A List Magazine ∙ September 25, 2023 ∙ 3 min read

Povestea TEILOR a început în urmă cu 25 de ani, pe strada cu același nume. Astăzi, bijuteriile TEILOR devin inspirație, iar colecția Pure Diamonds, emblematică în portofoliul brandului, îmbină metalele prețioase cu diamantele și pietrele prețioase. Astfel, în 2023, TEILOR aniversează 25 de ani de activitate – un eveniment în care este celebrat fiecare pas al călătoriei brandului și un moment ce reprezintă, în sine, doar începutul.

Explorează colecția Pure Diamonds și bucură-te de beneficii speciale prin Mastercard Premium Collection, programul de cashback automat dedicat posesorilor de carduri Mastercard Gold, Platinum, World sau World Elite. Creează-ți un cont pe www.priceless.com, înregistrează-ți cardul tău Premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection și vei beneficia de 5% cashback din valoarea cumpărăturii, când faci o plată în magazinele TEILOR, dacă ai cardul înscris în Mastercard Premium Collection. Odată ce ai înregistrat cardul, ai acces la toate ofertele din program. Nu este necesar să rezervi fiecare ofertă în parte.

teilor mastercard

Pure Diamonds este o colecție contemporană, în continuă evoluție, ce reunește piese versatile care surprind prin design și modernitate. Fiecare bijuterie este o expresie modernă a luxului, combinând frumusețea atemporală a diamantelor și pietrelor prețioase cu designuri inovatoare. Diamantele, cu cea mai înaltă duritate naturală, 10 pe scara Mohs, și pietrele prețioase sunt integrate în modele creative de bijuterii din aur alb, galben sau roz, realizate cu măiestrie.

Fie că îți dorești cercei, brățări, inele sau coliere, toate bijuteriile sunt create pentru a pune în valoare frumusețea unică a pietrelor prețioase. Indiferent de momentul zilei, accesoriul ales devine o extensie a personalității unei femei puternice, care se lasă inspirată de eleganța și naturalețea unei bijuterii.

Colecția Pure Diamonds reunește o gamă variată de modele, dovedind că una dintre trăsăturile sale este diversitatea. De la bijuterii minimaliste potrivite pentru zi, până la piese statement cu design spectaculos și carataje impresionante ale pietrelor prețioase, vei găsi modelul care să reflecte personalitatea și preferințele tale.

Diamantele, cu strălucirea și longevitatea lor, devin cadouri memorabile pentru a celebra dragostea, relațiile speciale sau momentele de neuitat. Asociate cu iubirea care rezistă în timp, aceste bijuterii pot fi transmise din generație în generație ca o moștenire prețioasă de familie, reprezentând o alegere atemporală.

Pentru a-ți oferi încrederea în calitatea și autenticitatea lor, diamantele solitaire de peste 0,4 carate sunt însoțite de un certificat eliberat de GIA (Gemological Institute of America), cea mai importantă autoritate mondială în materie de diamante, pietre colorate și perle. Aceste certificate reprezintă un standard de încredere, sigiliul “Certified” de la GIA fiind o garanție a alegerii tale.

Colecția Pure Diamonds te invită să pătrunzi în lumea rafinamentului și a eleganței. Fii parte din povestea TEILOR și descoperă bijuteriile cu diamante naturale, care celebrează frumusețea autentică!

teilor mastercard

Inel din aur alb cu smarald de 10.91ct și diamante de 3.14ct
Brățară tennis din aur alb cu diamante de 13.53ct
teilor mastercard
Cercei din aur alb cu diamante de 3.86ct

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…