Gina Pistol vobește despre felul în care învață să se accepte și să nu se lase copleșită de responsabilitățile care îi revin de când a devenit mamă, în luna martie a anului trecut, și le îndeamnă pe cele care o urmăresc să se iubească în continuare.

Vedeta vorbește într-o postare pe social media despre planurile ei de a-și recăpăta forma fizică de dinainte sarcină, despre felul în care decurge viața alături de fiica ei, Josephine, și despre iubitul ei, Smiley, căruia nu ezită să-i facă o declarație de dragoste. Gina Pistol a publicat și o fotografie în care își arată cu mândrie lookul, cu un make-up și cu o coafură elaborate.

”Love You Girls!

Sunt departe de a fi in cea mai buna forma. Inca ma lupt cu kg in plus (sorry @carmenfit, abia acum ma adun si o sa-mi reiau antrenamentele). Ma lupt cu ele (kilogramele), ma lupt cu oboseala (n-am mai dormit un somn legat de vreo 2 ani-nici pe sarcina nu am dormit), dar sunt pe drumul bun. Drumul catre mine. Ma regasesc usor,usor. Am o fetita minunata pe care o ador (jur pe rosu ca-i tare simpatica) si un iubit tare bun (mind&soul…and body), pe care-l iubesc cu toata fiinta mea (inclusiv partea aia din mine mai intunecata aka UMBRA).

Ce voiam eu sa subliniez cu aceasta poza SUPERBA este ca: tre’ sa mai scoti din cand in cand DIVA din tine la iveala!

Admir femeile care reusesc sa arate asa zilnic. Ce-i minunat/frumos/superb si mie imi place! (insa eu as innebuni la cap sa mai am si grija asta).

Asadar, dragile mele, hai sa mai uitam de oala de pe foc(totusi sa opresti aragazul inainte)de mormanul de haine care asteapta sa fie calcate, de piata care asteapta sa fie facuta, becul care trebuie schimbat, gunoiul care trebuie dus, pisica care vrea sa fie hranita, casa care se vrea aspirata, proiectul care trebuie predat, etcetera (ca lista-i lunga ca o zi de luni). Macar pentru jumatate de zi!

La finala @chefilacutite fetele: Ana-Maria Lazarescu] ΛΛ CUCUTΛ | Pro. MUΛ RO] si @mariamarinescu.ro m-au facut sa stralucesc din nou. Atat de tare am stralucit incat fiica-mea nu m-a recunoscut.

Imbratiseaza-te din partea mea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts