Monica Cismaru ∙ September 20, 2022 ∙ 3 min read

Căștile Beoplay EQ

Îmi place să duc un stil de viață activ și încerc să merg pe jos cât mai des, iar întotdeauna în periplurile mele sunt însoțită de căștile wireless, la care ascult muzică și, mai nou, podcasturi. Mi-am instalat cele mai apreciate aplicații de muzică și am numeroase playlisturi pe care le updatez permanent și ascult melodiile preferate și podcasturile în timp ce merg pe jos în oraș, la cumpărături, la serviciu, în metrou etc. Căștile Beoplay EQ de la Bang & Olufsen sunt perfecte și, pentru a mă proteja de zgomotul exterior, mai ales la birou, când încerc să lucrez în liniște, fără să fie nevoie să ma izolez de colegii mei.

casti B&O

Mulțumită sistemului ANC (Active Noise Cancellation), utilizatorul se poate ”pierde” în sunetul extraordinar oferit de Bang & Olufsen, fără să fie deranjat de zgomotele exterioare. În plus, căștile wireless se fixează bineîn urechi, sunt confortabile, ceea ce le face ideale, spre exemplu, în cazul meu, când alerg pe bandă sau pe afară. Autonomia de funcționare este de 6,5 ore cu ANC și de 7,5 ore fără ANC.

Calitatea căștilor este oferită și de cele 6 microfoane incorporate, de încarcărea wireless și de încărcarea rapidă, care asigură două ore de funcționare cu doar 20 de minute de încărcare; carcasa și căștile sunt realizate din aluminiu performant, folosit la fabricarea navelor spațiale.

Beoplay EQ asigură un ANC hibrid, care combină funcția de Active Noise Cancellation cu o sigilare pasivă, care contribuie la blocarea zgomotelor exterioare și care nu le mai lasă să pătrundă în ureche, prin care se obține un efect maximum.

Datorită IPX4, căștile sunt rezistente la apă și la transpirație, iar gadget-urile sunt compatibile atât cu sistemul Android cât și cu Apple. Așa că, de acum, experiența mea de ascultat muzică și podcasturi este una cu atât mai specială și plăcută.

Boxa BEOSOUND A1 2ND GENERATION Bang & Olufsen

boxa B&O

Una dintre micile mele plăceri de zi cu zi este aceea de a mă pregăti de serviciu ascultând diverse videoclipuri și programe pe YouTube. Fără să fie neapărat nevoie să urmăresc imaginea, îmi aleg videoclipul preferat și ascult în timp ce mă machiez, mă îmbrac sau chiar când gătesc și fac curat. Iar boxa BEOSOUND A1 2ND GENERATION de la Bang & Olufsen îmi face experiența cu atât mai plăcută prin claritatea și fidelitatea sunetului redat.

Bateria este cea mai puternică din clasa ei, este rezistentă la praf și e waterproof (certificată IP67), are integrat sistemul de noise assistant Alexa, cu tehonologie Far Field și trei microfoane pentru o claritate remarcabilă a convorbirilor telefonice. Se conectează cu Bluetooth, iar sunetul emis 360 este perfect pentru spațiile închise și deschise.

Boxa este waterproof, rezistentă la praf și este realizată din materiale durabile alese cu deosebită atenție de designerii Bang & Olufsen. Are o durată de funcționare îndelungată datorită bateriei, se încarcă rapid și poate fi transportată ușor datorită greutății sale infime.

Este placată cu aluminiu și cu polimeri pentru un finish atractiv, dar rezistent.

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…