Stomatologia a evoluat extraordinar de mult datorită erei digitale și a tehnologiei robotice. Progresul este de necontestat, și, cel mai important, pacientul se poate baza pe soluții sigure de tratament, rezultate pe care le cunoaște de la primul pas și nu numai. Acestea sunt doar câteva dintre standardele internaționale la ora actuală pentru tratamente premium în stomatologie. Însă conceptul de HIGH END este un trend în stomatologie.

”HIGH END este un concept de ultimă oră posibil doar datorită unui mixt format din 3 principii: tehnologie digitală, specialist ce realizează manopere stomatologice digitale și calitatea materialelor. HIGH END înseamnă  cea mai bună soluție de tratament pentru fiecare persoană care ne alege. Pacientul primește un rezultat real, sigur, de calitate. Însă, există încă un principiu care face diferența care, din păcate, este neglijat adesea.”, explică dr. Raluca Pascu.

Este vorba despre contactul uman dintre stomatolog și pacient. De ce este important? Pentru că fiecare pacient este unic. ”Pacientul este EROUL NOSTRU, conform unui principiu dezvoltat foarte mult în piețele americane. Toată echipa, toate dotările clinicii, toată experiența sunt puse în slujba zâmbetului pacientului. Trebuie să știți că, de fiecare dată, sunt 2 rute sigure de tratament ce înseamnă o structură diferită de materiale sau timp de tratament și nu numai. Dar pentru a ști care este soluția finală pentru pacient, este vital contactul uman. Pentru ca tehnologia să funcționeze, omul trebuie să fie cel care ia deciziile cele mai bune. ”, adaugă medicul stomatolog.

Iată care sunt principalele avantaje ale conceptului HIGH END pe baza căruia se realizează tratamentele stomatologice:

·       Tratamentele stomatologice sunt transformate în cea mai bună soluție pentru pacient care să fie potrivită pentru nivelul său de sănătate dentară, stil de viață și buget

·       Confort complet în timpul tratamentului fără frică

·       Transparența deciziilor medicale

·       Investigații stomatologice 3D, secția radiologie inclusă în clinică. Mențiune importantă: pentru investigațiile radiologice, avem avantaje pentru preț prin casa de asigurări

·       Precizie avansată a fiecărui tratament

·       Soluție sigură indiferent de problema cu care se confruntă pacientul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts