Monica Cismaru ∙ September 2, 2022 ∙ 5 min read

Jennifer Lopez încă suspină fericită după nunta ei cu Ben Affleck din urmă cu două săptămâni și împărtășește cu publicul detalii de la ceremonia de vis organizată în Hampton Island, Georgia.

Prin intermediul newsletterului ei, On the JLo, Jennifer Lopez a publicat mai multe fotografii de la nuntă și a oferit detalii intime despre felul în care a decurs cununia cu Ben Affleck.

nunta jlo ben affleck

Starul a pășit spre altar pe melodia lui Marc Cohn, True Companion, despre care a spus că a ales-o împreună cu mirele deoarece este cântecul perfect de nunta și la care se gândea încă de acum 20 de ani, de când cei doi au fost prima dată logodiți. ”Ben n-a știut, dar l-am rugat pe Marc să vină să cânte la nuntă această melodie și a fost suficient de drăguț și de generos să răspundă invitației”, a mai spus JLo.  

De asemenea, artista a mai adăugat că și copiii lor au avut un cântec special ales pentru defilarea lor către altar, ca domnișoare și cavaleri de onoare, iar acesta a fost “The Things We’ve Handed Down.”

nunta jlo ben affleck

”Cei 20 de ani care s-au scurs între perioada visurilor tinereții și cea adultă, reprezentată de dragoste și de familie au adus mult mai multe acestui mariaj decât ne-am fi putut imagina. Nu ne-am casătorit doar unul cu celalălt, am construit o nouă familie alături de copiii noștri. Au fost singurele persoane care ne-au însoțit la altar, spre marea noastră bucurie”.

nunta jlo ben affleck

Jennifer Lopez mai adaugă că Ben Affleck a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant verde, care este și culoarea ei favorită și cea care îi poartă noroc. ”Cererea în căsătorie a fost momentul perfect, mă simt atât de norocoasă. Nu de multe ori primești a doua șansă la dragoste. (…) Adevărul e că fiecare are povestea lui și noi aveam calea noastră de urmat. Pentru noi, acesta a fost momentul perfect, totul a fost cum trebuia să fie și am știut că, în sfârșit, ne-am regăsit într-un moment în care am experimentat și bucurie și tristețe și în care n-am mai considerat că nis e cuvine orice, că totul vine pe tavă și nici n-am lăsat să ne strice fericirea detalii nesemnificative, apreciem fiecare clipă la adevărata ei valoare. Am ajus în acel moment pe care l-am așteptat o viață întreagă: simțind recunoștință pentru tot ce ne-a învățat viața, cu toate momentele dificile. Nunta a fost divină”, a mai spus JLo.

În newsletter, JLo pomenește și de sera din ajunul ceremoniei, când mirele Ben Affleck s-a distrat pe seama faptului că se căsătoresc din nou la vârsta lor – 53, respectiv 50 de ani. ”Amândoi am mai fost căsătoriți înainte și nu mai suntem niște copii, dar se pare că acum chiar e momentul, chiar la această vârstă”, a explicat mireasa.  

Ben Affleck, împreună cu mama lui

Totuși, weekendul nupțial de la conacul lui Affleck, Riceboro, din Savananah, Georgia, nu a decurs făraă emoții și câteva obstacole, mai povestește Jennifer Lopez.

Se pare că întreaga familie a luat un virus la stomac chiar în zilele premergătoare nunții, dar acest lucru n-a demoralizat-o pe mireasă, care era convinsă că lucrurile o sa decurgă ca la carte. ”Adevărul e ca n-am avut niciun dubiu. Întreaga săptămână am fost liniștită și relaxată știind că Dumnezeu le va aranja pe toate.” Pe lângă aceste neplăceri, și vremea le-a dat bătăi de cap mirilor și nuntașilor, deoarece a plouat zilnic până la nuntă, iar căldura devenise insuportabilă. Totuți, în ziua nunții, soarele a ieșit pe cer, iar nunta s-a deruat ața cum era planificat.

Foto: On the JLo, John Russo

Related Posts

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 9-a zi

Jurnal de bord: Duminica, în cocheta insulă Procida Șampanie și somn Toate drumurile duc la Roma Duminica, în…

Andreea Esca dă startul celui de-al doilea sezon #GataDeBusiness, alături de Bogdan Ciocian

Cel de-al doilea sezon al emisiunii #GataDeBusiness, realizată de Raiffeisen Bank și moderată de către Andreea Esca, începe…

Horoscopul săptămânii

Începutul lunii octombrie vine cu surprize pentru câteva zodii. Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează…

Vacanțe instagramabile pentru Revelion. Ce destinații te așteaptă cu peisaje de vis

Din Maldive până în Zanzibar și din Thailanda până în Punta Cana soarele arde cu putere când e…

Palatul CEC a fost imbracat pentru o seara in Roz, ca simbol al luptei impotriva cancerului de san

La 1 octombrie – Ziua Nationala de lupta impotriva Cancerului de San, Fundatia Renasterea, a imbracat in Roz,…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 8-a zi

Jurnal de bord: De la Messina la Taormina, cu “Don Giovanni” La revedere, Goop! Cu inima, acasă. O…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 7-a zi

Jurnal de bord: Workshop de astrologie, cu Dr. Jennifer Freed Ora de bucătărie, cu rețete columbiene Distracție la…

Ce filme și seriale noi vedem în octombrie la TV și pe platformele de streaming

Seriale noi pentru pasionații de magie, thrillere care te vor ține cu sufletul la gură și zeci de…

Andreea Esca, în croaziera Goop-Celebrity Beyond: Meet and greet Gwyneth Paltrow 

Jurnal de bord: ziua a 6-a din croaziera Goop-Celebrity Beyond A venit și ziua mult așteptatei întâlniri cu…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…