Victorie importantă pentru designerul vedetelor de la Hollywood, la sfârșit de an! Lorena Sârbu și-a deschis academie de tenis în America împreună cu soțul său și au organizat propriul turneu de tenis.

“Terminăm anul cu proiecte frumoase și rezultate pe măsură în ceea ce privește academia noastră de tenis! Soțul meu, Toby Crabel s-a bucurat de un real succes cu turneul “grass court” sponsorizat de el la Mission Hills Country Club din Palm Springs. Toby a făcut un turneu organizat pentru divizia de seniori, iar copiii au ajutat și ei și totul a ieșit minunat. Andrei Crabel, fiul nostru, s-a implicat și și-au adus aportul și ceilalți jucători tineri de la noi din academie, Manuel Pena Lopez și Corrado Summaria, din Italia. Suntem încântați că putem face performanță la acest nivel în tenis, iar antrenorul nostru, Brian Dabul, și-a adus aportul la această victorie și abia așteptăm următoarele turnee de tenis.Între

timp eu mă concentrez și pentru colecția nouă pe care urmează să o lansez pentru 2022 și pregătesc noi proiecte cu care sper să va surprind”, a declarat Lorena Sârbu.

Andrei Crabel, fiul Lorenei Sârbu și al omului de afaecri american Toby Crabel, își construiește un nume frumos în lumea tenisului și câștigă concurs după concurs! Adolescentul a făcut figură bună la Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021,  BNP Paribas Open!

Lorena Sârbu este celebră în lumea modei din cetatea filmului și nu numai. Ea este cea care a creat nenumărate vestimentații de redcarpet și a îmbrăcat celebrități la Oscaruri, Emmy Awards, și nu numai, revine în forță și în lumea tenisului. Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko sunt doar câteva dintre starurile care i-au îmbrăcat ținutele! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts