A List Magazine ∙ June 8, 2023 ∙ 2 min read

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment surprinzător pe 15 iunie 2023, la Muzeul de Artă din Cluj.

Entuziasmul așteptării, emoția anticipării, surpriza dezvăluirii, energia avanpremierei. Aceasta este experiența pe care o promite IQOS anul acesta, la TIFF.

Partener al festivalului pentru al șaselea an consecutiv, IQOS construiește o experiență autentică, ce reflectă momentul cel mai așteptat, de obicei, de toți cinefilii: avanpremiera. Iar până la marea dezvăluire a noului produs IQOS, participanții sunt așteptați să urmărească mesajele scrise pe panoul special instalat la Muzeul de Artă și să se bucure de surprizele în avanpremieră armonizate perfect cu publicul și atmosfera unui festival de film.

Cei care nu pot ajunge la festival sunt invitați să urmărească atmosfera de la TIFF pe conturile de social media IQOS România, unde energia avanpremierei va fi transmisă în fiecare zi de festival.

Și pentru că așteptările sunt create pentru a fi depășite, în  seara de 15 iunie, cele mai în vogă nume din lumea muzicii underground, Silent Strike, Lucia și Muse Quartet, vor urca pe scenă împreună, într-un concert special dedicat comunității IQOS de la festival.

În istoria celor șase ani de parteneriat, IQOS a pregătit pentru fiecare ediție TIFF momente revoluționare, pentru a-și arăta susținerea față de industria cinematografică din România și pentru noua generație de artiști români. În edițiile trecute, brandul și-a lăsat amprenta la Cluj printr-o serie de activări creative: scenariul de film comun scris la ediția de anul trecut, muralele de la Casa TIFF în colaborare cu artistul Obie Platon, dar și marele after party organizat la The Villa, unde anul trecut s-a petrecut până în zori.

Anul acesta, IQOS promite să depășească așteptările și rămâne fidel misiunii sale de a-și atrage publicul spre experiențe colective care stimulează creativitatea și îi hrănesc nevoia constantă de reinventare. O comunitate diversă, creativă și pasionată de povești, în care eroii principali sunt toți cei pasionați de artă și preocupați de rescrierea unui viitor fără fum. 

• IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

• Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația pentru Festivalul de Film Transilvania. În 2011, TIFF a fost acreditat de Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film (FIAPF).

Related Posts

Cum ne putem hidrata corespunzător pe timpul verii? Ne spune Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates

Consumul adecvat de apa si alimente bogate in apa, precum si constientizarea importantei apei in lupta impotriva celulitei…

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

Vara asta ADDA simte valuri de iubire. Cum sună noua ei piesă

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” –…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…