Alina Burlacu ∙ September 7, 2023 ∙ 3 min read

În urmă cu trei luni, celebrul actor Al Pacino (83 ani) devenea tatăl copilului lui Noor Alfallah (29 ani), Roman Alfallah Pacino.

Fosta iubită a lui Al Pacino, Noor Alfallah, s-a despărțit de actor și a cerut custodia fiului ei de trei luni, Roman Alfallah Pacino, conform Daily Mail.

Anterior relației cu Al Pacino, Noor Alfallah a fost iubita lui Mick Jagger și a miliardarului Nicolas Berggruen.

Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a depus documentele juridice în Los Angeles, cerând custodia fizică completă a copilului, adăugând că dorește ca actorul în vârstă de 83 de ani să aibă o „vizită rezonabilă”, a informat miercuri The Blast, după ce a revizuit documentele juridice.

Al Pacino și Noor Alfallah sunt împreună din aprilie 2022, iar fiul lor s-a născut pe 6 iunie 2023, la Spitalul Cedar’s Sinai din Los Angeles.

Potrivit publicației, Noor Alfallah a spus instanței că este dispusă să-i acorde actorului custodia legală comună a fiului lor mic, ceea ce îi va oferi un cuvânt de spus în chestiuni legate de educație, religie, tratament medical și multe altele.

În dosarul său juridic, Alfallah a inserat un document intitulat „declarația voluntară a filiației”, pe care atât ea, cât și Pacino l-au semnat la șase zile după ce și-au întâmpinat fiul.

Documentul, pe care l-a semnat un martor terț, recunoștea paternitatea copilului a lui Pacino. Noor Alfallah, în documentele juridice, a spus că a conceput copilul în California, după ce a avut „un act sexual” cu actorul.

Alfallah cere în documentele instanței ca Al Pacino să-și plătească onorariile avocatului sau orice alte costuri legate de caz, potrivit publicației.

O anumită sumă de pensie pentru copii nu a fost menționată în dosarul instanței, potrivit publicației.

Potrivit The Blast, documentele juridice din caz au afirmat că „instanța poate emite ordine pentru întreținerea copiilor și poate emite o atribuire a veniturilor fără o notificare ulterioară oricărei părți”.

Era de așteptat ca judecătorul din caz să stabilească o sumă pe baza a ceea ce Alfallah cere în audierile viitoare; nu există nicio dovadă care să indice că Pacino s-a opus oricăreia dintre cereri, a raportat presa.

Anterior relației cu Al Pacino, Noor Alfallah a fost iubita lui Mick Jagger, când Noor avea 22 de ani, și a miliardarului Nicolas Berggruen. În 2019, apărarea alături de Clint Eastwood, în vârstă de 93 de ani, dar a spus că sunt doar prieteni de familie. Cu un an înainte, a fost văzută împreună cu actorul Eli Roth, în vârstă de 51 de ani.

Noor Alfallah este originară din Beverly Hills și a urmat cursurile UCLA School of Film and Television, urmând ulterior o carieră ca producător.

Înainte de nașterea copilului în iunie, misterul a înconjurat circumstanțele sarcinii după ce au apărut afirmații că actorul a cerut un test ADN prenatal după ce a refuzat să creadă că ar putea fi tatăl. Relația cu Noor era „demult terminată”.

Al Pacino mai are trei copii cu două femei: gemenii de 22 de ani Olivia Pacino și Anton James Pacino cu Beverly D’Angelo, și Julie Pacino, 33 de ani, cu Jan Tarrant.

Foto: Hepta.

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…