Desert fresh cu ricotta, fructe și tarhon, by Adi Hădean
PUBLICAT: Aug 22, 2021

Dacă vreți să știți cum e să gătiți fără să gătiți, încercați acest desert răcoritor și healthy: desert fresh cu ricotta, fructe și tarhon, recomandat de chef Adrian Hădean.
Ingrediente pentru 4 porții:
- 250 g ricotta Granarolo
- 100 g iaurt grecesc
- 50 g miere
- un praf de sare
- fructe proaspete de vară
- câteva fire de tarhon proaspăt.
Mod de preparare
Amestecați 250 g ricotta, 100 g iaurt grecesc, 50 g miere și un praf de sare.
CITITI CONTINUAREA RETETEI AICI!

Dacă vreți să știți cum e să gătiți fără să gătiți, încercați acest desert răcoritor și healthy: desert fresh cu ricotta, fructe și tarhon, recomandat de chef Adrian Hădean.
Ingrediente pentru 4 porții:
- 250 g ricotta Granarolo
- 100 g iaurt grecesc
- 50 g miere
- un praf de sare
- fructe proaspete de vară
- câteva fire de tarhon proaspăt.
Mod de preparare
Amestecați 250 g ricotta, 100 g iaurt grecesc, 50 g miere și un praf de sare.
CITITI CONTINUAREA RETETEI AICI!