A List Magazine ∙ December 18, 2023 ∙ 7 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează ce ne-au pregătit astrele în săptămâna 18- 24 decembrie 2023.

Berbec 

Ai nevoie de reorientarea forțelor spre tine însuți. Rezervă momente de liniște și singurătate, detașează-te de forfota cotidiană și gândește-te pe îndelete la situațiile în care ești implicat. Se pot evidenția afecțiuni ale segmentelor capului, de aceea fii prudent și evită eforturile prea mari. Informațiile obținute pe căi neconvenționale vor fi uimitoare și de reținut. Relațiile parteneriale sunt deficitare, deci acordă-le atenție. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Trasează planuri personale și profesionale noi. 

Taur 

Ești înconjurat de multă lume în primele zile ale săptămânii, iar invitațiile la diverse reuniuni sunt abundente. Selectează ceea ce te atrage la prima vedere, utilizându-ți totodată și intuiția. Provocările din partea celorlalți au rolul de a scoate la iveală neajunsurile lăuntrice și de a le lămuri odată pentru totdeauna. Evită să povestești despre tine și planurile tale de viitor! Unii sunt foarte atenți la gesturile și vorbele tale, luându-te drept model de urmat. Spre finalul săptămânii ai nevoie de odihnă, discreție, compania celor dragi. Ține cont de semnalele organismului tău!

Gemeni 

O perioadă foarte solicitantă, pentru că ești căutat de multă lume, atât din planul personal, cât și din planul profesional. Se conturează întâlniri importante, discuții de anvergură și asumarea unor responsabilități pe termen lung. Este bine să analizezi pe îndelete fiecare ofertă și fiecare sarcină de lucru în care ești implicat sau dorești să te implici. Mulți doresc să te aibă alături, fie ca prieten, susținător, fie ca persoană de încredere la locul de muncă. Situații bulversante în plan socioprofesional, schimbare de imagine publică și de statut social.  

Rac 

Apropierea de domeniile spirituale, relațiile cu persoane erudite, participarea la diverse reuniuni cu teme filozofice reprezintă activitățile principale din această săptămână. Pe de altă parte, se pot ivi călătorii pe distanțe lungi și propuneri de a colabora cu străinătatea sau de a lucra efectiv într-o altă țară. Niscai piedici întâmpini din partea membrilor familiei sau a rudelor. Totuși ține cont și de părerile celorlalți, deoarece vei obține informații utile. Se recomandă prudență la discuțiile cu șefii și autoritățile. Intervin sarcini de lucru noi și de anvergură.

Leu 

Apar cheltuieli majore pe taxe, facturi, datorii de orice fel. Chestiunile financiare comune cu alții, printre altele moștenirile și partajele, reprezintă o temă importantă în această săptămână. Fii prudent la fiecare investiție și la fiecare document financiar. Este posibilă descoperirea unor detalii neplăcute privitoare la intențiile celor alături de care ești implicat. Evită să cheltuiești tu pe mofturile celorlalți. Relații interesante cu persoanele aflate în străinătate, planuri de călătorii, dar și de studii, oferte de a participa la evenimente de sezon. Bucură-te de tot și toate! 

Fecioara 

Se evidențiază relațiile parteneriale, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile de afaceri sau de colaborare profesională. Sunt posibile situații surprinzătoare. Discuții aprinse privitoare la bani și la sursele tale de venit. Se pot relua unele secvențe vechi sau aspecte care au mai fost discutate undeva, cândva și care au rămas cumva nefinalizate sau nelămurite. Se conturează cheltuieli comune cu alții pe taxe, facturi, servicii folosite în comun. Planuri financiare de anvergură, bazate mai ales pe veniturile tale obținute din munca proprie.

Balanța 

Relațiile cu ceilalți depind foarte mult de felul în care reacționezi. Ești dinamic, pus pe fapte mari, însă nimeni și nimic nu îți intră în voie. Detașează-te de ceilalți, ocupă-te numai de treburile tale și evită a te transforma într-o tolbă cu săgeți. Se conturează activitate intensă, atât la locul de muncă, cât și acasă pentru rutina zilnică. Dozează-ți eforturile, deoarece organismul tău este obosit. Fii prudent la afecțiunile specifice segmentelor capului și sistemului uro-genital. Foarte dinamice sunt și relațiile parteneriale în partea a doua a săptămânii, fiind nevoie de reconfigurări serioase și pe termen lung.

Scorpion 

Foarte interesante sunt relațiile sentimentale. Atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii te solicită mult în prima parte a săptămânii prin discuții și activități de anvergură. Comunicarea este înlesnită, deci spune tot ce ai de spus, dar și ascultă opiniile celorlalți. Schimbul de informații este benefic tuturor. Intervin chestiuni profesionale urgente, însă și sănătatea îți poate crea neplăceri. Selectează-ți prioritățile și la nevoie apelează la ajutorul colegilor de încredere. Relațiile parteneriale sunt active în ultima parte a săptămânii.

Săgetător

Este nevoie să te ocupi de segmentul domestic. Se conturează discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, treburi gospodărești, aspecte privitoare la moșteniri și la vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale. Se recomandă răbdare și prudență, deoarece foarte ușor se poate ajunge la neînțelegeri de tot felul. Cineva din anturajul prietenilor sau din segmentul profesional în care activezi îți poate oferi soluții viabile privitoare la rezolvarea chestiunilor familiale. Activități recreative alături de cei dragi, dar și mult de lucru la serviciu.

Capricorn 

Reuniuni cu persoanele din anturajul apropiat. Prieteni, rude, simple cunoștințe vin în preajma ta pentru a schimba informații, pentru a-ți cere sfatul sau pur și simplu pentru a tăifăsui cu tine pe subiecte de larg interes. Mai ales temele profesionale vor fi în prim-plan, dar și subiectele socioeconomice ale vremurilor actuale. Prudență și discernământ! Sunt șanse de a se declanșa conflicte de la te miri ce. În plan domestic se conturează treburi gospodărești, discuții cu membrii familiei și cu neamurile, rezolvări patrimoniale. Activități distractive și hobby-uri!

Vărsător 

Aspectele financiare din segmentul profesional reprezintă o temă importantă în această săptămână. Sunt posibile informații deosebite privitoare la salarizarea ta din următoarele luni de zile și la modificarea condițiilor de lucru. Fii circumspect vizavi de tot de afli, pentru că se strecoară și detalii nesemnificative. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Unii îți doresc sfaturile, alții vor să le asculți pățaniile, iar alții pur și simplu vor să se bucure de energia pe care o emani în această perioadă. Casa și membrii familiei te bucură din plin.

Pești 

O săptămână dinamică, în care ești preocupat numai de îndatoririle tale personale. Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, dar mai întâi ai nevoie de un plan bine pus la punct. Selectează prioritățile și ocupă-te numai de ele. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că relațiile sunt deficitare. Controlează-ți reacțiile și vorbele! Intervin cheltuieli necesare traiului cotidian, dar pe de altă parte sunt șanse să primești bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Investițiile majore sunt nerecomandate în aceste zile. Prudență la fiecare cheltuială!  

Foto: Unsplash

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…