Alina Burlacu ∙ April 8, 2024 ∙ 2 min read

Actrița Hilary Duff pare pregătită pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil, dar mărturisește că „4 copii este o alegere cu adevărat sălbatică”. Și totuși cum reușește să fie zen?

Într-o postare recentă din social media, actrița, în vârstă de 36 de ani, a împărtășit o serie de fotografii cu ea pozând alături de soțul ei, Matthew Koma, dar și gândurile despre venirea pe lume, în curând, a celui de-al patrulea copil în familia lor.

„4 copii este o alegere cu adevărat sălbatică”, a scris Duff în comentariul care a însoțit fotografiile. În timp ce alte mame se simt copleșite de creșterea unui copil, Hilary Duff pare foarte liniștită în privința rolului de mamă a patru copii. Secretul ei? Ei bine este chiar soțul ei, Matthew Koma, de 36 de ani, căruia actrița a ținut neapărat să îi mulțumească pentru sprijinul său. „Și tocmai pentru că dai fuga la piață cu copiii, după 4 nopți de spectacole și de nopți târzii, astfel încât eu să pot dormi puțin și să nu aud mama, mama, mama mamii, maaaamaaa, știu că toată treaba asta funcționează doar datorită ție.”

În seria de fotografii, Duff și Koma sunt îmbrăcați casual și pozează ca un cuplu perfect, relaxați, pe canapea, alături de câinele familiei.

Hilary Duff mai are încă trei copii: fiicele Banks, de 5 ani, și Mae, de 3 ani, pe care le are din căsătoria cu Koma, și fiul Luca, de 12 ani, cu fostul ei soț Mike Comrie. Acest copil va fi ultimul pentru Matthew Koma. Acesta a dezvăluit că a făcut vasectomie în martie.

Fosta vedetă Lizzie McGuire și muzicianul s-au căsătorit în decembrie 2019 și sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Paginile lor de socializare sunt pline de mărturisiri despre faptul că sunt fericiți că s-au găsit unul pe celălalt.

„Voi alege întotdeauna sandvișuri și ora 20:00 pentru băgat în pat în locul ieșitului pretențios în oraș… iar și iar”, a scris Duff pe Instagram la prima aniversare a logodnei lor din 2019. „Cel mai bun prieten, iubit și tată-urs care nu poate fi rivalizat… ai fost întotdeauna tu.”

Hilary l-a cunoscut pe producătorul de discuri după ce au colaborat împreună la albumul ei din 2015, Breathe In. Breathe Out.

Foto: Hepta.

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…