Monica Cismaru ∙ October 30, 2023 ∙ 6 min read

Vestea morții lui Matthew Perry a șocat întreaga lume. Dispariția unuia dintre cei șase membri ai serialului Friends a fost primită cu durere de fanii săi, care nu contenesc în a transmite mesaje de condoleanțe și de regrete că unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood s-a stins prea devreme, la doar 54 de ani.

Actorul a fost găsit fără suflare în jacuzzi-ul de la reședința sa sâmbătă, în jurul orei 4 după-amiază, de către asistenta sa personală. Echipele de urgență sosite la fața locului n-au putut face decât să constate decesul vedetei. Medicii legiști n-au emis încă un raport cu privire la starea actorului în momentul morții sale, dacă s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise și nici la fața locului n-au fost găsite droguri sau medicamente, iar raportul poliției arată că decesul nu este tratat ca fiind unul suspect.

matthew perry

Este cunoscut istoricul lui Matthew Perry cu privire la abuzul de droguri și de alcool și a povestit despre lupta sa cu dependența în autobiografia lansată anul trecut, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir, care a avut un mare succes la public.

Matthew Perry nu a fost căsătorit niciodată și nici nu a avut copii, dar și-ar fi dorit o familie, scrie Daily Mail. Ultima sa relație oficială a fost cu managerul de talente Molly Hurwitz, de care s-a despărțit în 2021. Culmea, actorul a murit de ziua de naștere a uneia dintre fostele sale iubite, Julia Roberts, pe 28 octombrie.

Presa mai scrie și că actorul se considera un posibil tată vitreg bun, dacă ar fi întâlnit pe cineva cu copii, deoarece el a avut o relație foarte bună cu tatăl său vitreg, Keith Morrison, care s-a căsătorit cu mama lui în 1981.

matthew perry

”Matthew și-a dorit dintotdeauna să aibă familia perfectă. Își dorea o soție și cel puțin doi copii. Și mai spunea că nu l-ar fi deranjat să se însoare cu o femeie care avea deja copii”, mai scrie presa străină.

”În ultimul timp, starul își dorea să se îndrăgostească din nou. Dar o serie de relații eșuate l-a supărat foarte tare și se simțea depresiv, se gândea că n-o să mai găsească niciodată pe cineva pe care să iubeasca și care să-l iubească cu adevărat. Matthew a avut relații cu zeci de femei. Dar mereu se simțea ca și cum ele erau interesate doar de banii și de faima lui. Iar el era generos doar până la un punct. Nu le îngropa în cadouri pentru ca ele să-l părăsească apoi. Într-un final, după toți acesti ani în care s-a luptat cu propriii lui demoni… cu drogurile și cu alcoolul… acestea și-au spus cuvântul și au lăsat urme adânci asupra sănătății sale și întotdeauna sfârșea singur”, mai declară surse apropiate actorului.

Acestea adaugă că, iarna trecută, Matthew Perry a fost din nou grav bolnav.

”Eram cu toții îngrijorați că n-o să-și mai revină de data asta. A petrecut mai mult de o lună în spital, a slăbit foarte mult și arăta foarte epuizat. Dar, cumva, așa cum reușea el mereu, a supraviețuit,se agăța de speranța că va primi un nou rol sau că-și va găsi pe cineva în viitorul apropiat. Nu-și dorea decât să fie fericit, dar căuta mereu în locurile greșite dragostea și fericirea. Cât de trist că a murit singur!”, mai spun sursele citate de Daily Mail.

În ziua decesului, actorul părea că se simte bine – a jucat un meci de pickleball (un sport similar tenisului, dar care se joacă pe un teren mai mic) timp de două ore, apoi și-a trimis asistenta cu niște comisionae în oraș. Când aceasta a revenit la reședinta lui Perry, l-a găsit pe acesta inconștient în cada jacuzzi.

În cartea sa de memorii, Matthew Perry a și scris câteva rânduri despre cum i-ar plăcea să rămână în memoria oamenilor după moartea sa. ”Când o să mor, știu că oamenii vor vorbi doar despre Friends, Friends, Friends”, scria acesta. ”Iar asta mă bucură, sunt fericit că am reușit să-mi construiesc o carieră actoricească solidă. Dar când va fi să mor, dincolo de prețuirea reușitelor mele actoricești, ar fi frumos ca performanța din Friends să fie pomenită dupa lucrurile pe care le-am făcut pentru a-i ajuta pe alții. Știu că n-o să se întâmple asta, dar ar fi frumos”.

Realizatorii serialului Friends, Marta Kauffman, David Crane și Kevin Bright au emis un comunicat duminică în care își exprimă șocul și regretul dispariției lui Matthew Perry.

”Înca nu ne vine să credem. Nu putem spune decât că am fost binecuvântați că l-am cunoscut, că a făcut parte din viețile noastre. Era de un talent nemărginit. E un clișeu să spui că un actor își însușește un rol, dar, în cazul lui Matthew, nici că ar exista cuvinte mai adevărate. Din clipa în care a dat audiția pentru rolul lui Chandler Bing, n-a existat altcineva mai potrivit. Întotdeauna vom prețui bucuria, lumina și inteligența lui ieșite din comun, cu care ne-a încântat de fiecare dată. Nu numai în ceea ce privește munca, ci și în viața lui personală. El era întotdeauna cea mai amuzantă persoana din încăpere. Ba mai mult, era cea mai caldă persoana, cea mai generoasă, cea mai bună… Acesta este episodul în care inima noastră chiar este frântă pentru totdeauna”.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…