Monica Cismaru ∙ September 2, 2022 ∙ 5 min read

Jennifer Lopez încă suspină fericită după nunta ei cu Ben Affleck din urmă cu două săptămâni și împărtășește cu publicul detalii de la ceremonia de vis organizată în Hampton Island, Georgia.

Prin intermediul newsletterului ei, On the JLo, Jennifer Lopez a publicat mai multe fotografii de la nuntă și a oferit detalii intime despre felul în care a decurs cununia cu Ben Affleck.

nunta jlo ben affleck

Starul a pășit spre altar pe melodia lui Marc Cohn, True Companion, despre care a spus că a ales-o împreună cu mirele deoarece este cântecul perfect de nunta și la care se gândea încă de acum 20 de ani, de când cei doi au fost prima dată logodiți. ”Ben n-a știut, dar l-am rugat pe Marc să vină să cânte la nuntă această melodie și a fost suficient de drăguț și de generos să răspundă invitației”, a mai spus JLo.  

De asemenea, artista a mai adăugat că și copiii lor au avut un cântec special ales pentru defilarea lor către altar, ca domnișoare și cavaleri de onoare, iar acesta a fost “The Things We’ve Handed Down.”

nunta jlo ben affleck

”Cei 20 de ani care s-au scurs între perioada visurilor tinereții și cea adultă, reprezentată de dragoste și de familie au adus mult mai multe acestui mariaj decât ne-am fi putut imagina. Nu ne-am casătorit doar unul cu celalălt, am construit o nouă familie alături de copiii noștri. Au fost singurele persoane care ne-au însoțit la altar, spre marea noastră bucurie”.

nunta jlo ben affleck

Jennifer Lopez mai adaugă că Ben Affleck a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant verde, care este și culoarea ei favorită și cea care îi poartă noroc. ”Cererea în căsătorie a fost momentul perfect, mă simt atât de norocoasă. Nu de multe ori primești a doua șansă la dragoste. (…) Adevărul e că fiecare are povestea lui și noi aveam calea noastră de urmat. Pentru noi, acesta a fost momentul perfect, totul a fost cum trebuia să fie și am știut că, în sfârșit, ne-am regăsit într-un moment în care am experimentat și bucurie și tristețe și în care n-am mai considerat că nis e cuvine orice, că totul vine pe tavă și nici n-am lăsat să ne strice fericirea detalii nesemnificative, apreciem fiecare clipă la adevărata ei valoare. Am ajus în acel moment pe care l-am așteptat o viață întreagă: simțind recunoștință pentru tot ce ne-a învățat viața, cu toate momentele dificile. Nunta a fost divină”, a mai spus JLo.

În newsletter, JLo pomenește și de sera din ajunul ceremoniei, când mirele Ben Affleck s-a distrat pe seama faptului că se căsătoresc din nou la vârsta lor – 53, respectiv 50 de ani. ”Amândoi am mai fost căsătoriți înainte și nu mai suntem niște copii, dar se pare că acum chiar e momentul, chiar la această vârstă”, a explicat mireasa.  

Ben Affleck, împreună cu mama lui

Totuși, weekendul nupțial de la conacul lui Affleck, Riceboro, din Savananah, Georgia, nu a decurs făraă emoții și câteva obstacole, mai povestește Jennifer Lopez.

Se pare că întreaga familie a luat un virus la stomac chiar în zilele premergătoare nunții, dar acest lucru n-a demoralizat-o pe mireasă, care era convinsă că lucrurile o sa decurgă ca la carte. ”Adevărul e ca n-am avut niciun dubiu. Întreaga săptămână am fost liniștită și relaxată știind că Dumnezeu le va aranja pe toate.” Pe lângă aceste neplăceri, și vremea le-a dat bătăi de cap mirilor și nuntașilor, deoarece a plouat zilnic până la nuntă, iar căldura devenise insuportabilă. Totuți, în ziua nunții, soarele a ieșit pe cer, iar nunta s-a deruat ața cum era planificat.

Foto: On the JLo, John Russo

Related Posts

5 pași spre independența ta financiară

5 pași spre independența ta financiară Independența financiară este un lucru la care mulți oameni visează. La urma…

Top 10 cele mai fericite țări din lume în 2023

A trecut mai bine de un deceniu de la lansarea primului World Happiness Report (publicat pentru prima dată…

INNA lansează ”Crystal Nails”, o piesă bold cu videoclip glam

După lansarea primei părți a albumului ”Just Dance”, INNA revine cu o nouă piesă care se numește ”Crystal…

Care vor fi cele mai norocoase zodii din 2023?

Ai tras lozul câștigător în ceea ce privește norocul astrologic sau încă te chinui să depășești obstacole care…

Loc de mai bine: în vizor, educația

Ai carte, ai parte. Educația joacă un rol-cheie în determinarea modului în care va arăta viața unui adult….

Horoscopul săptămânii 20-26 martie 2023

Astrologul Anca Stoica ne spune cum arată horoscopul acestei săptămâni. Așadar, iată ce ne rezervă astrele în perioada…

10 comedii romantice pe care să le vezi acum pe platformele de streaming

Dor de o comedie romantică? Ți-am pregătit o selecție de 10 titluri simpatice, numai bune de văzut într-un…

Cremă de apio, tăiţei de cartofi dulci şi crutoane de măr

Apio este o legumă cu frunze verzi, cu tulpini crocante şi un gust deosebit, de ţelină, bogată în…

Eva Herzigova, la 50 de ani. Destinul uneia dintre cele mai cunoscute supermodele ale anilor ’90

Eva Herzigova, una dintre cele mai cunoscute supermodele ale anilor  ’90, a împlinit pe 10 martie 50 de…

Celebrul film erotic 9 ½ Weeks, cu Kim Basinger și Mickey Rourke, va avea parte de un remake

Kim Basinger revine într-unul dintre cele mai cunoscute filme în care a jucat, producția erotică 9 ½ Weeks…