A List Magazine ∙ July 26, 2023 ∙ 5 min read

S-a lansat al doilea scurtmetraj din seria proiectului “Eroine”. ”Eroine” este un proiect cu și despre femei inspiraționale, care fac lucrurile să se întâmple în fiecare zi. Scopul acestuia este de  a sublinia importanța mentorshiplui feminin. Subiectul anului acesta a fost cel al antreprenoriatul, care a devenit o invitație deschisă spre a reevalua noțiunea de reziliența feminină, prin prisma unei documentări despre patru femei de succes, de vârste, din medii de business și cu percepții diferite. 

Noul scurtmetraj tip documentar ne portretizează 4 povești autentice unite de un drum, cel al leadershipului feminin. Protagonistele scurtmetrajului tip documentar sunt: Camelia Șucu, (fondatoarea ClassIn și Natuzzi), Beatrice Dumitrașcu (CEO Residential Division One Properties), Tammy Lovin (XR Digital Experiences Designer) și Raluca Zamfir (Managing Partener Ran Communication). 

Camelia Șucu este o femeie puternică, un adevărat icon și mentor. Ea este fondatoarea a unor business-uri precum ClassIn, Iconic Health, Piața de Gros Abundia și Natuzzi. Cu o carieră de peste 20 ani în zona de business, Camelia a trecut prin rolul de antreprenor, mamă, studentă la facultatea de medicină  și style icon. În cadrul scurtmetrajului ea a dezvăluit provocările drumului său antreprenorial, etica ei de leadership și de unde a plecat pasiunea pentru domeniul ei.

eroine

Beatrice Dumitrașcu, o femeie impresionanta din lumea business-ului românesc este  CEO-ul Residential Division de la One United Properties și una dintre cele 100 de Femei de Succes ale anului 2023 desemnate de Capital România. Ea are o experiență de peste 20 de ani în imobiliare și apariții în numeroase conferințe de business, acolo unde este un speaker excepțional. În cadrul documentării ne-a povestit despre filozofia ei de business impecabilă, parcursul ei profesional și întâmplările care au făcut-o cine este astăzi, o adevărată eroină. 

eroine

Tammy Lovin este artist digital și specialistă în tehnologii emergente, precum AR, VR, XR , artă programabila sau A.I art. , dar și NFT. Ea a  dezvoltat proiecte de tip digital fashion și este arhitectă de spații în Metaverse. Lucrările eu au fost expuse în multiple galerii internaționale din Miami, Los Angeles, Beijing, fiind prima româncă care a avut artă pe ecranele uriașe din Times Square NYC.

Până a ajunge la antreprenoriat și la a face lucrurile altfel, așa cum îi place, Raluca Zamfir, Managing Partner RAN Communication Agency, s-a antrenat într-o corporație, a observat și a învățat, a parcurs toate treptele necesare și nu a ars etape. A lucrat 12 ani la BRD – Societe Generale, alți câțiva la Porter Novelli și Golin și apoi s-a hotărât la finalul anului 2012 să meargă pe cont propriu. Cu o vastă experiență în comunicare, Raluca Zamfir lucreză cu pasiune alături de o echipă super creativă și dedicată, având un portofoliu constant de clienți din diverse domenii.

“Drumul Antreprenoriatului”  s-a lansat cu o proiecție în Cinema City, unde au fost prezenți peste 200 de oameni din domeniul antreprenoriatului, jurnaliști și creatori de conținut, care au venit să sustină proiectul și mentorii din acest film.

Scurtmetrajul a fost co-regizat de Isabella Szanto și Mirela Munteanu, directorul de imagine a fost Corocea Codruța, iar producătorul executiv Alin Dobrita. 

“A fost un proiect aparte, am empatizat cu fiecare poveste de viață și mi-a făcut plăcere să descopăr și să ascult fiecare intervenție a femeilor intervievate în acest scurtmetraj  documentar.” Isabella Szanto, Regizor

Odată cu lansarea scurtmetrajului s-a anunțat primul workshop și panel “Eroine”, care va avea loc pe dată de 19 octombrie, la centrul Eka.

“A fost o onoare și o plăcere să aflu poveștile acestor femei excepționale, m-am regăsit câte puțin în fiecare. Pentru mine proiectul  acesta este un vis care prinde ușor-ușor contur. Îmi doresc să reușim să strângem cât mai multă lume la primul nostru panel și workshop de pe 19 octombrie. Simt că acest proiect poate veni cu o practicitate educațională și o plusvaloare în mediul de business”, spune Mirela Munteanu, Fondator ”Eroine”.

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…