Monica Cismaru ∙ April 21, 2023 ∙ 3 min read

Topmodelele de altădată lasă loc liber celor mai tinere, chiar fiicelor lor, care preiau ștafeta și îmbrățișează aceeași carieră în modelling. Oare tinerele vlăstare dispun de toate calitățile necesare pentru a călca pe urmele mamelor lor? Iată câteva exemple de mamă și fiică top model.

Cel mai recent exemplu de fiică de top model care îmbrățișează aceeași carieră cu mama ei este Grace Burns, fiica lui Christy Turlington, unul dintre cele mai apreciate modele ale anilor 90, alături de Claudia Schiffer, Linda Evangelista sau Helena Christensen.

Grace are 19 ani și apare în cea mai recentă campanie a brandului Carolina Herrera, alături de mama ei, și este și imaginea liniei de accesorii creată de Georgina Millet. Grace a apărut până acum pe coperta publicației Homme Girls și Pop și savurează la maximum noul ei drum în modelling. 

Kaia Gerber are 21 de ani și este fiica lui Cindy Crawford. Kaia are deja o carieră de invidiat în modelling și este una dintre cele mai solicitate modele la ora actuală, iar succesul ei se anunță a fi la fel de mare ca al mamei ei, în anii 90.

Kaia lucrează în domeniu încă de la vârsta de 16 ani, de când a devenit model permanent pentru Chanel, iar acum colaborează cu cele mai mari case de modă.

Lila Grace Moss Hack este fiica lui Kate Moss și are 20 de ani. Lila lucrează încă din adolescență ca model și acum se află în primul eșalon al tinerelor care defilează pe catwalk, iar anul acesta a fost cap de listă în prezentarea Yves Saint Laurent de la Paris.

Lila Grace și Kate Moss

Leni Klum are 18 ani și este fiica lui Heidi Klum. Leni moștenește farmecul și frumusețea mamei ei și astfel a devenit model pentru Dior, Michael Kors și apare într-o campanie de lenjerie intimă pentru Intimissimi alături de mama ei. În plus, Leni are ca prioritate școala- ea e studentă în anul I la facultate, la New York.

Anja Ambrosio Mazur este fiica modelului Alessandra Ambrosio. Anja are doar 14 ani, dar a apărut deja în campanii de modă alaturi de mama ei, pe când avea doar trei ani.

Acum, Anja este adolescentă și o însoțește pe mama ei la diverse evenimente și concerte, iar din pozele postate de cele două pe social media ar părea că acestea sunt surori, și nu mamă-fiică.

Foto: Hepta

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…