A List Magazine ∙ August 2, 2022 ∙ 2 min read

Cel mai bine plătit fotomodel al lumii apare în cea mai nouă campanie publicitară a brandului IWC Schaffhausen, companie fondată în anul 1868, de către ceasornicarul american Florentine Ariosto Jones.

Imaginile în care apare Gisele Bundchen reflectă întregul univers IWC și valorile brandului. Ținutele discrele vin să scoată în evidență accesoriul prețios placat cu aur. Ceasurile de lux au un design aparte și conțin piese lucrate manual, din cele mai bune materiale.

În fotografii, Gisele poartă IWC Portugieser Chronograph, un model de aviator IWC Chronograph 41, cu o brățară Miratex ble din material sustenabil.

Compania IWC a fost fondată în 1868, de către ceasornicarul american, Florentine Ariosto Jones. La scurt timp, IWC a devenit un brand cunoscut în lumea întreagă pentru ceasurile de scufundare și aviație, proiectate în conformitate cu cele mai înalte standarde din industrie.

În 1936, IWC Schaffhausen a lansat și primul ceas pentru piloți, o machetă timpurie a faimosului ceas Big Pilot. Modelul a fost comandat de Royal Air Force, care și-au dorit dezvoltarea unui ceas pentru piloții săi.

IWC a fost primul brand care a folosit carcasa de titan pentru un ceas cronograf și este cel mai probabil cel mai cunoscut pentru colecția sa de ceasuri cu influențe portugheze, cunoscută acum sub numele de IWC Portugieser. IWC este o companie inovatoare care își propune să se autodepășească cu fiecare ceas pe care îl realizează și pare că reușește să facă acest lucru. De atunci, brandul nu contenește să-i surprindă pe iubitorii de ceasuri din lumea întreagă. (FOTO: Hepta)

CITESTE SI:

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…