A List Magazine ∙ October 27, 2023 ∙ 5 min read

Halloween-ul este acea perioadă a anului când întunericul se aliniază cu sărbătoarea, iar frica devine un prieten de încredere. Și pentru ca această sărbătoare să fie mai înfricoșătoare ca niciodată, lanțul de cinematografe HAPPYCINEMA® a pregătit un maraton de filme horror sâmbătă, 28 octombrie, în toate locațiile din țară.

Lungmetrajele vor ține spectatorii cu ochii lipiți de ecran, de la prima și până la ultima secvență iar fanii filmelor de groază din București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău, Bistrița vor putea urmări o serie de filme care au făcut furori printre cinefili.

Saw X, un film care poartă publicul în labirintul malefic al maestrului jocurilor sângeroase, Jigsaw. Cu teste de supraviețuire și decizii grele, vă veți întreba dacă veți reuși să scăpați cu viață. Plasat între evenimentele din Saw I și II, un John Kramer bolnav și disperat călătorește în Mexic pentru o procedură medicală riscantă și experimentală în speranța unui leac pentru cancerul de care suferă. John descoperă că întreaga operațiune este o înșelătorie care îi țintește pe cei mai vulnerabili. Înarmat cu un nou scop, infamul criminal în serie revine la opera sa, întorcând situația împotriva escrocilor în felul său visceral, prin capcane viclene și ingenioase, dar foarte sângeroase.

Five Nights at Freddy’s: Filmul vă duce în lumea terifiantă a unui parc de distracții bântuit de păpuși animate. Cu animatronice înspăimântătoare și o atmosferă tensionată, acest film vă va face să vă gândiți de două ori înainte de a vizita un parc tematic. Filmul urmărește un agent de securitate tulburat care începe să lucreze la Freddy Fazbear’s Pizza. În prima sa noapte de lucru la Freddy’s, își dă seama că nu e un pariu sigur dacă va apuca dimineața…Filmul este regizat de Emma Tammi (The Wind, Blood Moon), scris de Scott Cawthon, Emma Tammi și Seth Cuddeback, iar personajele animatronice iconice ale filmului sunt create de Jim Henson’s Creature Shop.

halloween happy cinema

All Fun and Games (Jocuri de groază), vă aduce într-o lume aparent amuzantă, dar unde jocurile devin letale. Ce se întâmplă când joaca se transformă într-un coșmar? Răspunsul îl veți afla în acest thriller psihologic uluitor. Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.

The Exorcist: Believer (Exorcistul: Cel care crede) este continuarea clasicului The Exorcist, aducând în prim-plan confruntarea dintre bine și rău, într-un mod ce vă va pune la încercare credința și curajul. Pregătiți-vă să vă confruntați cu forțe demonice și exorcisme îngrozitoare. Continuarea filmului din 1973 despre o fetiță de 12 ani care este posedată de o entitate demonică misterioasă și mama ei care se vede obligată să ceară ajutorul a doi preoți pentru a o salva vă va ține în suspans de la prima și până la ultima scenă.

halloween happy cinema

The Nun II (Călugărița II) vă conduce în misterul întunecat al unei călugărițe malefice și a secretelor ascunse ale bisericii. Aveți curajul să priviți în ochii răului pur? În Franța anului 1956, un preot este ucis. Răul se răspândește. Continuarea blockbusterului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon. Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons, înconjurate de o distribuție de ansamblu de talente internaționale. Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu personaje create de James Wan și Gary Dauberman.

Toate aceste filme vor fi proiectate într-o atmosferă potrivită cu sărbătoarea, cu sunet de înaltă calitate care vă va face să vă simțiți în mijlocul acțiunii. Pregătiți-vă să vă lăsați cuprinși de teroare, să strigați de spaimă și să vă ascundeți sub scaunele voastre, pentru că maratonul de filme horror HAPPYCINEMA® vă așteaptă cu o experiență de neuitat. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

Foto: PR; Unsplash

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…