A List Magazine ∙ June 8, 2023 ∙ 2 min read

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment surprinzător pe 15 iunie 2023, la Muzeul de Artă din Cluj.

Entuziasmul așteptării, emoția anticipării, surpriza dezvăluirii, energia avanpremierei. Aceasta este experiența pe care o promite IQOS anul acesta, la TIFF.

Partener al festivalului pentru al șaselea an consecutiv, IQOS construiește o experiență autentică, ce reflectă momentul cel mai așteptat, de obicei, de toți cinefilii: avanpremiera. Iar până la marea dezvăluire a noului produs IQOS, participanții sunt așteptați să urmărească mesajele scrise pe panoul special instalat la Muzeul de Artă și să se bucure de surprizele în avanpremieră armonizate perfect cu publicul și atmosfera unui festival de film.

Cei care nu pot ajunge la festival sunt invitați să urmărească atmosfera de la TIFF pe conturile de social media IQOS România, unde energia avanpremierei va fi transmisă în fiecare zi de festival.

Și pentru că așteptările sunt create pentru a fi depășite, în  seara de 15 iunie, cele mai în vogă nume din lumea muzicii underground, Silent Strike, Lucia și Muse Quartet, vor urca pe scenă împreună, într-un concert special dedicat comunității IQOS de la festival.

În istoria celor șase ani de parteneriat, IQOS a pregătit pentru fiecare ediție TIFF momente revoluționare, pentru a-și arăta susținerea față de industria cinematografică din România și pentru noua generație de artiști români. În edițiile trecute, brandul și-a lăsat amprenta la Cluj printr-o serie de activări creative: scenariul de film comun scris la ediția de anul trecut, muralele de la Casa TIFF în colaborare cu artistul Obie Platon, dar și marele after party organizat la The Villa, unde anul trecut s-a petrecut până în zori.

Anul acesta, IQOS promite să depășească așteptările și rămâne fidel misiunii sale de a-și atrage publicul spre experiențe colective care stimulează creativitatea și îi hrănesc nevoia constantă de reinventare. O comunitate diversă, creativă și pasionată de povești, în care eroii principali sunt toți cei pasionați de artă și preocupați de rescrierea unui viitor fără fum. 

• IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

• Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația pentru Festivalul de Film Transilvania. În 2011, TIFF a fost acreditat de Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film (FIAPF).

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…