Monica Cismaru ∙ October 16, 2023 ∙ 3 min read

După mai multe zvonuri apărute în legătură cu noua relație a lui Leonardo DiCaprio, al cărui nume a fost asociat cu mai multe topmodele, mai mult sau mai puțin cunoscute, iată că unul dintre ele se confirmă și se pare că acesta o vizează pe Vittoria Ceretti, model italian-  femeia care ar fi reușit să-l îmblânzească pe DiCaprio.

Vittoria Ceretti (25 de ani) se înscrie în lista cerințelor actorului în vârstă de 48 de ani, care este văzut doar în compania femeilor frumoase și tinere, fapt ce i-a atras nu de puține ori criticile opiniei publice. După o relație îndelungată cu modelul și actrița Camila Morrone, Leonardo DiCaprio a trăit o perioadă înconjurat de mai multe modele, cu care și-a petrecut vara în cele mai exclusiviste destinații, la bordul iahtului său de lux. Totuși, se pare că acesta pusese deja ochii pe modelul de origine italiană Vittoria Ceretti încă din luna mai, de la premiera celui mai nou său film, Killers of the Flower Moon, de la Festivalul de Film de la Cannes.

vittoria ceretti leonardo dicaprio

Cei doi au păstrat discreția și s-au afișat împreună câteva luni mai târziu, când au ieșit la o înghețată în Los Angeles. În tot acest timp, zvonurile legăturilor lui DiCaprio cu alte femei continuau să curgă. Apoi, Viitoria și Leonardo au plecat împreună, în luna septembrie, la Ibiza, unde au petrecut dezinhibați pe ringurile de dans. Surse citate de presa americană susțin că actorul o numește deja pe Viitoria ”iubita lui”.

”Vittoria este o femeie frumoasă, dar Leonardo este înconjurat de femei frumoase tot timpul. Dar pe ea o adoră și ea pe el, au petrecut mult timp împreună vara aceasta, au călătorit în excursii romantice”. Se pare că lucrurile devin serioase în cuplu, iar aceleași surse mai menționează că actorul e gata să renunțe la perioada de burlăcie și de căutări. ”A fost văzut în compania multor femei, la diverse petreceri, dar ceea ce trăiește alături de Vittoria este mult mai serios. Încearcă să se cunoască la un nivel mai profund”.

vittoria ceretti leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au luat parte și la Săptămâna Modei de la Milano, unde au petrecut împreună și unde au reușit să păcălească vigilența paparazzilor, dar nu chiar de tot, deoarece aceștia au fost văzuți împreună alături de mama actorului, Irmelin Indenbirken. Aceasta ar fi cunoscut-o pe actuala iubita a fiului ei la o întâlnire care a avut loc la Pinacoteca Ambrosiana din Milano.

Vittoria Ceretti și-a început cariera în modeling la vârsta de 14 ani și a devenit un nume apreciat în industra modei, cu campanii derulate pentru cele mai mari branduri, cum ar fi Alexander McQueen, Versace sau Miu Miu. A dezvoltat o relație profesională puternică cu brandul Balenciaga și a apărut în cea mai recentă campanie Gucci. Vittoria a avut o relație cu rapperul Tony Effe, cu modelul Nathan Westling și a fost căsătorita cu DJ-ul Italian Matteo Milleri în 2020.

Leonardo DiCaprio are un istoric lung de relații, din care fac parte doar modele și actrițe tinere – cele mai recente zvonuri îl legau de modelul Gigi Hadid, alături de care a fost văzut în multiple ocazii în ultimul timp.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…