Monica Cismaru ∙ June 21, 2024 ∙ 2 min read

Prințul William împlinește pe 21 iunie 42 de ani, iar soția lui, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a publicat pe Instagram o nouă imagine-tribut pentru soțul ei, alături de cei trei copii pe care îi au împreună- Prinții George, Charlotte și Louis.

Imaginea postată de Kate pe contul de Instagram al familiei îl arată pe Prințul William făcând un salt pe plajă alături de cei trei copii, o imagine înduioșătoare, aplaudată de public. Alaturi de imagine, Kate a scris ”La mulți ani, tata! Noi toți te iubim foarte mult!”. Fotografia a fost făcută de Kate Middleton luna trecută, în Norfolk, unde familia deține o reședință de vacanță.

Fotografia face parte din aceeași serie din care Prințesa de Wales a mai publicat o imagine duminică, de Ziua Tatălui, sărbătorită în Occident. Admiratorii familiei regale au decretat că acestea sunt cele mai frumoase imagini publicate până acum de Casa Regală, într-un context nefast, în care atât Regele Charles III cât și Kate, Prințesa de Wales, suferă de cancer și urmează un tratament.

Prințul William a fost felicitat cu ocazia aniversării lui și de tatăl său, Regele Charles III, care a publicat o fotografie alb-negru, de când William era mic. Lângă instantaneu, sunt scrise cuvintele: Îi urăm Prințului William La mulți ani!

Potrivit speculațtiilor amintite e presa britanică, se pare că Prințul William încearcă să preia cât mai mult din obligațiile tatălui său, slăbit de tratamentul împotriva bolii de care suferă; de asemenea, se mai zvonește că Prințul William, ca viitor Rege, nu și-ar dori ca ultimii săi doi născuți, Prințesa Charlotte și Printul Louis să fie membri ai familiei regale cu obligații depline, greutatea urmând să rămână pe umerii Prințului George, primul născut și urmaș la tron, după William.

Zilele trecute, și Prințesa de Wales, Kate, a revenit scurt în vizorul public, cu ocazia Zilei Regelui, și pare că e într-o formă bună, chiar dacă încă n-a terminat tratamentul împotriva cancerului. Despre recuperarea sa, Kate a spus că are parte de zile bune și de zile proaste.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…