emmy 2021

Galele se țin lanț, iar vedetele de la Holywood profită din plin de ocazia de a defila pe covorul roșu în cele mai elegante și rafinate ținute după pauza forțată din ultimul an. Astfel, cel mai recent, am putut admira numeroase celebrități pe covorul roșu la decernarea premiilor Emmy, Oscarurile producțiilor de televiziune, eveniment desfășurat la Los Angeles duminică seara.

 

Cea de-a 73-a ediție a premiilor Emmy a acordat trofee celor mai bune seriale de telviziune, emisiuni și show-uri, iar printre câștigători se numără producții de succes precum The Crown sau Queen’s Gambit.

Vedetele s-au întrecut și de această dată în rafinament și am putut admira pe covorul roșu unele dintre cele mai spectaculoase ținute, iar campioanele eleganței au fost Anya Taylor-Joy, care a purtat o rochie Dior Haute-Couture galben-pai, Catherine Zeta-Jones a uimit asistența într-o rochie grena, iar Kerry Washington a fost fermecătoare într-o rochie lila Etro.

emmy 2021
Anya Taylor-Joy
emmy 2021
Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones
emmy 2021
Kerry Washington

Surpriza serii i-a fost rezervată serialului de pe Apple TV+, Ted Lasso, care a avut 20 de nominalizări și a plecat acasă cu cele mai importante trofee – Cea mai bună comedie, Cel mai bun actor în rol principal – Jason Sudeikis, Cea mai bună actriță în rol secundar – Hannah Waddingham și Cel mai bun actor în rol secundar- Brett Goldstein.

Hannah Waddingham
Hannah Waddingham

The Crown și The Mandalorian au avut fiecare câte 24 de nominalizări la Emmy. Drama de pe Netflix, despre istoria familiei regale britanice, a adunat 11 trofee, printre care Cei mai buni actori în roluri principale într-o dramă- Olivia Colman și Josh O’Connor, iar Gillian Anderson și Tobias Menzies au luat premiile pentru roluri secundare într-o dramă. The Crown a fost desemnat și Cel mai bun serial dramă.

emmy 2021
Kate Winslet

Printre câștigătorii serii s-au mai numărat Kate Winslet, care a plecat acasă cu premiul pentru Cea mai bună actriță în rol principal într-o serie limitată- The Mare of Easttown, iar Ewan McGregor a plecat cu premiul pentru echivalentul masculin, pentru rolul din Halston.

The Queen’s Gambit a câștigat un Emmy pentru Cea mai bună serie limitată.

 

Foto: Instagram

Related Posts