Bianca Sterie ∙ April 2, 2024 ∙ 5 min read

Filme noi, sezoane din serialele tale preferate, aventuri de neratat: iată titlurile must-see ale lunii aprilie

Ripley – Disponibil din 4 aprilie pe Netflix

La începutul anilor ’60, în New York, escrocul Tom Ripley (Andrew Scott) este angajat de un om foarte bogat să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său rătăcitor să se întoarcă acasă. Acceptarea slujbei de către Tom este primul pas spre o viață marcată de înșelăciune, fraudă și crimă. Serialul se bazează pe romanele de succes ale Patriciei Highsmith, care au inspirat și filmul The Talented Mr. Ripley.

Scoop – Disponibil din 5 aprilie pe Netflix

Inspirat din fapte reale, filmul Scoop are la bază un demers jurnalistic pentru un interviu controversat – apariția prințului Andrew (Rufus Sewell) la BBC Newsnight. De la tensiunea negocierilor cu Palatul Buckingham ale producătorului Sam McAlister (Billie Piper) și până la confruntarea foarte precisă a lui Emily Maitlis (Gillian Anderson) cu prințul, Scoop ne poartă prin această poveste alături de femeile care nu s-au dat în lături de la nimic pentru a o dezvălui. Pentru a obține un interviu atât de important, trebuie să fii cu adevărat îndrăzneț.

Love, Divided – Disponibil din 12 aprilie pe Netflix

O comedie romantică de neratat, Love, Divided o are în prim-plan pe Valentina (Aitana), o tânără pianistă care se pregătește pentru o audiție. El (Fernando Guallar) este un creator de jocuri care nu se poate concentra decât în liniște deplină. Locuind în apartamente alăturate, despărțiți doar de un perete subțire, vor învăța să trăiască în armonie unul cu celălalt? Va trece romantismul prin zid?

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver – Disponibil din 19 aprilie pe Netflix

Partea a doua continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori din Veldt pentru a apăra acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut. 

Tiger – Disponibil din 3 aprilie pe Disney+

Priyanka Chopra Jonas va fi naratoarea acestei povești captivante, care aduce în atenție cel mai venerat și carismatic animal al planetei noastre, invitându-i pe urmăritori să călătorească alături de Ambar, o tânără tigroaică care își crește puii în legendarele păduri din India.

The Greatest Hits – Disponibil din 12 aprilie pe Disney+

Harriet (Lucy Boynton) află că anumite melodii o pot teleporta înapoi în timp – la propriu. În timp ce rememorează o iubire din trecut (David Corenswet), ajunge să trăiască o nouă iubire în prezent (Justin H. Min). Având o legătură strânsă între muzică și amintiri, se întreabă dacă ar fi corect să schimbe trecutul când are puterea să o facă.

The Sympathizer – Disponibil din 15 aprilie la HBO MAx

Pe 15 aprilie, HBO Max îți face cunoștință cu Simpatizantul. Serialul urmărește un spion comunist jumătate francez, jumătate vietnamez în ultimele zile ale războiului din Vietnam și exilul său ulterior în S.U.A.

Boat Story – Disponibil din 5 aprilie pe SkyShowtine

Când doi necunoscuți lefteri, Janet (Daisy Haggard) și Samuel (Paterson Joseph –Vigil, Noughts & Crosses) găsesc o captură de cocaină pe o barcă naufragiată, sunt convinși că a dat norocul peste ei. După ce se hotărăsc să vândă drogurile și să-și împartă banii între ei, cei doi se trezesc în fața unor încurcături cu poliția, asasini mascați și un gangster la costum.

Foto: Netflix

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…