Noaptea dintre ani se anunţă, și de această dată, absolut strălucitoare! Trecerea în 2022 poartă însemnele unui spectacol magic în care setea pentru eleganţă și apetitul pentru distracţie vor fi pe deplin recompensate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. De aceea, e timpul să te pregătești pentru o noapte strălucitoare, plină de surprize. Așa cum tradiția o recomandă, ridică paharul pentru 2022 și începe minunata aventură a simțurilor pentru a sărbători noi începuturi. Vei fi purtat într-o călătorie superbă, bogată în delicii culinare, băuturi fascinante și divertisment extraordinar în așteptarea unui nou an minunat!

Delicii gastronomice și muzică live

Pentru a face atmosfera cu adevărat specială, îți recomandăm să te bucuri de varietatea extraordinară de opțiuni culinare și de băuturile exclusiviste și să te lași purtat de ritmurile muzicii artiștilor precum Horia Brenciu & Academia de arte HB, Funky Band, The Marions și Compania 7 în show-uri live și pline de viață! Meniul este atent selecționat și preparat de către echipa de bucătari de la JW Marriott și conține preparate tradiționale, dar și din bucătăria internațională, precum și stații de gătit live. Oferta culinară diferă în funcție de petrecerea aleasă, însă delicatesele precum vita Black Angus de America, risotto-ul cu cremă de stridii și caviar, cotletul de miel Noua Zeelandă sau scoicile Saint-Jaques sunt doar câteva dintre preparatele care vor satisface, cu siguranță, toate gusturile.

Mai multe petreceri sub același acoperiș


Lasă-te purtat de sezonul de iarnă spre momente de inocență, dragoste, distracție, strălucire și experiențe rafinate. Alege una dintre cele patru petreceri din cadrul hotelului și bucură-te de o noapte cu adevărat specială, alături de cei dragi: “How can I resist you” în Grand Ballroom, “How much I missed you” în Constanța Ballroom, “Mamma Mia!” în The Italian Kitchen și “I could never let you go” în JW Steakhouse. Recepția va începe la ora 20.00 în lobby-ul hotelui, iar accesul la petrecererile de la primul etaj va fi posibil începând cu ora 21.00.

Răsfățul de a doua zi

Pentru cei care doresc să continue răsfățul în prima zi a noului an, există posibilitatea de a rezerva una dintre cele mai spațioase și luxoase camere de hotel din oraș la un preț cu adevărat special. Astfel, o cameră Deluxe, pentru două persoane, cu mic dejun inclus, poate fi rezervată cu doar 350 de lei, pentru a putea continua relaxarea și în prima zi a Noului An. De asemenea, pentru cei care își doresc să petreacă noaptea dintre an la hotel, organizatorii au pregătit un discount special, de 10%, pentru prețul biletelor, folosind codul #revelionlamarriott. Mai multe detalii pot fi primite la numărul de telefon +4 0724 000 786 sau la email revelion@marriott.com. Așa cum este și firesc, organizarea se va desfășura sub prevenția răspândirii virusului COVID-19, la jumătate din capacitatea spațiilor, cu distanțare fizică și participare doar în condițiile impuse de reglementările aflate în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts