A List Magazine ∙ November 14, 2022 ∙ 3 min read

Al paisprezecelea episod #GataDeBusiness, realizat de către Raiffeisen Bank și moderat de Andreea Esca, îți prezintă, așa cum te-am obișnuit deja, o poveste de succes, de data aceasta în ceea ce putem numi „domeniul momentului și al viitorului”, mai precis cel al serviciilor și echipamentelor IT. Dă play (!) și vei afla cum poți dezvolta un business prosper în era digitalizării.

În 2004, Claudiu Șerban, fondator și CEO al companiei Stas Computer, din Timișoara, a mizat pe cartea câștigătoare a momentului, cea a serviciilor și echipamentelor IT. Cu pasiune și perseverență, Claudiu Șerban a avut o singură misiune pe care a îndeplinit-o încă din primii ani, și care i-a devenit un fel de motto: aceea de a oferi servicii tehnologice la cele mai înalte standarde  ̶  stas, așa cum este și numele companiei sale.

Chiar dacă începutul nu a fost unul tocmai ușor: cu o investiție minimă care acoperea trei luni de chirie în avans și o lună de garanție pentru sediul firmei, owner-ul Stas Computer nu a ezitat și a început chiar prin a fi propriul și singurul său angajat. După acest moment-cheie, evoluția companiei a urmat într-un mod firesc și organic, odată cu creșterea numărului de anagajați și a unui proces continuu de învățare. Pentru că cel puțin primii trei ai business-ului său l-au învățat, mai eficient decât orice carte de management, ce înseamnă să fii cu adevărat în lumea economică, în plin progres tehnologic, în jungla capitalismului.

Fiecare provocare a fost o nouă lecție, fiecare decizie l-a dus către o altă și altă decizie, ajutându-l să înțeleagă nu numai cât de important este să accepți că în lumea business-ului nu poți prevede tot ce va urma, dar și cât de relevant este să îți alegi partenerii potriviți, cum ar fi insituția bancară care îți este aproape. Claudiu Șerban a găsit în Raiffeisen Bank partenerul care a răspuns nevoilor sale mai bine decât se aștepta, oferindu-i soluții la care nici nu s-a gândit, și care în anumite momente definitorii au făcut diferența și l-au ajutat să evolueze.

Te invităm să asculți interviul pe care fondatorul Stas Computer l-a acordat Andreei Esca pentru a afla și mai multe insight-uri valoroase despre experiența antreprenoriatului în era digitalizării, de la sfaturi punctuale la noi viziuni asupra efectelor pandemiei și a schimbărilor tehnologice ce vor urma, când impactul serviciilor IT va fi din ce în ce mai mare.

Tot în cadrul video-ului de mai sus, poți descoperi și latura distractivă a ceea ce implică să fii antreprenor, una care include călătoriile și neapărat Formula 1.

Ce zici, ești #GataDeBusiness?

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu noul card de debit Visa Business Platinum, primul card Visa Premium pentru persoanele juridice!

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…