Bianca Sterie ∙ April 2, 2024 ∙ 5 min read

Filme noi, sezoane din serialele tale preferate, aventuri de neratat: iată titlurile must-see ale lunii aprilie

Ripley – Disponibil din 4 aprilie pe Netflix

La începutul anilor ’60, în New York, escrocul Tom Ripley (Andrew Scott) este angajat de un om foarte bogat să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său rătăcitor să se întoarcă acasă. Acceptarea slujbei de către Tom este primul pas spre o viață marcată de înșelăciune, fraudă și crimă. Serialul se bazează pe romanele de succes ale Patriciei Highsmith, care au inspirat și filmul The Talented Mr. Ripley.

Scoop – Disponibil din 5 aprilie pe Netflix

Inspirat din fapte reale, filmul Scoop are la bază un demers jurnalistic pentru un interviu controversat – apariția prințului Andrew (Rufus Sewell) la BBC Newsnight. De la tensiunea negocierilor cu Palatul Buckingham ale producătorului Sam McAlister (Billie Piper) și până la confruntarea foarte precisă a lui Emily Maitlis (Gillian Anderson) cu prințul, Scoop ne poartă prin această poveste alături de femeile care nu s-au dat în lături de la nimic pentru a o dezvălui. Pentru a obține un interviu atât de important, trebuie să fii cu adevărat îndrăzneț.

Love, Divided – Disponibil din 12 aprilie pe Netflix

O comedie romantică de neratat, Love, Divided o are în prim-plan pe Valentina (Aitana), o tânără pianistă care se pregătește pentru o audiție. El (Fernando Guallar) este un creator de jocuri care nu se poate concentra decât în liniște deplină. Locuind în apartamente alăturate, despărțiți doar de un perete subțire, vor învăța să trăiască în armonie unul cu celălalt? Va trece romantismul prin zid?

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver – Disponibil din 19 aprilie pe Netflix

Partea a doua continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori din Veldt pentru a apăra acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut. 

Tiger – Disponibil din 3 aprilie pe Disney+

Priyanka Chopra Jonas va fi naratoarea acestei povești captivante, care aduce în atenție cel mai venerat și carismatic animal al planetei noastre, invitându-i pe urmăritori să călătorească alături de Ambar, o tânără tigroaică care își crește puii în legendarele păduri din India.

The Greatest Hits – Disponibil din 12 aprilie pe Disney+

Harriet (Lucy Boynton) află că anumite melodii o pot teleporta înapoi în timp – la propriu. În timp ce rememorează o iubire din trecut (David Corenswet), ajunge să trăiască o nouă iubire în prezent (Justin H. Min). Având o legătură strânsă între muzică și amintiri, se întreabă dacă ar fi corect să schimbe trecutul când are puterea să o facă.

The Sympathizer – Disponibil din 15 aprilie la HBO MAx

Pe 15 aprilie, HBO Max îți face cunoștință cu Simpatizantul. Serialul urmărește un spion comunist jumătate francez, jumătate vietnamez în ultimele zile ale războiului din Vietnam și exilul său ulterior în S.U.A.

Boat Story – Disponibil din 5 aprilie pe SkyShowtine

Când doi necunoscuți lefteri, Janet (Daisy Haggard) și Samuel (Paterson Joseph –Vigil, Noughts & Crosses) găsesc o captură de cocaină pe o barcă naufragiată, sunt convinși că a dat norocul peste ei. După ce se hotărăsc să vândă drogurile și să-și împartă banii între ei, cei doi se trezesc în fața unor încurcături cu poliția, asasini mascați și un gangster la costum.

Foto: Netflix

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

Vara asta ADDA simte valuri de iubire. Cum sună noua ei piesă

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” –…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…