A List Magazine ∙ September 23, 2023 ∙ 5 min read

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată lumea.

Există un moment, o scânteie în timp, când lumea se estompează și tot ce contează este muzica, prietenii și o sticlă rece de Beck’s în mână. Este momentul în care soarele răsare și te găsește cocoțat pe un acoperiș, împărtășind râsete și povești. Este acel moment în care ploaia te sărută pe față, iar jumătatea ta te ia de mână și dansați pe stradă, uniți de ritmul bătăilor inimiilor voastre. Este acel moment în care muzica se aude, din ce în ce mai tare, iar tu închizi ochii, și just let go pe ritmul muzicii tale preferate. Iar în centrul acestor experiențe efervescente se află Beck’s – o bere care de 150 de ani respectă legea germană a purității – pentru că Beck’s este o invitație la a crea momente de neuitat.

Beck’s a provocat trei creatori de conținut să fie originali, la fel ca rețeta Beck’s din cele trei ingrediente de bază – apă, malț din orz și hamei. Andreea Balaban, Ana Gum și Adrian Dan au acceptat să împărtășească amintiri unice alături de Beck’s și să creeze unele noi la Nostalgia Retro Disco Future și Summer Well Festival.

Ce înseamnă pentru tine Beck’s?

Andreea Balaban: Este o zi din aia de vară, când asfaltul arde, soarele se dă în spectacol și nimic nu pare să funcționeze. Și după o zi așa lungă, seara deschid un Beck’s și, măcar pe moment, viața e mai ușoară. Sau mai răcoroasă. ☺
Ana Gum: Bere de calitate pentru experiențe lejere și fun.
Adrian Dan: Pasiune pentru momente memorabile alături de cei dragi, dar și curiozitate pentru tot ce înseamnă nou, fie o experiență inedită, fie descoperirea unui loc nou. Faptul că știm să ne rupem de cotidian și să evadăm în distracție înseamnă că nu uităm de plăcerile noastre și cred că asta face și Beck’s pentru noi.

În anii care au trecut, Beck’s s-a identificat cu muzica bună și cu momente de neuitat; îți mai aduci aminte de o petrecere cu cei dragi? Pe ce melodie ai dansat cel mai mult?

Andreea: Am multe momente de neuitat, că-s genul ăla norocos, care e înconjurat des de oameni buni, nu avem spațiu în revistă să le povestesc.☺. Dar vă zic melodia care mă face să dansez instant, indiferent că sunt la masă, în avion sau în vreo ședință: All That She Wants – Ace of Base.
Ana: Acum doi ani eram cu prietenele mele la Summer Well si țin minte perfect cum ne-am plimbat prin parc, pe poduri, pe lângă fântâni, luna imensa din butaforie și am petrecut momente superbe vorbind cu ele în zona de star gazing☺ cred ca ne-au pus și niste Doja Cat acolo și evident că știam toate versurile, dansam și ne simțeam fără nicio grijă.
Adrian: Bineînțeles că petrecerile de vară de la mare sunt imposibile de uitat, mai ales atunci când începea o melodie de la Șuie Paparude. Știam deja că urmează o țopăială sănătoasă plină de energie și bucurie. Acum că îmi amintesc, parcă deja simt briza nopții care te ajută să dansezi mai lejer.

Anul acesta Beck’s face 20 de ani de România și 150 la nivel global; care este prima amintire pe care o ai cu Beck’s?

Andreea: La majorate, clar. Când începuse perioada petrecerilor de 18 ani, Beck’s era nelipsit din frigiderele de petrecere.
Ana: Eram în Vama Veche cu prietenii din liceu, dansam și ne bucuram că am terminat cu bac-ul. Totul era exact cum trebuie și am zis să merg la bar să îmi iau un Beck’s. La bar era un tip foarte cute și l-am surprins și pe el privindu-mă înapoi. Și-a făcut într-un final curaj să mă abordeze și să-mi ofere un Beck’s. Așa avea să înceapă prima mea relație de lungă durată, care deși a durat doar doi ani, a fost tot ce-mi doream de ani de zile. Mulțumesc Beck’s!
Adrian: Eu îmi amintesc de Beck’s chiar de când m-am întors în România, în 2007, dupa ce am petrecut câțiva ani în Italia. Am fost încântat să găsesc o bere de tradiție din Germania. Îmi amintesc că atunci când voiam să chem prietenii la mine în vizită alegeam mereu Beck’s deoarece știam că toți vor fi încântați de gust. De atunci a rămas genul de alegere care este o surpriză plăcută pentru fiecare oaspete.

Foto: Beck’s.

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…