A List Magazine ∙ November 14, 2022 ∙ 3 min read

Al paisprezecelea episod #GataDeBusiness, realizat de către Raiffeisen Bank și moderat de Andreea Esca, îți prezintă, așa cum te-am obișnuit deja, o poveste de succes, de data aceasta în ceea ce putem numi „domeniul momentului și al viitorului”, mai precis cel al serviciilor și echipamentelor IT. Dă play (!) și vei afla cum poți dezvolta un business prosper în era digitalizării.

În 2004, Claudiu Șerban, fondator și CEO al companiei Stas Computer, din Timișoara, a mizat pe cartea câștigătoare a momentului, cea a serviciilor și echipamentelor IT. Cu pasiune și perseverență, Claudiu Șerban a avut o singură misiune pe care a îndeplinit-o încă din primii ani, și care i-a devenit un fel de motto: aceea de a oferi servicii tehnologice la cele mai înalte standarde  ̶  stas, așa cum este și numele companiei sale.

Chiar dacă începutul nu a fost unul tocmai ușor: cu o investiție minimă care acoperea trei luni de chirie în avans și o lună de garanție pentru sediul firmei, owner-ul Stas Computer nu a ezitat și a început chiar prin a fi propriul și singurul său angajat. După acest moment-cheie, evoluția companiei a urmat într-un mod firesc și organic, odată cu creșterea numărului de anagajați și a unui proces continuu de învățare. Pentru că cel puțin primii trei ai business-ului său l-au învățat, mai eficient decât orice carte de management, ce înseamnă să fii cu adevărat în lumea economică, în plin progres tehnologic, în jungla capitalismului.

Fiecare provocare a fost o nouă lecție, fiecare decizie l-a dus către o altă și altă decizie, ajutându-l să înțeleagă nu numai cât de important este să accepți că în lumea business-ului nu poți prevede tot ce va urma, dar și cât de relevant este să îți alegi partenerii potriviți, cum ar fi insituția bancară care îți este aproape. Claudiu Șerban a găsit în Raiffeisen Bank partenerul care a răspuns nevoilor sale mai bine decât se aștepta, oferindu-i soluții la care nici nu s-a gândit, și care în anumite momente definitorii au făcut diferența și l-au ajutat să evolueze.

Te invităm să asculți interviul pe care fondatorul Stas Computer l-a acordat Andreei Esca pentru a afla și mai multe insight-uri valoroase despre experiența antreprenoriatului în era digitalizării, de la sfaturi punctuale la noi viziuni asupra efectelor pandemiei și a schimbărilor tehnologice ce vor urma, când impactul serviciilor IT va fi din ce în ce mai mare.

Tot în cadrul video-ului de mai sus, poți descoperi și latura distractivă a ceea ce implică să fii antreprenor, una care include călătoriile și neapărat Formula 1.

Ce zici, ești #GataDeBusiness?

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu noul card de debit Visa Business Platinum, primul card Visa Premium pentru persoanele juridice!

Related Posts

Marc Anthony s-a însurat cu o fostă concurentă Miss Universe

Marc Anthony (54 de ani), fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl copiilor ei, s-a însurat în…

INNA prezintă videoclipul oficial „Yummy” feat. Dhurata Dora și Stefflon Don

INNA revine cu o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don și lansează…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele in…

Wedding Trends 2023. Ce se poartă și ce nu mai e la modă, cele mai frecvente greșeli, cele mai utile sfaturi. TOP 5 recomandări pentru miri!

Master floristul Nicu Bocancea, designerul Andreea Mărcuță, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi impreuna cu echipa sa de beauty și wedding…

Obrăjori de vită cu sos de vin roșu și garnitură de piure de cartofi cu trufe și roșii uscate

Chef Valentin Costea este direct implicat în conceperea meniurilor din ofertele Le Château – Castelul din Inima Capitalei,…

7 seriale de tip reality pentru serile tale de relaxare

Sunt relaxante, amuzante și ușor de urmărit, numai bune de văzut în serile în care îți dorești un…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie

După ce primul sezon din ”Clanul” s-a încheiat cu emoții și cu tensiune, sezonul doi revine în forță,…

Blake Lively, în adaptarea romanului celei mai de succes scriitoare americane, Colleen Hoover – It Ends With Us

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca împreună în ecranizarea best-sellerului It Ends with Us, semnat de cea…

Florin Piersic împlinește azi 87 de ani

Pe 27 ianuarie 1936, se năștea, la Cluj, cel care avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți…