Alina Burlacu ∙ September 7, 2023 ∙ 3 min read

În urmă cu trei luni, celebrul actor Al Pacino (83 ani) devenea tatăl copilului lui Noor Alfallah (29 ani), Roman Alfallah Pacino.

Fosta iubită a lui Al Pacino, Noor Alfallah, s-a despărțit de actor și a cerut custodia fiului ei de trei luni, Roman Alfallah Pacino, conform Daily Mail.

Anterior relației cu Al Pacino, Noor Alfallah a fost iubita lui Mick Jagger și a miliardarului Nicolas Berggruen.

Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a depus documentele juridice în Los Angeles, cerând custodia fizică completă a copilului, adăugând că dorește ca actorul în vârstă de 83 de ani să aibă o „vizită rezonabilă”, a informat miercuri The Blast, după ce a revizuit documentele juridice.

Al Pacino și Noor Alfallah sunt împreună din aprilie 2022, iar fiul lor s-a născut pe 6 iunie 2023, la Spitalul Cedar’s Sinai din Los Angeles.

Potrivit publicației, Noor Alfallah a spus instanței că este dispusă să-i acorde actorului custodia legală comună a fiului lor mic, ceea ce îi va oferi un cuvânt de spus în chestiuni legate de educație, religie, tratament medical și multe altele.

În dosarul său juridic, Alfallah a inserat un document intitulat „declarația voluntară a filiației”, pe care atât ea, cât și Pacino l-au semnat la șase zile după ce și-au întâmpinat fiul.

Documentul, pe care l-a semnat un martor terț, recunoștea paternitatea copilului a lui Pacino. Noor Alfallah, în documentele juridice, a spus că a conceput copilul în California, după ce a avut „un act sexual” cu actorul.

Alfallah cere în documentele instanței ca Al Pacino să-și plătească onorariile avocatului sau orice alte costuri legate de caz, potrivit publicației.

O anumită sumă de pensie pentru copii nu a fost menționată în dosarul instanței, potrivit publicației.

Potrivit The Blast, documentele juridice din caz au afirmat că „instanța poate emite ordine pentru întreținerea copiilor și poate emite o atribuire a veniturilor fără o notificare ulterioară oricărei părți”.

Era de așteptat ca judecătorul din caz să stabilească o sumă pe baza a ceea ce Alfallah cere în audierile viitoare; nu există nicio dovadă care să indice că Pacino s-a opus oricăreia dintre cereri, a raportat presa.

Anterior relației cu Al Pacino, Noor Alfallah a fost iubita lui Mick Jagger, când Noor avea 22 de ani, și a miliardarului Nicolas Berggruen. În 2019, apărarea alături de Clint Eastwood, în vârstă de 93 de ani, dar a spus că sunt doar prieteni de familie. Cu un an înainte, a fost văzută împreună cu actorul Eli Roth, în vârstă de 51 de ani.

Noor Alfallah este originară din Beverly Hills și a urmat cursurile UCLA School of Film and Television, urmând ulterior o carieră ca producător.

Înainte de nașterea copilului în iunie, misterul a înconjurat circumstanțele sarcinii după ce au apărut afirmații că actorul a cerut un test ADN prenatal după ce a refuzat să creadă că ar putea fi tatăl. Relația cu Noor era „demult terminată”.

Al Pacino mai are trei copii cu două femei: gemenii de 22 de ani Olivia Pacino și Anton James Pacino cu Beverly D’Angelo, și Julie Pacino, 33 de ani, cu Jan Tarrant.

Foto: Hepta.

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…