datorii pe care alții le au față de tine. Foarte importante sunt relațiile cu anturajul apropiat. Temele de dialog ar trebui reținute și notate într-un jurnal, deoarece îți aduc informații utile pe termen lung. Se vor evidenția călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a vizita pe cineva drag, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale restante. Sfârșitul săptămânii este favorabil treburilor domestice, întâlnirilor cu neamurile, dar și pentru odihnă.

Gemeni

O perioadă interesantă și favorabilă înnoirii pe toate planurile vieții. Selectează relațiile și situațiile în care ești implicat. Este bine să păstrezi în continuare numai ce simți că te reprezintă și îți aduce progres. Miercuri și Joi se ivesc aspecte financiare, de tipul primirea salariului, a unei prime, un bonus material sau cadouri de la cei dragi. Cheltuielile majore lasă-le pentru o altă perioadă. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, cunoștințe, rude, dar și vecini sau simple cunoștințe. Se recomandă prudență, deoarece unii te vor provoca, fie pentru amuzament, fie pentru a-ți afla intențiile personale și profesionale.

Rac

Discreția care te înconjoară la începutul săptămânii este benefică pentru relaxare și pentru dialog interior. Sunt momente potrivite pentru a analiza situațiile în care ești implicat, mai ales la acelea din sfera profesională. Relațiile colegiale sunt bune, însă cele cu șefii stau pe un bulgăre de dinamită. Fii prudent, deoarece susținerea astrală este de partea celor care îți sunt ierarhic superiori la locul de muncă. Pe la mijlocul săptămânii, te vei simți mai bine, revenindu-ți pofta de viață și elanul de a schimba multe în viața ta. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile. În apropierea weekend-ului se întrezărește primirea salariului, dar vor apărea și cheltuieli neprevăzute.

Leu

Se prefigurează dialoguri cu prietenii, dar și cu unele persoane din mediul profesional în care lucrezi. Informațiile aflate sunt controversate, fiind greu să le dai crezare pe deplin. Vorbește strictul necesar și evită luarea deciziilor care te implică pe termen lung. Prudență dacă ești implicat în asociații, organizații sau grupuri de interese, deoarece acestea nu sunt ceea ce par. Posibil să cheltuiești sume mari de bani pentru cauza susținută de un grup socio-profesional. Miercuri și Joi sunt zile bune pentru odihnă și dialog interior. Analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat. Weekend-ul îți aduce revigorare și activități relaxante alături de cei dragi.

Fecioara

Perioada analizată este favorabilă rezolvării unor îndatoriri profesionale. Se conturează dialoguri cu șefii și reluarea unor sarcini de lucru. Vor intra în discuție și colaborările profesionale, fiind nevoie de revenire asupra unor acțiuni comune cu asociații sau colaboratorii. Ești susținut de către prieteni și de unele persoane din mediul profesional în care lucrezi. Prudență, deoarece unii depun eforturi să-ți obstrucționeze ascensiunea socio-profesională. În weekend este bine să te odihnești. Se pot activa unele afecțiuni ale sistemului circulator. Bine ar fi să stabilești un plan de consultații și analize medicale, dar și de îngrijire personală. Depui prea multe eforturi în activități nepotrivite.

Balanța

Subiectele referitoare la călătorii îndepărtate îți deschid săptămâna. Se pare că este nevoie să reiei unele demersuri în acest sens și să discuți din nou cu persoanele aflate în străinătate. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru rafinarea sufletească prin activități culturale sau studii și documentare pe diverse teme. La locul de muncă, șefii te cheamă la dialog, oferindu-ți îndatoriri noi sau chiar o funcție importantă. Fii prudent, deoarece unii dintre colegi abia așteaptă să-ți pună bețe în roatele ascensiunii tale profesionale. Spre sfârșitul săptămânii vei fi înconjurat de prieteni. Dialoguri constructive și activități comune importante.

Scorpion

Este nevoie să achiți facturi la începutul acestei săptămâni. Temele financiare îți vor ocupa timpul destul de mult. Este bine să eviți datoriile, deoarece perioada analizată predispune la încurcături de tot felul și la cheltuieli nefondate, mai ales pentru persoana iubită sau pentru copii. O discuție cu cineva din străinătate te va pune serios pe gânduri. Vei fi nevoit de împrejurări să-ți revizuiești, fie planurile de călătorie, fie planurile de studii. Cum tensiunea mentală este ridicată, te relaxează activitățile culturale și dialogurile cu persoane erudite. A doua parte a săptămânii evidențiază reuniuni importante cu șefii, dar și în mediul familial poți participa la diverse evenimente.

Săgetător

Relațiile cu ceilalți sunt active în prima parte a săptămânii. Se evidențiază relația cu partenerul de viață, dar și cele cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate, astfel că una se gândește, una se vorbește și cu totul altceva se înțelege. Evită dialogurile importante, luarea deciziilor și semnarea documentelor cu implicare pe termen lung. Posibile neplăceri dinspre segmentul familial și domestic. Miercuri și Joi se conturează cheltuieli comune cu alții, dar și discutarea unor aspecte ce țin de moșteniri, partaje, investiții. În weekend, mergi la teatru, la film, vizitează o expoziție de artă sau cufundă-te în lecturi spirituale.

CITESTE SI HOROSCOPUL ANULUI 2020!

Capricorn

Ai multe de făcut în primele zile ale săptămânii, atât la serviciu, cât și acasă în mediul personal. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile, deoarece energia astrală fluctuează și este dificil să rezolvi multe într-un timp scurt. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie și de odihnă, însă și de sfaturi medicale specifice, ce trebuie luate în serios. Partenerul de viață, dar și colaboratorii îți vor cere sprijinul în diverse acțiuni comune. Este vorba despre aspecte importante, așa încât implică-te cu toate forțele. Pentru unele colaborări profesionale este nevoie de rediscutarea unor termeni și a unor condiții. Finalul săptămânii este favorabil cheltuielilor.

Vărsător

Iubirea plutește în aer la începutul săptămânii. Ai nevoie de afecțiunea celor dragi și de compania lor.  Numai că aceștia au alte treburi și îți ignoră doleanțele sufletești. La serviciu se conturează activitate intensă, plus relații colegiale provocatoare. Implică-te corect și coerent în sarcinile de lucru, pentru că este vorba despre situații profesionale cu efecte benefice pe termen lung. Pe de altă parte, sănătatea poate avea de suferit datorită eforturilor depuse în câmpul muncii. Selectează prioritățile! Rezervă momente și pentru odihnă, dar și pentru îngrijiri medicale de specialitate. În weekend se conturează dialoguri parteneriale și activități comune cu alții.

Pești

Liniștea și confortul casei reprezintă subiectele tale de interes în primele zile ale săptămânii. Membrii familiei îți solicită ajutorul, bine fiind să-l acorzi în mod necondiționat. Persoana iubită și copiii îți sunt alături fie prin activități comune, fie prin dialoguri constructive. Chiar dacă manifestările afective ale celor dragi, te nemulțumesc, tu dăruiește-le în continuare încredere, iubire și respect. La momentul potrivit vei primi și tu înzecit. Foarte importante sunt relațiile cu copiii. Poți decide să lucrezi cu copii, să te ocupi mai mult de copii sau chiar să-ți îmbunătățești calitățile parentale. Finalul săptămânii este favorabil odihnei, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…