Diana Bart este o apariție fermecătoare, mamă a două fetițe și pasionată de gătit de când era mică. Acum, prezentatoarea tv ne spune câteva ceva despre stilul său de viață și despre relația ei cu tehnologia.

Ce imagine se află pe ecranul telefonului tău?

Pe ecranul de pornire le am pe cele două fetițe, deși, atunci când nu aveam copii, mi se părea total aiurea să-mi pun poză cu cineva din familie. Dar iată, never say never, a nu știu câta oară. Iar pe ecranul principal al telefonului ăa încântă o fotografie albă, cu 3 maci mici roz prăfuiți.

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?

Mă spăl pe dinți și pe față și-mi beau paharul cu apă cu lămâie, pe stomacul gol. Iar în zilele în care sunt foarte obosită sau stresată, nu mă dau jos din pat până nu ascult 15-20 minute meditație ghidată + exercițiu de respirație.

Obișnuiești să faci cumpărături online?

Da, în general haine și încălțăminte. Dar și obiecte uzuale. Atunci când îmi trebuie o protecție de pat sau papuci de unica folosință, cărți, de exemplu, comand rapid online.

De pe ce site-uri?

Farfetch, Yoox, Mytheresa, Emag, Bebetei, Zara home, Elefant.ro, Ikea, Oysho…

De unde îți iei informația?

Din multe surse, întotdeauna verific, e defect profesional. În general, aleg site-urile de știri oficiale, la fel și cele de afară, pagina Institutului National de Statistică, diverse pagini ale spitalelor publice și private.

Pe cine urmărești pe Instagram?

Alex Riviere, Amina Muadi, Lily Aldridge, Majawyh, Paula Nata, Alison Toby, Paola Crossentino, Lena Perminova, Kelly Wearstrel Iar în zona de cooking, pentru că am și eu și deliciosul cont @b’art of cooking, îi urmăresc pe Delicious Martha, Akis Petretzikis și Alphafoodie, sunt wow!

Care este ultimul film văzut?

Am revăzut “Our souls at night” (Jane Fonda, Robert Redford)

Care este sportul practicat? Cum te menții în formă?

Practic săptămânal pilates. Mă mențin în formă cu un stil de viață sănătos, alimentație echilibrată, fără făină albă și prăjeli, doar ocazional zahăr + 2 litri de apă alcalină pe zi. Dar sunt o gurmandă și îmi fac poftele, însă gătesc preparatele în varianta sănătoasă, și sunt la fel de gustoase.

Artistul/ artista care te inspiră?

Cher

Ce muzică asculți în mașină?

De la pop, indie pop, la hip hop, morna, Latino, până la muzică de meditație. Nu merg fără muzica în mașină!

Piesa preferată?

Muulte! 🙂 Acum, “Good days” (SZA), Doin’ time (Lana del Ray) + piesele Cesariei Evora, Gipsy Kings, Julio Iglesias, Dua Lipa…

Care este cel mai important proiect al tău, la sfârșit de an?

Până acum, colaborarea cu Cove la emisiunea “Flash Monden”, pe care o prezentăm împreună.

Îți place să călătorești? Care este cea mai frumoasă destinație în care ai fost?

Da, este unul dintre sensurile vieții, călătoria și cunoașterea… locurile preferate: toată Italia, cel mai mult orașele din Toscana, Puglia, Lombardia, Sicilia. Și Bruges este superb, Pena, Porto, tot ce ține de Aix en Provence. Nu mă pot opri!

Care este ultimul lucru pe care îl faci seara, înainte de somn?

Îi mulțumesc Universului, lui Dumnezeu, pentru tot ceea ce avem!

Related Posts