A List Magazine ∙ November 9, 2024 ∙ 1 min read

Adrian Hădean ne propune o rețetă specială: frigănele din pâine brioche, înmuiată bine într-o cremă delicioasă, în care mai punem și niște whisky cream.

Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!

Ingrediente pâine brioche: 250 ml de lapte gras, 50 de grame de zahăr, 1 plic drojdie uscată, 585 g făină 0, 4 ouă mari, 115 g unt nesărat, 10 g de sare de mare fină. Ingrediente frigănele: 1 pâine brioche mare tăiată în felii groase de aproximativ 2 cm, 6 ouă mari, 2 gălbenușuri , 2 lingurițe de scorțișoară, 1 vârf de cuțit de nucșoară, 1 linguriță de sare fină de mare, 35 g de zahăr brun, 500 de ml de frișcă lichidă (grasă), 375 ml de lapte (gras), aproximativ 50 ml de whisky cream de calitate.

Citeste continuarea retetei aici!

Related Posts

Mese speciale pentru un Crăciun altfel! (și ceva pentru colindători)

Se spune că în bucătărie se țes cele mai frumoase povești, iar în seara de Crăciun, această magie…

Cine sunt concurenții noului sezon Survivor România?

A sosit momentul mult așteptat! Survivor România revine la PRO TV cu un nou sezon care promite să…

Cine este noul American Psycho?

Celebra producție din anii 2000, American Psycho, în care rolul principal a fost interpretat de Christian Bale, va…

5 producții premiate, de urmărit în vacanța de Crăciun, disponibile pe  DISNEY+

Pe lângă filmele de acțiune, documentarele, animațiile, serialele și poveștile fantastice, Disney+ găzduiește producții de prestigiu, care au…

INNA cucerește Polonia: două concerte sold-out și un vibe de neuitat

INNA a făcut senzație în Polonia, cu două concerte incendiare, ambele sold-out. Primul spectacol s-a vândut în doar…

Be Love! Laura Giurcanu X Pandora – despre relațiile cu bijuteriile și sezonul de cadouri 

Iubire, emoție, fericire, zâmbete și oameni dragi: lunile reci de iarnă pot fi mereu încălzite cu o surpriză,…

Cum să-ți transformi bradul de Crăciun într-o operă de artă

Crăciunul este momentul magic al anului în care casele se îmbracă în straie de sărbătoare, iar bradul de…

Alist Designers boutique: Idei de cadouri pentru Secret Santa

Ți-a picat la Secret Santa colega care adoră bijuteriile? Ați organizat un mic joc în familie și ai…

John Galliano părăsește casa de modă Maison Margiela după zece ani

Designerul britanic John Galliano pleacă din funcția de director artistic al casei de modă franceze Maison Margiela după…

Colecția de Spumante Millesime Cotnari, lansate la Artmark cu etichete semnate de cinci artiști români

Cotnari a adus un omagiu atât rafinamentului, cât și tradiției vinurilor românești spumante cu un eveniment exclusivist care…