Monica Cismaru ∙ April 8, 2020 ∙ 3 min read

ellen degeneres

Mai multe persoane care pretind că au lucrat cu Ellen DeGeneres, vedeta de televiziune americană, povestesc despre comportamentul inacceptabil al acesteia față de angajații ei.

 

Mai multe povești prin care Ellen DeGeneres nu este portretizată tocmai în cele mai favorizante unghiuri au ieșit la suprafață pe rețelele sociale, prin care persoane care pretind că au lucrat cu ea susțin că au fost victimele unui tratatament cel puțin neadecvat.

 

Totul a pornit de la comediantul Kevin T Porter, care scris pe Twitter că va dona câte 2 dolari către o bancă de alimente din Los Angeles pentru fiecare poveste nebunească pe care urmăritorii lui o vor împărtăși despre Ellen DeGeneres, caracterizată de acesta drept ”una dintre cele mai rele persoane în viață”.

ellen degeneres

Ellen DeGeneres, alături de Victoria Beckham 

Imediat, poveștile au început să curgă, iar persoane care pretind că au fost angajate la emisiunea și postul tv la care apare Ellen DeGeneres au dezvăluit câteva detalii din culise. Conform uneia dintre acestea, membrii echipei nu aveau voie să i se adreseze vedetei fără să fi mestecat gumă mentolată înainte, iar vedeta făcea frecvent remarce față de igiena personală a acestora. Altcineva a povestit cum vedeta de talk-show alegea în fiecare zi câte o persoană de care să se lege și, odată, chiar și-a concediat asistentul personal pentru că condus-o către platoul de filmare pe calea cea mai lungă.

De asemenea, o fostă angajată a plecat în concediu de maternitate și apoi și-a găsit un job mai bine plătit, iar Ellen a rugat-o să se întoarcă la fostul ei loc de muncă, doar ca s-o concedieze câteva săptămâni mai târziu.

În favoare acuzațiilor față de comportamentul vedetei vin și aluziile făcute una dintre cele mai de succes personalități din social media, Niki Tutorials, care a povestit într-un talk show olandez că Ellen DeGeneres nu este chiar tocmai cea mai agreabilă gazdă de emisiuni tv și că în spatele cortinei aceasta are un comportament total diferit față de ce se vede în fața camerelor. Niki Tutotials a fost recent invitata The Ellen DeGeneres Show și susține că a rămas cu un gust amar în urma interacțiunii din culise cu vedeta, despre care a lăsat să se înteleagă ca nu e tocmai amabilă.

 

View this post on Instagram

 

I’m thinking of you and sending love to you all. There’s no better way for me to do that than from my show.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Poveștile care contribuie la amploarea valului de ostilitate față de vedetă nu sunt susținute de dovezi și rămân doar niște povești.

Ellen DeGeneres nu a făcut niciun comentariu la adresa detractorilor, dar a publicat o înregistrare pe contul ei de Instagram prin care spune că îi este dor de echipă și de talk-show, care continuă să fie difuzat din sufrageria ei de acasă.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…