A List Magazine ∙ November 14, 2022 ∙ 3 min read

Al paisprezecelea episod #GataDeBusiness, realizat de către Raiffeisen Bank și moderat de Andreea Esca, îți prezintă, așa cum te-am obișnuit deja, o poveste de succes, de data aceasta în ceea ce putem numi „domeniul momentului și al viitorului”, mai precis cel al serviciilor și echipamentelor IT. Dă play (!) și vei afla cum poți dezvolta un business prosper în era digitalizării.

În 2004, Claudiu Șerban, fondator și CEO al companiei Stas Computer, din Timișoara, a mizat pe cartea câștigătoare a momentului, cea a serviciilor și echipamentelor IT. Cu pasiune și perseverență, Claudiu Șerban a avut o singură misiune pe care a îndeplinit-o încă din primii ani, și care i-a devenit un fel de motto: aceea de a oferi servicii tehnologice la cele mai înalte standarde  ̶  stas, așa cum este și numele companiei sale.

Chiar dacă începutul nu a fost unul tocmai ușor: cu o investiție minimă care acoperea trei luni de chirie în avans și o lună de garanție pentru sediul firmei, owner-ul Stas Computer nu a ezitat și a început chiar prin a fi propriul și singurul său angajat. După acest moment-cheie, evoluția companiei a urmat într-un mod firesc și organic, odată cu creșterea numărului de anagajați și a unui proces continuu de învățare. Pentru că cel puțin primii trei ai business-ului său l-au învățat, mai eficient decât orice carte de management, ce înseamnă să fii cu adevărat în lumea economică, în plin progres tehnologic, în jungla capitalismului.

Fiecare provocare a fost o nouă lecție, fiecare decizie l-a dus către o altă și altă decizie, ajutându-l să înțeleagă nu numai cât de important este să accepți că în lumea business-ului nu poți prevede tot ce va urma, dar și cât de relevant este să îți alegi partenerii potriviți, cum ar fi insituția bancară care îți este aproape. Claudiu Șerban a găsit în Raiffeisen Bank partenerul care a răspuns nevoilor sale mai bine decât se aștepta, oferindu-i soluții la care nici nu s-a gândit, și care în anumite momente definitorii au făcut diferența și l-au ajutat să evolueze.

Te invităm să asculți interviul pe care fondatorul Stas Computer l-a acordat Andreei Esca pentru a afla și mai multe insight-uri valoroase despre experiența antreprenoriatului în era digitalizării, de la sfaturi punctuale la noi viziuni asupra efectelor pandemiei și a schimbărilor tehnologice ce vor urma, când impactul serviciilor IT va fi din ce în ce mai mare.

Tot în cadrul video-ului de mai sus, poți descoperi și latura distractivă a ceea ce implică să fii antreprenor, una care include călătoriile și neapărat Formula 1.

Ce zici, ești #GataDeBusiness?

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu noul card de debit Visa Business Platinum, primul card Visa Premium pentru persoanele juridice!

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…