Monica Cismaru ∙ April 13, 2023 ∙ 3 min read

4F te provoacă să îţi defineşti jocul. A venit vremea pentru activitățile outdoor, așa că am pornit în căutarea celui mai potrivit echipament pentru antrenamente precum ciclism, yoga, alergare, role sau fitness.

Membrii redacției A List Magazine, Ștefan Bucur, video-editor, și Monica Cismaru, redactor, sunt doi pasionați de mișcare sub orice formă, așa că s-au bucurat să descopere în magazinul 4F din ParkLake Shopping Center cea mai nouă colecție de primăvară-vară destinată activităților outdoor, concepută sub deviza „Definește-ți jocul”.

4F colectie

Monica a pus schiurile în cui și acum așteaptă cu nerăbdare să înceapă seria excursiilor la munte și nu numai, unde face ciclism, drumeții, rafting, iar acum are și echipamentul potrivit pentru sezonul cald de sport în natură sau pentru sesiunile ei de fitness din București.

Ștefan a practicat handbal de performanță, iar înălțimea și forma lui atletică îl trădează. Echipamentul ales de el de la 4F îi vine ca turnat și îl fac gata de antrenamente.

4F colectie

Brandul 4F ne încurajează să descoperim activitățile fizice preferate și să ne bucurăm la maximum de acestea.

4F ne motivează să ne mișcăm în forma pe care o alegem, fără restricții, în propriile condiții. Fitness, drumeții, alergat sau poate dans sau mers cu rolele? Identifică-ți sportul favorit și bucură-te de el. Campania de lansare conţine un spot video, declinări în social media şi o componentă outdoor.

Conceptul „Definește-ți jocul” susţine colecția de sport primăvară-vară, care include îmbrăcăminte pentru antrenament, yoga, alergare, drumeții sau îmbrăcăminte de plajă.

În acest sezon, debutează două linii noi în portofoliul mărcii- îmbrăcăminte pentru ciclism rutier și pentru ciclism montan (MTB), disponibile doar online. Indiferent de domeniu, brandul 4F susține orice formă de mișcare și descoperirea unor noi activități favorite.

Colecția este disponibilă în toate magazinele 4F și pe site-ul 4fstore.ro.

Identifică-ți sportul favorit și bucură-te de el!

„Suntem conştienți că în ritmul agitat al zilelor noastre, antrenamentele sunt lăsate mereu pe plan secund. Prin campania Definește-ți jocul ne dorim să încurajăm mișcarea sub orice formă. Activitatea fizică este pentru toată lumea, indiferent de aspect, vârstă sau predispoziție. Sugerăm să experimentăm şi să ne distrăm mai mult, fără a fi atât de concentraţi numai pe recompense şi rezultate. Îi susţinem pe toţi, de la sportivi profesioniști, la persoane care tocmai își descoperă potențialul sportiv. Să ne definim propriul joc și să găsim ritmul potrivit”, adaugă Magda Warchol, directorul de marketing al brandului 4F.

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…